Kuba o smolné sobotě

Jakub Smrž si prožil v Estorilu sobotu plnou smůly, zažil pády a explóze v motoru.

Ráno jsme zkoušeli gumu pro závod, vypadalo to dobře, ale svou chybou jsem to pokazil. Vyjel jsem z boxů a najel jsem do první, jedničkové zatáčky. Vjel jsem na vnitřní obrubníky a najednou mi ustřelilo přední kolo. Byla to má chyba.
Do odpolední kvalifikace jsme vymysleli "zajímavý" nastavení. Vyjel jsem z boxů a dal jedno kolo. Ve druhým jsem, ale dostal neuvěřitelný highsider, bylo to opravdu drsný. Trochu mě z toho stále bolí rameno. Po tom jsem ještě zajel do boxu kde se motorka opravila, vyměnili jsme ulámaný věci. Stačil jsem ještě vyjet, ale hned se mi zdálo, že motorka má nějaký divný zvuk, byl takový kovový. Pak to najednou v jednom válci zarachotilo a byl konec. Normálně se udělala díra v pístu, seshora byl kus dokonce uražený, poškozený byl samozřejmě i válec.
Co k dnešnímu dni dodat? Jsem pit.....c, raději na dnešní den rychle zapomenout. Jak jsem už řekl, nemůžu pořádně hýbat ramenem, ale překonám to a snad se mi zítra bude dařit lépe. Určitě do toho dám úplně všechno. Snad mě přestane pronásledovat tahle estorilská smůla.
Kuba #96

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist