Kagayama těsně za Top Ten

Tovární, testovací pilot Suzuki dokončil závod třídy MotoGP na okruhu Losail International na solidním jedenáctém místě.

Japonský jezdec Yukio Kagayama, tovární testovací pilot Suzuki, který již druhým rokem úspěšně závodí v britském šampionátu superbike, nahradil v posledním závodě MotoGP zraněného Kennyho Robertse jr. a na továrním motocyklu Suzuki GSV-R si zajistil pět bodů, když v qatarském Doha dojel na jedenáctém místě. Osamělý závod, který Kagayama předvedl, je pro Japonce o to cennější, že ho absolvoval poprvé v kariéře na pneumatikách Bridgestone.
“Neměl jsem dnes dokonalý cit,“ řekl Kagayama po závodě. “Moji mechanici odváděli celý víkend vynikající práci. Vždy když jsem vyjel, byl motocykl lepší, vše gradovalo v samotném závodě. Byl to pro mne velmi dlouhý a osamělý závod, ale já jsem šťastný. Rád bych za tento víkend poděkoval mechanikům a týmu Suzuki. Nejvíce bych však chtěl popřát Kennymu Robertsovi brzké zotavení. Pokud budu moci pomáhat vývoji než se vrátí, budu spokojený.“

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist