I Kato jel na Sepangu dobře

Japonský pilot třídy MotoGP Daijiro Kato otestoval několik nových dílů, se kterými byl spokojený. Po testech si stanovil své cíle na sezónu 2003.

Uprostřed mediální kampaně okolo Valentina Rossiho, Maxe Biaggiho a Lorise Capirossiho při testech na malajsijském okruhu Sepang, zcela zanikl výborný výkon japonského pilota Daijira Kata, který byl se svým výkonem na stroji Honda RC 211V nadmíru spokojen. “Použil jsem loňský motocykl s několika novými díly“, vysvětloval Daijiro Kato. “Snažil jsem se o nalézt několik nových nastavení pro nové pneumatiky. Měl jsem několik dobrých časů a test jsem zakončil s opravdu dobrou náladou“, říkal jezdec, který velkými skoky stahuje mezeru mezi jeho motocyklem a motocykly těch nejlepších jezdců třídy MotoGP.
Pro Kata to byl také první test společný s jinou továrnou, když ho zcela ohromily výsledky jezdců na motocyklech Ducati. “Vypadají opravdu velmi rychle, měly rychlé časy. Letos je v MotoGP množství silných továren. Myslím, že letos to bude skutečná bitva o titul Mistra věta.“
Loňský nováček roku třídy MotoGP také naznačil své cíle, když mimo jiné řekl: “I když mi v Brně dali čtyřtakt, nezvládl jsem vyhrát ani jeden závod. Letos jsem velmi motivovaný jet na hranici potenciálu motocyklu a chci získat své první vítězství.“ Profil Daijira Kata.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist