Guintoli začíná testovat Aprilii

Po své roční anabázy v pozici testovacího jezdce začíná Sylvain Guntoli testovat stroj Aprilia 250 týmu Campetella Racing.

Své první svezení na motocyklu Aprilia 250 absolvuje Sylvain Guintoli již dnes při prvním dnu Aprilia testů na okruhu ve Valencii, ale ještě před tímto testováním krátce hovořil o svých součastných pocitech. “Je to oficiální testování organizované přímo továrnou Aprilia a tak to pro mě je především dokonalá příležitost poznat můj nový tým, setkat se všemi lidmi a s mým novým týmovým kolegou Franco Battainim.“, říkal Sylvain Guintoli cestou na kruh, kterou z důvodů krátké vzdálenosti od svého bydliště absolvuje v soukromém automobilu.
Guintoli strávil minulou sezónu v pozici testovacího jezdce týmu Gauloises Yamaha Tech3 což mu jistě jezdecky prospělo, ale prakticky na rok odřízlo cestu k ostrému závodění. “Toužil jsem závodit a nyní jsem šťastný z této mojí nové kapitoly v dosavadní kariéře. Zřejmě jsem se s Battainim v minulosti již setkal, ale neznám ho osobně. Vím, že to je jezdec s velkou zkušeností v této třídě a jsem přesvědčený, že můžeme utvořit kompaktní tým“, říkal jezdec jenž si je jistý svým úspěchem v letošní třídě čtvrtlitrů.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist