GP 250 - 2. kvalifikace

Přestože dnes ve druhé kvalifikaci ani jednou nevyjel, raduje se Toni Elías z vítězství a Pole Position pro nedělní závod.

Poté, co ošklivě havaroval v dopoledním tréninku, rozhodl se španělský jezdec Toni Elías odsedět si odpolední kvalifikaci. Přestože neabsolvoval jediné kolo, stejně se raduje z Pole Position pro nedělní závod, když jeho pátečních 1:42,255 nedokázal nikdo překonat. Na druhém místě se umístnil Randy de Puniet (0,203), který zároveň zvítězil i v dnešní části. Třetí se postaví do první řady Sylvain Guintoli a čtvrtý Manuel Poggiali.
Na další místa se probojovali pátý Porto, šestý Battaini, sedmý Rolfo a osmý Nieto. Desítku nejlepších doplnili Matsudo a Debon.
Náš Jakub Smrž dnes bojoval nejen s nastavením, ale i s vlastním výkonem, když k dopolední havárii přidal havárii i v odpolední kvalifikaci. Po opravě stroje sice ještě vyjel, ale díra v pístu mu po pěti kolech učinila konečný stop. Kuba tak nedokázal zlepšit svůj včerejší čas a tak následoval propad výsledkovou listinou, který se zastavil na 22. pozici.
Lukáš Pešek skončil na 23. místě.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist