Další info od Bossa

Bosso pro nás připravil další informace, které nyní letí německy mluvícími zeměmi a pochopitelně se dostávají i do okolního světa.

* Misto Kata dalsi Japonec.
Ryuichi Kiyonari (teprve 20ti lety) nahradi v tymu Telefonica MoviStar Honda Gresini Daijira Kata. Mlady Japonec vyhral v lonskem roce mistrovstvi Japonska v Supersportech (z 8 zavodu vyhral 6x !!!) a predminuly vikend skoncil pri svem prvnim startu pri MS na Supersportech jako druhy. Nepojede ovsem nejnovejsi model, ten muze okamzite sedlat jeho tymovy kolega Sete Gibernau, nybrz lonsky model, tedy dosavadni Setuv motocykl.
* Brazilska GP je zajistena.
Minulou stredu doslo k podpisu smlouvy mezi novym primatorem Ria a promoterem GP Moacirem Galem. Takze nic nestoji v ceste tomu, aby se planovany termin, tedy 20. zari konala brazilska GP.
* V Jerezu pojede Hofmann treti Kawasaki.
Alex Hofmann se letos poprve jako Wild-Card Pilot predstavi v Jerezu. K tomu rika: "Velmi rad bych porazil oba dva kmenove jezdce Kawasaki, tedy Pitta a McCoye. A v treninku bych chtel zajet kolem 1:44.".
* Proton i v Jerezu bez noveho motocyklu.
Ackoliv mel Ir Jeremy McWilliams minuly ctvrtek testovat v Snettertonu novy Proton V5, k testu nedoslo a take v Jerezu pojedou Nobu Aoki a Jeremy McWilliams stare motocykly. Duvodem je mala spolehlivost noveho prototypu a take nedostatek nahradnich dilu. Presto je Jeremy velkym optimistou a rika: "Bez startovni kolize ve Welkomu, bych urcite skoncil mezi prvni desitkou......!"
* Take Harris - WCM v Jerezu.
Harris WCM tym se rozhodne dostavi k technicke prejimce v Jerezu s tim, ze se poucili z Welkomu a bude lepe "pojisteni"!!!
* Holandska GP bez piva.
Dalsich 700 000 Euro museli investovat poradatele holandske GP v Assenu do dalsich bezpecnostnich opatreni, aby divaci nemohli na trat (tedy prelezt dratene zabrany). A nebude se cepovat vubec pivo, navic budou kontroly pri vchodech na dalsi prineseny alkohol a bezalkoholove napoje budou prodavany vpouze v plastovych lahvich a nikoliv v plechovkach. Autor článku: Bosso

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist