Čtveřice čechů zítra do závodu

Čtveřice českých jezdců, která absolvuje testování na španělském okruhu Almeria, se kvalifikovala do zítřejšího prvního závodu roku 2004. Nejlepší z nich byl opět Jiří Kadeřábek, který odstartuje z první řady.

Na španělském okruhu Almeria absolvovala čtveřice našich jezdců kvalifikaci na zítřejší úvodní závod roku, který se po vzoru závodů z posledních dnů loňského roku jede opět na osm kol. Nejlépe se vedlo Jiřímu Kadeřábkovi, který skončil za vítězným Vinzenz Muellerem na druhém místě. "Kaďas" opět nastoupil se svou Yamahou R6, zatímco Mueller vodil Suzuki GSX-R1000. Třetí v kvalifikaci byl německý mladík Max Müller (Yamaha YZF R6).
"Je tu teplo 25 stupňů," říkal spokojeně Kadeřábek dnes v podvečer. "V kvalifikaci jsem jel pouze pět kol, musím šetřit pneumatiky na zítřejší závod. Opět jsem měl na zadku Pirelli SC1 a vpředu Pirelli SC2. Prvních sedm jezdců z kvalifikace je v jedné sekundě a tak to bude zítra asi opět pěkný, ale především rychlý závod. Motorka je opravdu super, jen mám již málo gum."
Z dalších českých zástupců se mezi 28 kvalifikovaných jezdců vešli i Jaroslav Müller (17. startovní pozice), Mario Vlček (20) a Pavel Haken (26).

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist