Proton s jedním jezdcem?

Tým Kennyho Robertse sr. počítá i s alternativním řešení finančního problému a chystá se nastoupit do Grand Prix 2005 i s pouze jedním jezdcem.

Přestože z týmu Proton KR přicházejí hlasy o tom, že tým testoval nejlepší materiál, jaký kdy měl k dispozici, stále není vyřešená otázka jeho startu v MotoGP 2005. I přes všechny finanční problémy však představitelé týmu věří, že získají silného partnera, který jim pomůže v cestě za úspěchem.
“Díky pomoci od Michelinu jsme byli schopní vyzkoušet potenciál motocyklu s motorem KTM,“ říká na adresu posledních testů manager týmu Chuck Aksland. “Osm roků jdeme cestou, která nás zavedla až sem. Technicky se dá říci, že to byla nejlepší kombinace jakou jsme kdy měli.“
Pokud se nepodaří získat silného partnera, který nahradí odcházející malajsijskou společnost Proton, hodlá tým řešit situaci alternativním způsobem, ve kterém vystupuje pouze jeden jezdec. Jen připomeňme, že při posledních testech na okruhu Jerez de la Frontera se v sedle stroje Proton-KTM postupně vystřídali Jeremy McWilliams, Gregorio Lavilla a Kurtis Roberts.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist