Za FGR Moto už dále Josep Rodriguez

V českém týmu FGR Moto pojede poslední čtyři závody španělský jezdec Josep Rodriguez, který bude mít startovní číslo "28". V článku si dále můžete přečíst vyjádření týmu FGR Moto k ukončení spolupráce s nizozemským pilotem Jasperem Iwemou.

18-letý Španěl Josep Rodriguez má za sebou celkem 11 startů v Grand Prix, nejvíce vloni osm, kdy nejdříve startoval s wild card za tým Wild Wolf-Racc-MS v Jerezu (15.) a v Katalánsku (23.), později jako náhradník za tým Andalucia Banka Civica v Assenu (21.). Loňskou sezonu pak dojel v 5 posledních závodech v týmu Blusens by Paris Hilton Racing místo Sergia Gadey a v Sepangu si připsal další 2 mistrovské body za 14. místo.
Josep Rodriguez - na snímku se svým loňským týmovým kolegou Maverickem Vinalesem - se narodil 28. listopadu 1993 ve španělské Manrese a kromě závodění ve španělském šampionátu CEV jel letos v Misanu v jednom týmu Ongetta-Centro Seta s naším Jakubem Kornfeilem místo zraněného Isaaca Vinalese (23.) a ještě předtím s wild card v Jerezu za tým Wild Wolf-BST.

Oficiální vyjádření českého motocyklového týmu FGR Moto je potom následující: "Tým MOTO FGR se rozhodl ukončit spolupráci s holandským závodníkem Jasperem Iwemou po třináctém závodě sezóny ve španělském Aragonu. Důvody již není třeba znovu uvádět.

Doufáme, že nový jezdec, kterým bude Španěl Josep Rodriguez Ruiz, nyní už oficiálně potvrzený IRTA, dodá týmu opět vítr do plachet. Tento šampionát obnáší spoustu úsilí, umu a peněz na to, aby nás přestaly motorky bavit. "

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist