Techer a Guevara za CIP

V novém složení se představí v sezoně 2013 francouzský tým Alaina Broneca Technomag CIP.

Zatímco Francouz Alan Techer v týmu CIP zůstává i nadále, tak jeho dosavadní týmový kolega Japonec Kenta Fujii - syn majitele továrny TSR - musel své místo uvolnit, neboť právě skončenou sezonu uzavřel bez jediného bodového zisku a nejlépe dojel jako 18. v Indianapolis a doma v Motegi.
Místo něho bude novým Techerovým týmovým kolegou Juan Francisco Guevara, tedy 17-letý GP-Rookie. Tento velký španělský talent je aktuálně čtvrtým jezdcem šampionátu CEV a vítězem posledního závodu tohoto velmi prestižního mistrovství na okruhu v Albacete.

               

Týmový majitel Alain Bronec vysvětlil novou sestavu svého týmu na příští rok následovně: "Jsem velmi rád, že v týmu zůstává Alan. Letos jsme pracovali velmi produktivně a na příští rok se velmi těším, neboť už dopředu to vypadá opravdu výborně. Měl jsem možnost vidět Juanfran Gevaru v jednom závodě CEV, který vyhrál. Jeho jezdecký styl je velmi zajímavý. V mistrovství Evropy obsadil místo druhé, jen se ztrátou 0.003 sekundy. A svůj velký potenciál dokázal teď naposled ve Valencii, hned při svém druhém startu s wild card obsadil 12. místo."

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist