Mahindra podepsala s Oliveirou a s Vazquezem

Ještě před skončením letošní sezony oznámil tým Mahindra Racing dvojici svých jezdců na příští rok. Bude to úplně nová dvojice pilotů, Španěl Efren Vazquez a Portugalec Miguel Oliveira. Zároveň tento indický tým odchází od aktuální motocyklové techniky a přechází k Suter Racing Technology.

Tímto rozhodnutím zahodila Mahindra za hlavu svůj vlastní projekt a od svého nového technického partnera si slibuje v kubatuře Moto3, že bude závodit ve špici startovního pole.

"Mahindra doposud stále potvrzuje, že se upsala sportu a jejich plány do budoucna mě nadchly. Těším se na spolupráci s tímto týmem a chci s novým motocyklem jezdit v absolutní špičce", řekl aktuálně desátý jezdec tabulky MS kubatury Moto3 Efren Vazquez ze Španělska.

Velmi optimistický je i druhý jezdec týmu Portugalec Miguel Oliveira: "Mahindra má v Indii za svými zády velkou oporu a já ji chci pomoci, dosáhnout na vytčené cíle. Vím, že to nebude jednoduché a že nás čekají nové výzvy. Mám ale hodně sebedůvěry a už se těším na rok 2013."
Dnešní oficiální oznámení těchto dvou jezdců zároveň také bohužel znamená, že bez nadějí na místo v týmu Mahindra Racing v roce 2013 je už český pilot Mira Popov. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist