Leopard Racing získal Francouze Quartarara

Před dvěma týdny tým Leopard Racing oznámil rozšíření svých aktivit na třídu Moto2 s tím, že potvrdil do role jezdce nové stáje Miguela Oliveiru. Dnes tým Leopard Racing v Aragonii oznámil nového jezdce pro tým kategorie Moto3 v sezoně 2016, kterým je francouzský závodník Fabio Quartararo. Smlouva je na dva roky.

Šestnáctiletý Fabio Quartararo je nováčkem v mistrovství světa a letos startoval od prvního závodu díky výjimce, která mu byla udělena na základě toho, že byl vítězem španělského šampionátu CEV Moto3. Prvním rokem závodí s týmem Estrella Galicia 0,0 a v průběžném hodnocení mu patří osmé místo. Kvůli zranění kotníku nezávodil v Misanu a závod nepojede ani v Aragonii.

„Jsem velmi hrdý na to, že v roce 2016 pojedu s týmem Leopard Racing,“ řekl Fabio Quartararo. „Musím říct, že jsem nadšený tím, že budu znovu spolupracovat Christianem Lundbergem, inženýrem s nímž jsem vyhrál svůj první titul FIM CEV v roce 2013. Další dva roky bude moje kariéra spojena s mladým týmem, založeným na pevném projektu pro budoucnost. To perfektně ladí s mými záměry.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist