Jorge Martin odletěl do Rakouska. Je připraven do Velké ceny nastoupit

Španělský závodník třídy Moto3 by chtěl jen několik dnů po utrpění zlomeniny ruky nastoupit do závodu v Rakousku. Uvedl to na svých sociálních sítích.

Je to jen pouhých šest dnů, co se Jorge Martin prvního tréninku na Velkou cenu České republiky zranil. Nepříjemný pád si vyžádal zlomeninu levého zápěstí a následnou operaci v jedné z barcelonských nemocnicí. Dvacetiletý jezdec tak přišel o závod v Brně a téměř jistá byla taktéž jeho absence v Rakousku.

Jorge Martin však ve středu na svém Twitteru uvedl, že se do Spielbergu, kde se o víkendu Grand Prix koná, chystá vyrazit. „Odjíždím do Rakouska, dáme tomu šanci,“ napsal. Později pak vzkázal: „Cítím se trochu lépe, zápěstí se zlepšilo, a tak jsme se s mým týmem rozhodli, že do Rakouska odletíme a uvidíme, co nám na místě řeknou doktoři. Rád bych si zase sedl na svou Hondu, ale nedělám si žádné iluze. Pokud projdu lékařskou prohlídkou, pokusím se jet a až pak uvidíme, na čem jsme.“

Jorge Martin přišel v neděli o vedoucí pozici v šampionátu, o níž ji připravil Marco Bezzecchi. Mistrovství světa Španěl do té doby vedl i přesto, že letos už tři závody nedokončil. Momentálně ztrácí na svého italského soupeře tři body.

AKTUALIZACE - Jorge Martin (Del Conca Gresini Moto3) má pro první trénink zelenou!

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
JardaKTM přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist