Indi vážně havaroval v Irsku

Česká motocyklová jednička v závodech "road racing" Michal Indi Dokoupil bohužel vážně havaroval při tradičních irských závodech "Cookstown 100".

Indi měl o uplynulm víkendu vážnou nehodu na okruhu Cookstown v Irsku v litrové třídě. Díky včasnému zásahu se dostal brzy do nemocnice, kde byly zjištěny nesrovnalosti v oblasti páteře a proto byl poslán do specializovanější nemocnice Royal Victoria Hospital.
Při dalším prozkoumání snímku CT bylo zjištěno poranění páteře, zlomenina sedmého obratle a vymknutý levý kotník. V tuto chvíli by měl mít Indi už po operaci páteře a bude následovat delší rekonvalescence. Minimálně šest týdnů nebude smět cestovat a tudíž zůstane v Irsku v péči přátel.
Indi se vyjádřil i k nehodě, protože si ji pamatuje. Držel se na vnitřku kvůli jezdci před sebou. Neměl zvolenou dobrou stopu a při naklopení motocyklu na vntiřku zatáčky si zavadil řidítkem o svah a o svah si "zabrzdil". Ve vysoké rychlosti tak spadl na přední kolo. Z motocyklu moc nezbylo a šéf týmu řekl, že se nehoda udála v cca 120 mílích za hodinu.



Samozřejmě, že za celou redakci přejeme populárnímu Indimu co nejrychlejší a hlavně úplné uzdravení!
Ovšem ten pád vypadal hrůzostrašně!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (36x):



TOPlist