I když jsem chtěl být tenhle víkend doma,tak při pohledu na krásnou modrou oblohu mi to nedalo a musel jsem vyrazit na projížďku s Honzou a Simčou.Po domluvě jsme se zastavili u Jardy na kafe a potom s námi taky vyrazil se kousek projet.Nádherná projížďka krušnohorskými lesními úzkými silničkami neměla chybu.Návštěva pár hezkých míst byla povinností .Určitě jsem tam nebyl naposled.Najeto 200 km.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Tak dnes mě opustil můj milovaný Big :´-( .Prožily a sjezdily jsme toho hodně ale přišel čas pořídit si něco více pohodlnějšího na cestování.Na tenhle úžasný stroj nikdy nezapomenu a navždy mi zůstane v srdci.Doufám,že
| Prodej |
| 06.09.2015 |
| 06.09.2015 |
| 22x |
Letos žádná cizina ale toulání se po naší krásné zemičce.Trasa vedla přes Lužické hory kde jsme navštívili v Doubicích díla mistra řezbářského,Jizerské hory,Krkonoše a návštěva dělostřelecké tvrze Stachelberg v Podkrkono
| Dovolená |
| 02.08.2015 |
| 02.08.2015 |
| 16x |
V sobotu jsem vyrazil směr Podještědí,projet se co možná nejvíc okreskama a poté byl směr jasný,Český ráj,Hrubá Skála a okolí.Co k tomu říci?snad jen to,že mě čekaly úzké silničky se spoustou zatáček,což jsem si náramně
| Vyjížďka |
| 12.07.2015 |
| 12.07.2015 |
| 18x |
Tři Bigy na jednom místě super a ty fotečky
Super výlet
Moc hezký výlet !
Moc pekne fotecky, krajina jak malovana a motorky jak by smet,supr
Překrásná příroda a v kruhu přátel ,tak to má bejt
Je to tam fakt parádní.jezdil jsem tam už dříve ale ne po těhlech silničkách.Kopců je tu kolem Ústí hodně.Jeli jsme na jedno místo nahoru po sjezdovce a při projíždění takového úvozu jsem to ve sněhu nechtěně položil ,hold Tourance na sníh nejsou .Ale bylo to všechno super .
Dík za nápad na výlet. Krásný
Hezký výlet,nebo taky "BIGy v akci Pěkné okolí a spoustu zajimavých fotek Těch kopečků tam teda je Rád se tama taky někdy snad vydám