Ač vypadají gumové příruby karbců na pohled dobře,opak může být pravdou.Po důkladné prohlídce jsem zjistil praskliny a proto byly vyměněny za nové.Zároveň jsem vykuchal katalyzátory z výfuků pro lepší průchodnost.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Tak dnes mě opustil můj milovaný Big :´-( .Prožily a sjezdily jsme toho hodně ale přišel čas pořídit si něco více pohodlnějšího na cestování.Na tenhle úžasný stroj nikdy nezapomenu a navždy mi zůstane v srdci.Doufám,že
| Prodej |
| 06.09.2015 |
| 06.09.2015 |
| 22x |
Letos žádná cizina ale toulání se po naší krásné zemičce.Trasa vedla přes Lužické hory kde jsme navštívili v Doubicích díla mistra řezbářského,Jizerské hory,Krkonoše a návštěva dělostřelecké tvrze Stachelberg v Podkrkono
| Dovolená |
| 02.08.2015 |
| 02.08.2015 |
| 16x |
V sobotu jsem vyrazil směr Podještědí,projet se co možná nejvíc okreskama a poté byl směr jasný,Český ráj,Hrubá Skála a okolí.Co k tomu říci?snad jen to,že mě čekaly úzké silničky se spoustou zatáček,což jsem si náramně
| Vyjížďka |
| 12.07.2015 |
| 12.07.2015 |
| 18x |
Děkuji za Pfko potěšilo, prevence je na místě de ti to pěkně od ruky a to se chválí Jak psal Jirka: ŠIKULA
No,ta moje měla veliké štěstí protože byla ve stavu před šrotací nebo rozprodáním na ND.Ona jezdila v Moravské Třebové v roce 2008 a co mi říkal kámoš který se na ní v té době byl podívat,tak prej už v tu dobu z ní byl šrot.Potom jezdila v Plzni.Nikdo z předchozích majitelů do něj nic nevrazil.
Kus pravdy ... veliký kus pravdy ... je v těchto slovech .
Srdcařů je mnoho, ale i těch co mají moto jen z trucu a nebo jsou uživatelé. Ale to se většinou časem vytříbí a moto se dostane k tomu správnému ... srdcaři .
To musí být srdcová záležitost aby člověk vrážel tolik peněz do staré motorky.Komu motorka nepřiroste k srdci je pouze uživatel a motorky střídá jako ponožky
No , podle fotek to vyměnit bylo potřeba, tak jaké ...v... !! .
Jen tak dál, moto si to zaslouží, protože má na to roky i najeté kilometry .
Proto taky díky tvojí péči tak funguje , i když si spousta motorkářů myslí, že se staré vrány nemají udržovat a patří na šrotiště .
No jo,stále si vymýšlím nějaké píčoviny
tak ses do toho pustil taky to chce
Ahoj, mněl bych na tebe jeden skromný dotaz kde jsi kupoval ty gumové příruby, já sice nemám Biga ale sháním je na Suzuki Freewind , zatím jsem je našel jenom na PartsDeport kde za jednu chtějí 1000kč což se mi zdá docela přehnané za kousek gumy Předem Děkuji