Protože mi nějaký pan Alzhaimer začal schovávat různé předměty, byl jsem nucen objednat ještě jednou polepy na nádrž. No a když už jsem teda musel, tak abych to neměl úplně stejné, vybral jsem staré provedení hondího kuřecího křídla. Úplně mi nedošlo, že každý dílek perutě budu muset přinutit chytnout se přenášecí fólie, ale šlo to...Příští fáze bude polepení nádrže transparentní ochrannou fólií, což si myslím, že bude daleko větší zábava.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
VFR je slabé, ale mám ho rád a pořád se mi líbí, takže jediná možnost, co udělat se stávající motorkou je změnit převody. První dojem dobrý, zítra uvidím, jak to pomaže...
Originál má 17 zubů, koupil jsem 18 z. Gumy vyd
| 25.04.2012 |
| 25.04.2012 |
| 75000km |
Tak docela v souladu se zkušenostma ostatních majitelů VFR jsem po překročení 74 000 km cítil lehké klouzání spojky...Sice při zátěži, která normálně nebývá, ale stejně by to přišlo. Takže díky Zilovi je vyměněno. Snad j
| 21.03.2012 |
| 21.03.2012 |
| 74200km |
Už byl čas vyměnit ložiska v krku, futra a olej ve vidlích a přezout . Přeci jen české silnice nejsou vzorem hladkosti a vidlice dostávají docela zabrat. Guma (Metzeler Z6 Int.) dala 20 000km a ještě nějaký vzorek zbýva
| 27.01.2012 |
| 27.01.2012 |