Vlastník | Vaklaf | |
Vloženo | 12.3.2010 | |
Aktualizováno | 8.3.2012 | |
Zobrazeno | 4 472x |
krasnej kousek...krasny fotky 10b
krásná, nevšední, originální, co víc si přát.. snad jen ať dělá radost a nebude tě chtít shodit.. skvělá.. 10 b
sestnacta a sedumnacta fotka je nejlepsi!!!
parádní fotky, hlavně ta skrz suchou trávu
Brutalní stroj 10b. jistejch
Krasny Dvojbuch.Supr bike na vyblbnuti.Davam 10 bodu
Parádní kladivo 10 b. a ať to jezdí
buell...nevšední, pro ty, kteří potřebují něco zvláštního, pár takovejch znám, a jsou to fajn lidi za 10b
12ka v úpravách SX a ještě modrej transcluid no moh bych tady čumět furt tahle motka má neskutečnej charakter !! tak ať to jezdí... 10
wau... jen jednou jsem to slyšela vrčet a paráda - 10 b.
Dík za pochvylu, před tvým se Buellkem se dá jedině smeknout
Tak to je peklostroj...a ty kufříky...hustýýýý
parada
Prakrasna masina. 10b ji nemohlo minout Preju hodne radostnych kilometru.
Tvůj Bulík je v těch nejlepších rukách
TAK TOHLE JE NÁŘEZ!!!Co dodat prostě parádní paráda!!!
Hmmmm mašina co má duši Obdiv
Tak hodně vydařených Km
rovnou 10.bodíků,víc tu není pro Bulíky mám slabost a pochopení
Velmi pekny stroj a zajimave nove obuti, dej vedet jak jede v kombinaci s nim. Uvazuju o jeho koupi BridgeStone BT56 uz maji to nejlepsi za sebou ... Jinak moto spickove
Gratuluji k "amíkovi", ať tě nikdy nesere a benzinu moc nežere a
Pěkně jsi dopředu spral všechny, co maj jinej názor... . Podle mne je Buell podařená mašina a ten tvuj je navíc pěkně vyvedenej... Jen to má těžký, jako každá jiná neokoukaná značka. Lidi se bojej už dopředu... . Proto zaniknul Voxan i Buell... To není o krizi... To je o tom, že lidi koupěj Čínu i Koreu, jen kvůli jejich masovosti a podbízení cenou apod. Co ale bude z těhle krámů za pár let? Dávám deset b. Hlavně za tvou svou cestu...
Díky, tvůj Buell nemá chybu
Fakt zajímavej stroj ! Ta černá barva a mohutnost rámu je fakt drsná.Tak pěknou sezonu !10b
Ono taky, co čekat od tak krátkého rozvoru a tak příjemného motoru, jasně, že to bude paráda v zatáčkách!
Ať slouží!
Dík za poklonu,taky přeju pohodovou sezonu.
Mazec! Tohle se Ducati designem vyrovná, možná i předčí. Jel jsem na Buell 1125R a štvala mi ta kapota, nahatý to musí bejt pro drsný kluky jak dělaný. Je to vždycky paráda nějakýho maníka potkat. Užij sezonu!
Pěknej bulík a ta barva mu sekne tak pohodu v sedle 10B
moc pěknej stroj 10b
Neskutečně kompaktní a každým kouskem svého "těla" zajímavá motka,tenhle Bulík za 10b a ať to lítá vždy se šťastným přistáním
Neboj se vlka nic Negrousi, letos dame zase mraky spolecnych kilaku
Inu dobra NEGRE, taky 10b, je to paradni kocicak a peknej kousek... Tak at nam letosni sezona vyjde:D
Tohle je motocykl co má charizma .Pěknou sezonu a bez škrábance
kočka tak lítej nízko 10b
Taky moc gratuluji k této krásce a přeju super letošní sezónu
Díky za chválu mám s tebou stejnej názor že jsou Banditi skvělý stroje, ale koukám že ty si pořádnej "fajnšmekr" hodně drsná mašina ale moc pěkná máš ode mě taky 10 ať to šlape
pěkně ďábelskej stroj, na něm jezdíš přímo do pekel, za 10b
Pěkná modrá perla, 10 a zase 10
velka parada 10 bodu louzi a nepada..
Krasavec
Moc pěkný stroj ,taky po něm pasu ,tak pak napiš jak to jede ,jasných 10bodů
Pěkná mašina a dobrá barva.Tak hodně spokojenosti.Jo a dávám 10b.
Gratuluju kamaráde, líp sis nemoh vybrat, určitě budeš spokojenej. Charismatický stroj.
Buell? Nejlepší volba!!
pěkný kus
Super s těma doplňkama alá město
Vítej mezi bláznivý Buellridery! Ta průhledná nádrž mě fascinuje, bohužel jsem si ji nemohla dovolit! tak hlavně ofafrně!
Neskutečnej stroj, velká nádhera
Díky moc V H-D Praha majií ještě poslední kus, kdyby měl někdo zájem. Nemohl jsem mu odolat, když další už nebudou..
dvanáctikilo sx, to bude ojedinělej kousek v našich krajích...a navíc jeden z posledních XB...ale mooooc pěkný. Tak si ho užívej a jasných deset bodů za vkus
Jo Buell to je nádhera . Škoda že už nebude víc takových kousků . Přeji hodně spokojených kilometrů . U mě za 10 bodíků .
Je to krasavec