Vlastník | chuck | |
---|---|---|
Vloženo | 9.12.2007 | |
Aktualizováno | 9.12.2007 | |
Zobrazeno | 685x |
Zdravím... tak sem se s Javičkou letos v říjnu rozloučil šla do Světa ale jsem si jist , že do dobrejch rukou;)
Čau draku, tak co, už jsi jí dal letos co proto?
wowmen: Mě jezdila tak za +-5/100, ale Chuck je ďábel, jak ji zahřeje tak nejde pod 5000 tak počítám že za těch 8 by moch jezdit
Zdarec..Mám takovou otázečku..Kolik ti tak žere benzínu na km????
Veselý motovánoce a v novým roce hafo kiláků bez nehod
jasný hehe dobrej nápad... Já se chystám do Pce na dopravku... No jo tak to pokoumem a určo něco vymyslíme
chytrej kluk <br />
jinak ja jeste zevluju v HK na vejšce tak až bude počasí na jaře, můžem dát slez někde na motykách - třeba i Luig přivalí, pivko (nealko samozřejmě) a pokecat, co ty na to?
hehe tak to potom jo Věřím Ti
wogo chuck, nevěř mu, nicméně přej mu to a Barynek si nepřihřejvá nic, Barynek tady vyjasnuje situaci <br />
<br />
pro Luige: Lepší Scheisse jebka PLNOtučná než Naked jebka POLOtučná
ÁÁÁ je mi to jasný víme svý
Ale chucku, tak to neni, všechno je moje zásluha, Barynek si tu akorát přihřejvá polívčicku
aháá tak jak to vlastně je hehe díky díky chlapy... je to většinou zásluha Luigeho... ale jak tak koukám tak né jen jeho
Ty sem fotky radši netahej a nebo nejdřív vyfoť sám tu svoji Scheisse
ty wogo, wod Luige? Tak to bude mrdka <br />
ne delam si prdel, je to mazel, spolu jsme ji přivezli a přece si nenecham někoho jako je Luig zabít, no ne? <br />
Tak at slouží, chlape, ale ty fotky tam, dej jiny, jinak s nim pro samou pychu nebude k vydrzeni
Taky chválím, vypadá parádně. Nechť jezdí
Hodně Km bez nehod, jinak supr mašina .
Jasný vím jinak díky Vám taky chlapi
Zdárek, mš ji fakt pěknou... Tak at složí a přeju spousty štastných km do nového roku
Super mašina, super fotky, tak to má bejt <br />
Tak ať ti jezdí a kouří