Vyhrajte lupeny na Rack-Reyd!

Chcete dva volné vstupy na jeden z největších motorkářských srazů sezóny? Zapojte se do soutěže! Celkem se hraje o 3 x 2 vstupenky na tradiční sraz Rack-Reyd, který se koná 3. - 5. srpna v Žerotíně.

Na letošním motofestu Rack-Reyd uvidíte opět spoustu známých i méně známých kapel. V pátek večer zahájí svým řízným rockem kapela DETONÁTOR, která vás pomalu rozehřeje. Poté cca ve 20 hod. vystoupí legenda starého dobrého punku skupina SPS. Poté jako vrchol pátečního večera zahrají asi nejlepší světový revival Kissáků maďarští KISS FOREVER BAND se svojí velkolepou show u které vám bude tuhnout krev v žilách. No a nakonec kolem půlnoci zahraje oblíbená veselá kapela klatovští TRAUTENBERK, která vás svými hity na závěr pátečního ještě pěkně roztančí.

V sobotu ráno jako budíček zahraje kytarista Jirka s jeho show a hudební večer pak začne plzeňská rockabilly skupina MORDORS GANG, která vás svými líbivými tóny připraví na další nabitý hudební večer. Cca kolem osmé večer zahrají WANASTOWI VJECY revival, kteří zahrají i známé hity od skupiny Lucie. No a vrcholem sobotního večera bude moravsko-pražská hardrocková skupina TRAKTOR jejichž hity nenechají v klidu snad nikoho no a pro ty co ještě nebudou mít dost zahrají revival slovenských recesistů Horkýže slíže kapela HORKOU JI SLÍZEJ, která už vás snad dostatečně unaví.

Toť ve stručnosti ke kapelám vše a věříme, že se vám hudební večery letošního motofestu RACK-REYD 2018 budou líbit.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kde se konal 10tý ročník motosrazu Rack-Reyd v roce 2006?
    • areál Letiště Rakovník
    • Žerotín u Panenského Týnce
    • Tyršovo koupaliště Rakovník

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)



TOPlist