Testování motocyklů Ducati začne letos už zkraje dubna, chybět nebude tradiční Ducati Den na mosteckém autodromu

Zajímají vás novinky od Ducati? Rádi byste si nějakou boloňskou krásku vyzkoušeli, než si ji koupíte, anebo prostě jen tak, abyste věděli do budoucna, co chtít nebo nechtít? I letos budete mít spoustu příležitostí, jak se na Ducati svézt.

Letos začíná testování o něco dříve, než jsme zvyklí. Ještě před samotnou testovací šňůrou Ducati Tour totiž proběhne v sobotu 6. dubna akce nazvaná SEASON OPENING 2019. To Ducati Prague a vybraní dealeři (Brno, České Budějovice, Hradec Králové a Slušovice) zahajují letošní sezónu testovacích jízd. Stavte se prohlédnout si nové modely Ducati 2019 na prodejnách a třeba si je rovnou i vyzkoušejte! Diavel 1260, Hypermotard 950, Multistrada 1260 Enduro, Panigale V4 nebo třeba nové Scramblery. Jízdy jsou bezplatné, více na www.ducati-czech.cz.

Samotná Ducati Tour, a to již 10. ročník, bude probíhat od konce dubna do začátku června vždy v sobotu. Na každé zastávce bude minimálně 10 testovacích motocyklů od Scramblera po Panigale. Seriál testovacích dnů pořádá importér MOTO ITALIA s.r.o. společně s dealery. DUCATI TOUR 2019 zahájí 27. dubna v resortu Equitana u Březnice, druhá zastávka 4. května bude spojena s otvíračkou nového obchodu Ducati a MV Agusta v Děčíně. V následujících šesti víkendech objede DUCAT TOUR doslova celou republiku. Najděte si svůj termín:
27. dubna – Equitana Hotel Resort Martinice – pořádá MOTO ITALIA s.r.o. - Ducati Prague
4. května - Děčín – pořádá Profi-Moto
11. května – České Budějovice – pořádá G4R s.r.o.
18. května – Slušovice – pořádá M.C.F.cz s.r.o.
25. května – Hradec Králové – pořádá GlobalMoto
1. června - Brno – pořádá D MOTO s.r.o.
8. června – Mladá Boleslav – pořádá Rossomoto MB s.r.o.
12. června – DUCATI DEN – Autodrom Most - pořádá MOTO ITALIA s.r.o. - Ducati Prague

Během DUCATI TOUR 2019 můžete vyzkoušet téměř kompletní nabídku značky Ducati. Chybět nebude čerstvý „Motocykl roku 2018“ v kategorii naked-bikes Diavel 1260 S, novinky Multistrada 950S, Multistrada 1260 Enduro, Hypermotard 950 a inovované modely Scrambler Icon a Desert Sled. Vyzkoušíte i bestsellery loňské sezóny Multistrada 1260 S a superbike Panigale V4. Doplní je Monster 821, Monster 1200S, X Diavel S a SuperSport. Skladba prezentovaných modelů se může na jednotlivých zastávkách lišit – sledujte webové stránky české Ducati.

Jízdy budou probíhat formou individuálních, zhruba hodinových jízd po vyznačené trase v běžném provozu. Na zkušební jízdy bude možný zápis předem prostřednictvím webových stránek www.ducati-czech.cz nebo stránek pořádajícího dealera. Přesné podmínky účasti a detailní informace k jednotlivým akcím budou uvedeny rovněž na těchto webových stránkách. I letos se uskuteční tradiční okruhový DUCATI DEN v Mostě. Zapište si do diářů datum středa 12. června 2019, podmínky účasti budou včas zveřejněny na webu dovozce.

Nevyhovují Vám termíny nebo nemáte rádi organizované akce? Ducati Prague nabízí v průběhu celé sezóny individuální testovací jízdy. Probíhají od 1.4. do 31.10. podle podmínek uvedených zde. Rezervace probíhá přes ducati@ducati-czech.cz nebo na telefonu +420 284 821 148. Více informací najdete na www.ducati-czech.cz. MOTO ITALIA s.r.o. si vyhrazuje právo na změnu termínu, místa konání nebo prezentovaných modelů.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • MOTO ITALIA

    Jsme oficiální dovozce Ducati pro Českou republiku. Naším cílem je poskytovat excelentní profesionální služby při zachování osobního přístupu. Práce pro nás není jen zaměstnáním, sdílíme vášeň našich zákazníků, vášeň pro Ducati. Chceme, aby Vám Váš motocykl Ducati dělal jen radost a abyste byli h...



TOPlist