Superakční motovíkend

Přijďte 15.a16. září na Motodrom v Písku, kde se uskuteční ojedinělá akce pro motorkáře!

Program akce

Demo motorky (BMW, Yamaha, Ducati, Harley-Davidson), okruhové jízdy, enduro trať, kurz 1. pomoci, KM Racing Dakar Team, soutěže, muzika...

To je pozvánka na zcela originální víkendovou akci pro všechny motorkářky a motorkáře od Motoškoly BEZPEČNĚ NA MOTORCE S MÍROU LISÝM, která se uskuteční 15. a 16. září na Motodromu v Písku.

Motoškola BEZPEČNĚ NA MOTORCE S MÍROU LISÝM se věnuje, jak známo, několik let zdokonalování a výuce bezpečné jízdy všech kategorií motorkářů - od úplných začátečníků až po velmi pokročilé a od silničářů po enduristy. Završením letošní úspěšné sezóny, kdy se tu naučila či zdokonalila v jízdě na motorce téměř tisícovka motorkářů a motorkářek z celé republiky, bude týmem BNM připravovaná akce na 3. záříjový víkend pod názvem 1. KEMP BEZPEČNĚ NA MOTORCE.
Akce začne v pátek večer rozlosováním přihlášených motorkářů do skupin, ve kterých bude celý víkendový program realizován. Skupiny během víkendu absolvují všechna připravená stanoviště, jednotlivé disciplíny na nich budou samozřejmě dobrovolné. Určitě by ale byla velká škoda nezkusit si jízdu v lehkém či těžším terénu na půjčených enduro motorkách, i když tomuto ježdění neholduješ, či dokonce zkusit udržet rovnováhu na mistrovské trialové motorce Míry Lisého. Nejen pro silničáře je pak k dispozici technický asfaltový okruh, kde se konají mistrovská klání v soutěžích supermoto, či demo jízdy po krásném nedalekém okolí. Vše toto můžeš absolvovat na své motorce nebo na půjčených motorkách partnerů akce - BMW, YAMAHA, DUCATI, HARLEY-DAVIDSON. Mimochodem - půjčení motorek na této akci je již zahrnuto v ceně víkendové vstupenky!
Zájemci o bezpečnou jízdu si vyzkouší limitní náklony a krizové brzdění na výukových motorkách Motoškoly BNM s unikátními protipadacími rámy.
Pokud přijedeš na motorce, odborníci zkontrolují stav tvého miláčka hlavně z hlediska jeho bezpečnosti, jako výstup dostaneš posudek se známkami stavu jednotlivých částí a s doporučením, co zlepšit či vyměnit.
Další částí nabitého programu bude kurz 1. pomoci vedený profesionálními záchranáři, obzvláště výživné a jistě poučné bude i jejich povídání o motorkářských nehodách, které denně řeší...
Určitě velkým zpestřením pak bude účast českého národního týmu KM Racing Team Rally Dakar s jejich technikou a jejich večerní besedou o nejtěžším závodě světa.
Milovníci klasického Rock ´n Rollu si o sobotním večeru zatrsají na živou kapelu, jejíž název je pořadatelským překvapením, jedná se ale o největší české profíky a R´n R velikány...uhodneš? A komu nevoní muzika, určitě mu budou vonět prasátka na grilu.
Jedno pravidlo praví „to nejlepší na konec“. A i na 1. Kempu BNM tomu nebude jinak. Na neděli je pro všechny účastníky připravena soutěž YAMAHA MOTOSLALOM CUP. Jejím cílem nebude rychlost, ale pravidelnost jízdy ve slalomové trati na motorkách Yamaha WR 125X. Soutěž vychází z dalšího originálního projektu BNM - ze zimních halových kurzů, které v minulém roce projekt BEZPEČNĚ NA MOTORCE S MÍROU LISÝM spustil a čekají na vás i letos v zimě. A jelikož nepůjde o rychlost ale o pravidelnost 2 zajetých kol, vyhrát může skutečně každý - i naprostý začátečník!
Co říci na závěr tak nabité a ojedinělé akce? Snad jen, že otrlejší motorkáři mají zajištěno stanování a kempování přímo v dějišti, pro milovníky pohodlnějšího odpočinku a vůbec pro „milovníky“ jsou nachystané okolní blízké penziony.
A nebyl by to projekt BNM, aby vše nedotáhl k dokonalosti - takže pro účastníky 1. KEMPU BEZPEČNĚ NA MOTORCE je vždy od 18,00 hod do 08,00 hod zajištěno profesionálně hlídané parkoviště motorek a dokonce si na akci přijdou „pouze na své“ ženy-motorkářky nebo doprovodnice, pro které je přichystán zkrášlovací program.

Na akci se dále budou prezentovat tito partneři projektu BNM: dovozci motocyklů BMW, Yamaha, Ducati, Harley-Davidson Praha, výrobce motooblečení PSÍ Hubík, Nokamoto - dovozce helem Shark, komunikační vymoženosti Interphone a samozřejmě se tu setkáte s mnoha novináři a médii.
Celovíkendová akce vyjde účastníka programu na 3.950 Kč, doprovod neúčastnící se programu (o to více ale fandící a přihlížející) zaplatí 500 Kč za celý víkend.

Na 1. KEMP BNM se můžeš objednat na stránkách www.bezpecne-na-motorce.cz, minulý týden bylo k mání posledních pár míst - kapacita účastníků je totiž omezena.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)



TOPlist