Startuje Yamaha demo tour 2024

Chceš se na biky jenom koukat nebo jezdit? V letošní sezoně přichází Yamaha s testovací demo tour, na které dostaneš možnost otestovat takřka kompletní paletu motocyklů Yamaha. Dlouho očekávanou novinkou MT-09 počínaje a stylovkou XSR900 GP konče.

YAMAHA DEMO TOUR bude probíhat na všech 14 dealerství značky Yamaha a také na oblíbené akci MOTOTEST CAMP v Soběslavi. To znamená, že už nebudeš muset objíždět republiku, aby sis mohl vyzkoušet svoji vysněnou motorkou před koupí. Stačí si jen vybrat, kde to máš nejblíže a ozvat se svému prodejci Yamaha. On už se o tebe postará, pomůže ti s registrací jízd a seznámí tě s programem akce.

Kdy a kde?

Tady je přehled dealerství a termínů, na kterých bude YAMAHA DEMO TOUR 2024 probíhat:

Co potřebuješ sebou?

Určitě nezapomeň platný ŘP a OP. Nutností je také pořádné vybavení na moto – helma, rukavice a pevná kotníková obuv + chránič páteře.

Je akce zdarma?

První dvě jízdy jsou zcela zdarma, ale další jízda již bude zpoplatněna částkou 500 Kč. Určitě si sebou vezmi v hotovosti více peněz – pro zapůjčení motocyklu totiž budeme požadovat složení zálohy ve výši 10 000 Kč. Po absolvování testovacích jízd ti bude částka řádně vrácena.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma


TOPlist