Soutěžíme o rukavice RSA

Největší motorkářská prodejna v Moravskoslezském kraji MotoZem v květnu pořádá akci s názvem "První jarní vyjížďka 2018 s MotoZem.cz". Jeden šťastlivec se jí může zúčastnit v nových rukavicích od značky RSA. Cesta k tomu je více než jednoduchá, stačí totiž odpovědět na jednu jednoduchou otázku.

V roce 2016 se první jarní vyjížďky zúčastnilo rekordních 1089 motocyklů, letos se odehraje už třetí pokračování této, dnes už tradiční, akce. V rámci vyjížďky vás čeká žehnání motocyklů, kaskadérská show Special Brothers, hudební program, samozřejmostí je památeční samolepka, občerstvení a na místě budou i drobné dárečky od MotoZem. Svou účast na vyjížďce slíbila i první češka na Dakaru Gábina Novotná.

Jak už jsme psali v úvodu, vyjížďky se můžete zúčastnit v nových kožených rukavicích RSA Trip 2. Rukavice z kozinky ale najdou uplatnění i při ostatním ježdění, zejména v teplejším počasí, protože jsou perforované. O pohodlí se starají stretchové panely, ochranu v případě pádu zajistí slider na dlani, polyuretanový chránič na hřbetu ruky a také pásky na suchý zip pro pevné dopnutí rukavic. Jestli vás rukavice zaujaly, zkuste správně odpovědět na otázku níže. S hledáním správné odpovědi by vám měl pomoci web MotoZemě nebo náš katalog motoakcí.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kdy se uskuteční první jarní motovyjížďka s MotoZem?
    • 3. 5. 2018
    • 8. 5. 2018
    • 12. 5. 2018

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...



TOPlist