Respekt - jeden den pro všechny motorkáře

Den všech, pro které se motocykl stal součástí života, láskou i osudem. Netradiční motorkářský sraz pořádaný v areálu Rehabilitačního ústavu Kladruby na podporu našich kamarádů bikerů, kteří po nehodě na motocyklu zůstali upoutáni na invalidní vozík.

IV. ročník Respektu se připravuje na sobotu 30. července 2011 a místem konání bude tradičně fotbalové hřiště v areálu rehabilitačního ústavu. Přijet můžete již v dopoledních hodinách. Od 10.00 budou otevřeny stánky s občerstvením (klobásy, steaky, bramboráky, langoše a další dobroty), točené nealko pivo Lobkowicz, točená Kofola, po poledni se začne porcovat pečené sele a kýty.
Letošnímu ročníku vévodí dámy, protože pomineme-li "holku z plakátu" Gabču Knapovou, hlavním bodem programu bude podvečerní koncert Báry Basikové. Atraktivní zpěvačkou se může pochlubit i metalová skupina The Yours, která vystoupí v odpoledních hodinách. Když už jsme u hudebního programu, ani letos nebudou chybět již tradiční M.Z.H. Motocyklovou exhibici ve stylu trialu přijedou předvést mistři v této disciplíně Trial Team Beroun. Účastník Dakaru 2010 Honza Veselý přiveze ukázat svoji Yamahu WR 450, na které absolvoval uplynulý ročník královny všech rallye a jezdec anglické ligy Adrian Rymel přiveze svůj plochodrážní speciál, se kterým jezdil za club Berwick Bandits. Během celého dne budete moci sledovat v akci vyjímečně nadaného mistra sprayera Chemise, který na betonové zdi vytvoří vlastní "graffitti art". Pro zájemce z řad dětí i dospělých je stejně jako minulý rok připraven "paintball". Posázavský veteran klub se přijede pochlubit svými dvou i jednostopými unikáty. Členové benešovské "záchranky" během dne všem zájemcům zodpoví jakékoli dotazy týkající se poskytnutí první pomoci při dopravní nehodě, zejména jak postupovat při záchraně zraněného motorkáře. Mezi hosty nebudou ani letos chybět členové Motoklubu vozíčkářů, kteří dorazí na svých čtyřkolkách, Honza Potměšil a další. Celým programem vás bude provázet moderátor Radia Beat Honza Tomek. Před soumrakem odstartuje s vítězem fotosoutěže (více v menu "soutěž") horkovzdušný balon společnosti Pragobalon a po setmění bude jedním z posledních bodů programu ohnivá show skupiny Infinitos. S úderem půlnoci na pódiu ztichne aparatura a zhasnou světla, aby se pacienti v rehabiliťáku mohli v klidu uložit ke spánku.

Více info najdete na www.keeprespect.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (27x):


TOPlist