QJMotor, Kawasaki, Fantic, BSA. V Modřicích proběhne velký testovací den

Prodejna Moto Modřice kousek od Brna, nově Mayer´s Motors Modřice, patří už déle než 10 let motocyklům Kawasaki, ovšem v posledních letech sem přibyly i značky BSA, Fantic a hlavně loni QJMotor. Motocykly od všech těchto značek zde budete moci otestovat v sobotu 11. května. Program bude ale mnohem bohatší.

Společnost Mayer´s Motors Modřice dlouhé roky z pozice importéra Kawasaki pořádala šňůru testovacích dnů Green Days a domácí podnik pro ni byl vždycky speciální. Ovšem poté, co pod její střechu přibyly další značky, nabral na obrátkách. Druhou květnovou sobotu zde budete moci vyzkoušet více než 20 motocyklů od výše zmíněných značek, tedy Kawasaki, BSA, Fantic, ovšem prim budou hrát stroje QJMotor, jež se začínají v Česku hodně rozjíždět. Od QJ k vyzkoušení budou prakticky všechny modely od stopětadvacítek po vrcholné cestovní osmistovky. Co se ostatních značek týče, u Fanticu můžete počítat s oběma Caballery, BSA má samozřejmě Gold Star a Kawasaki nabídne kromě stálic také nového Eliminatora 500 SE a nádhernou Ninju ZX-4RR. Registrace probíhá ZDE a moc neváhejte, termíny se plní velice rychle. A to se jezdí od rána od devíti do odpoledních 17 hodin. Vybrat si můžete tři modely, svezení je úplně zdarma, s sebou musíte mít akorát kauci ve výši 10-40 tisíc korun podle hodnoty stroje, který chcete testovat.

Celý den ale nebude jenom o jezdění na novinkách. V Moto Modřice si vždycky zakládali na tom, aby se zde návštěvníci cítili pohodlně, proto nebude chybět tradiční foodtruck s jídlem a pitím, abyste se mohli mezi jízdami občerstvit, kafe na prodejně bude dokonce zdarma. Když už tam budete brouzdat, nepropásněte zajímavé slevy na švédské oblečení Halvarssons a Lindstrands, které budou platné jenom tenhle den. Prohlédnout si můžete také motocykly a skútry Peugeot, v rezervačním systému to sice není, ale vážní zájemci si mohou domluvit krátké svezení na tříkolovém Metropolisu nebo offroadovém maxiskútru XP400. Pokud vše půjde podle plánu, měly by být k vidění novinky značky QJMotor pro modelový ročník 2025, konkrétně maxiskútr s motorem 350 a malý cruiser s agregátem o stejném objemu, ovšem ve formátu V2. Program doplní svým povídáním o cestách na motocyklech QJMotor známý dobrodruh Jarda Šíma. Nudit byste se zkrátka neměli ani chvíli.

VIDEO Z LOŇSKÉ AKCE

 

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • Mayer's Motors Modřice

    Motocyklová prodejna s názvem Mayer's Motots Modřice (dříve Moto Modřice) zastřešuje společnosti ASKO KC a Scooters které jsou výhradním dovozcem do České Republiky motocyklů KAWASAKI, QJMOTOR, FANTIC, BSA, skútrů Peugeot a motocyklového oblečení JOFAMA, HALVARSSONS, LINDSTRANDS a výfuků GIANNELLI p...



TOPlist