První sraz Vstrom.cz 2008

V duchu vypočítávám naše srazy od podzimu 2006 a už je to docela seriál na pokračování. První neoficiální setkání před Vánoci 06, to ještě měla na triku Klasika, pak v mojí režii zahájení právě na Žampachu v Hotelu Troníček, letní ZIPova Pálava, podzimní Zvůle Romana a Lenky, letošní Mates-days a nespočet společně domluvených výletů, vyjížděk a návštěv. Letos nás čeká "policejní" sraz na Žatecku a podzimní Beskydy Moranky a Markana.V teamu je nás už přes 230 členů, tak věřím, že se každý rok dva - tři odvážlivci najdou :o)

Jarní zahájení na základně "u přecedy" už snad můžeme nazvat tradicí. Ubytovací kapacita cca 50ti lidí byla plná už někdy na konci února, dva tři dny po zveřejnění. Co mi opravdu udělalo radost, to byl fakt, že se i přes nepřízeň počasí sjelo tolik lidí (cca 100) a hlavně V-Stromáků. Když to vezmu jen tak letmo - Ostrava, Olomouc, Brno, Znojmo, Jihlava, Strakonice, Plzeň, Žatec, Ústí, Liberec, Hradec, Benátky, Praha, Beroun ... navíc s chutí vyrazit po dlouhé cestě do Jílového ještě na vyjížďku!

Původní trasa vyjížďky byla jiná, dal jsem si s tím celkem práci a pak to přišlo. První jobovka v pátek - uzavírka mostu za Týncem. OK - nějak to musíme objet. Druhá přišla v podobě vytrvalého deště... ale nedá se nic dělat, vyjížďka na sraz patří a teď vím, že by to byla obrovská škoda nejet. Tady přijde první děkovačka :o) táákže: Hynkovi a jeho kamarádům z Black Dogs MC, kteří se ujali zavírání křižovatek pro kolonu, u které jsem jako vedoucí stroj nikdy za jízdy neviděl konec. Dostali jsme se na číslo cca 57 motorek, a 51 V-Stromů (tři KLV1000)! Tomik na panu FMX, jedna afrika nebo tranďák, jeden Varan... ale jasná převaha V-Stromáků! Nemohl jsem si pomoct, a tak jsem předal na chvíli vedení kolony na "captain z black dogs" a nechal Vás projet. (mimochodem je z toho pěkné video na konci článku) a musím uznat, že jsem byl na měkko. Burácející kolona stejných motorek, fakt, že jsem to celé spískal a že to "funguje" ... krásná satisfakce za strávený čas pro VSTROM.CZ!
Vyrazili jsme z Jílového na Kamenný přívoz, na vyhlídku na Slapy, přejezd hráze slapské přehrady, sjezd do Štěchovic, vyhlídka a focení nad štěchovickou zátokou, zpátky na most a Davle - Zbraslav, po druhé straně řeky do Vraného a pak už úzkýma cestičkama zpět do Jílového přes Okrouhlo. Návrat na Žampach ještě zpestřený podjezdem nejvyššího kamenného viaduktu ve střední Evropě.

Po návratu z vyjížďky, kdy musím pochválit členy teamu za velmi dobře zvládnutou jízdu v koloně, bez velkých problémů, bez předjíždění, křížení (Romane!) a bez pádu na mokru, jsme se posílili dobrotami z kuchyně a KOKIN se ujal tomboly. I přes nejasné zadání a nejistý výsledek dokázal Pavel zabavit a pobavit plnou hospodu lidí. V osudí byli pouze vstromácí, kteří dorazili na sraz, ale i tak se cca 55 jmen otočilo celkem třikrát. Pravda, mezi cenami bylo i spoooousta reklamních předmětů, ale i velmi pěkné mikiny, trika, ledvinky, klíčenky, DVDčka, čepice... pro pobavení i předměty s logem Městské policie a apelací "stop kriminalitě a násilí" ... od partnera srazu, firmy MOTART.CZ jsme dostali 3 tankpady V-Strom, ... ale 10 šťastlivců vyhrálo také balíček kysaného zelí :o) táákže další děkovačka v první řade Kokinovi za organizaci a moderování, ale i všem, kteří přispěli do té obrovské hromady dárků!

Díky účasti partnera srazu i celého webu, firmě MotArt.cz, se podařilo připravit možnost vyzkoušet si nový model DL650 s ABS. To bylo asi poprvé ten den, kdy jsme vlastně ocenili vynikající podmínky pro testování ABSka. Mokro, píseček ... ideální. Naštěstí se nikomu nepovedlo dobržďovat řidítkem, stupačkou nebo vlastním ramenem a tak se dobrých dvacet zvědavců z řad V-Stromáků i kamarádů svezlo. Tááákže další dík patří pánům z Motartu, nejen za ceny do tomboly, za zapůjčení 650 (čti půltřináctistovky), ale hlavně za pohodové poklábosení o nových modelech, o servisu, o plánech a vizích v oficiální verzi i z pohledu motorkářů :o) DĚKUJEME!

Kokin, (do budoucna eShop na slevy pro Vstromáky Flynet.cz), přivezl předměty od Sersormetu. Různé ledviny, tankbagy, ale i celkem se rozmáhající oblečení s kevlarem aby si každý mohl v klidu prohléhnout, třeba i vyzkoušet na moto. Další děkovačka je tedy na místě. Firma Sensormet.cz přispěla i to tomboly - V-houbičky, brýle a Crampbuster, (takový tempomat pro motorkáře)

Další dění bylo velmi ovlivněno tím, kdo co konzumoval :o) ale i po roce se nikdo neupravil tak, aby nebyl schopen uznat, že je čas jít spát ... to je moooc dobře, z toho mám radost. K večeři mimo Jacka a specialit z hotelového menu, (... habaděj dlabání na prkně, heritage drát... ano, neomylně je vše HD když jsme v Harley-Davidson stylovém podniku) došlo i na kolínka a další "prasárničky". Kdo neměl náladu se trápit hrami, mohl diskutovat třeba s Liborem Martínkem, Trinidadem, který na svojí DL650 s Van Berrockem na bmw vyráží na začátku května na cestu kolem světa. Lépe řečeno: kolemkoule.eu všichni v-stromácí mu držíme palce a těšíme se na jeho průběžné aktuality na webu. Na 8. května se v diskuzi chystá doprovod na prvních kilometrech půl roční cesty z Olomouce! Nepropásněte to!
Váš "přeceda" luboss
 
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist