Pozvánka na výukový enduro kemp motoškoly Míry Lisého s příchutí Dakaru

Pomalu se blíží první výukový enduro kemp pro civilní cestovní endura s příchutí Dakaru a pomalu mizí poslední volná místa. Jestli se chcete zdokonalit při jízdě na svém cestovním enduru a své dovednosti rozvíjet pod dohledem špičkových instruktorů motoškoly Míry Lisého Ervína Krajčoviče a Vládi Novotného nebo závodníku dakarského týmu MRG Milana Engela a Martina Michka, rezervujte si místo na dvoudenním enduro kempu Dakar Experience.

Motoškola Moto Lisý připravila ve spolupráci s dakarským týmem Orion - Moto Racing Group speciální výukový enduro kemp Dakar experience a ten je určen pro všechny adventure jezdce, kteří se chtějí zlepšit při jízdě na svém cestovním enduru v terénu. Exkluzivní enduro kemp proběhne 15. - 16.6. 2024 v Benešově v areálu Kavčák. Všichni účastnící budou trénovat jízdu na motorce pod dohledem instruktorů Míry Lisého, Vládi Novotného a Ervína Krajčoviče, ale také se dostanou pod ruce dakarských jezdců Milana Engela a Martina Michka. S celým týmem prožijí dva dny ježdění v terénu, který bude adekvátní jejich motocyklu a zkušenostem, během kterých budou rozvíjet své schopnosti. Proto je vhodný úplně pro každého a ani motocykl na kolech 19"/17" není limitující.

Kromě toho budou mít možnost prožít neopakovatelné okamžiky ve společnosti dakarského týmu a prohlédnout si doprovodný kamion, který rok, co rok tvoří zázemí týmu na najtěžší rally suotěži pod sluncem. Program kempu počítá s bohatým doprovodným programem a večerní besedou s členy celého týmu. Ti se rozpovídají nejen o nejtěžší rally soutěži, ale určitě prozradí zákulisní historky, které se úplně běžně nepublikují.

Součástí programu bude konzultace přípravy a nastavení motorky pro jízdu v terénu, ukázky závodních strojů a dovednostní soutěž. A co víc, výherce, tedy nejšikovnější účastník kempu bude mít možnost na vlastní kůži si vyzkoušet dakarský speciál KTM. Tím nejdůležitějším bude ale enduro výuka ve skupinách na připravené trati a na stanovištích s instruktory. Akce je určena primárně pro majitele cestovních endur, ale je vhodná také pro lehká endura. Zkrátka pro každého, kdo si bude chtít zdokonalit dovednosti v ovládání vlastní motorky v terénu a dobře se svézt na připravené trati. To všechno za jedinečné dakarské atmosféry a s lidmi, kteří adventure motorky milují. V ceně 6500,- korun je také strava a večerní opékání buřtů.

  • Akce bude probíhat 15. 6. - 16. 6. v offroadovém areálu „Kavčák“ v Benešově u Prahy.
  • Technické kontrola motocyklu, případně konzultace a upravení nastavení.
  • Enduro výuka ve skupinách na připravené trati s instruktory.
  • Dovednostní soutěže o ceny.
  • Na akci budou přítomni závodníci Martin Michek a Milan Engel .
  • Večerní program – beseda o Dakaru a zákulisní historky.
  • Ukázky závodní a doprovodné techniky týmu Orion - Moto Racing Group, opékaní buřtů (v ceně akce) a pokec.
  • Video a fotografie z akce.

Pro koho je akce určena?

Primárně pro cestovní endura.
Vhodné i pro lehká endura a adventure rally motocykly.
Pro každého, kdo si chce zajezdit, zasoutěžit, pokecat a zažít Dakar atmosféru.
Cena: 6.500,- Kč

Rezervace místa zde. 

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma


TOPlist