-
3Odpovědí
mazání
ahoj,chci se zeptat jestli jsou u Shadow VT 600C mazací vstupy,místa kam se má natlačit vaselína,primárně mi jde o převodovku,zdá se mi,že cinká tak nějak na sucho,děkuji za rady,Jarda.
-
4Odpovědí
Palivová soustava - náhradní díl
Dobrý večer, sháním náhradní díl, nebo celou soupravu na opravu palivové soustavu na motorku Hoda VT 600 Shadow. Označení sady je needle set, jet 16012 mz8 l50. sada nejde nikde sehnat po celém světě. Některé obchody sice deklarují, že mají tuto sadu,
-
3Odpovědí
Problém s palivovou soustavou
Dobrý den, po zimě jsem se pokusil nastartovat motorku, motor běžel pouze na sytič, po přidání plynu okamžitě zhasnul. Nepomáhalo opětovné startování, motor běžel pouze na sytič. Motorka předána značkovému servisu Hodna, kde byla vyčištěna palivová sou
-
2Odpovědí
Motor-problém s cívkou?
zdravím vás,jsem docela nepříjemný problém u mojí hondy shadow vt600rv.98.Mam tuhle motorku a 5 let.Za poslední 2 roky se mi stalo asi 3krát,že mě motorka nechala na cestě.Závada se projevuje tím, že při ujetí třeba 100km motorka na jednou zvadne,jako kdy
-
6Odpovědí
dobíjení
nazdar,mám trochu problém s dobíjením,při volnoběhu naměřím 13 a něco voltů a čím víc přidávám tím víc padá napětí,kontrolky pohasínají při blinkrech a motor nezůstane běžet bez baterky ani pod plynem,tak než začnu shánět nový alternátor,chci se ujistit ž
-
3Odpovědí
Tlumení předních tlumičů
Je možné něco udělat s tvrdostí předních tlumičů?
-
4Odpovědí
netáhne na čtyřku
Ahoj, moje VT 600 (čtyřkvalt) nejede dobře na čtvrtý převodový stupeň. Jednička, dvojka v pohode, na trojku na plný plyn vytáhne 130km, ale na čtyčku najednou nic. Udrží tech 130, ale ani náznak akcelerace. Chápu, že tahle šedivka neni žadny sprinter, ale
-
4Odpovědí
barva zapalovacích svíček
Učení páni zkušení, můžete prosím posoudit stav svíček, resp nastavení směsi z následujících fotek? Zkoušel jsem to sám podle dostupných tabulek různě na internetu, ale moc si s tím nevím rady. Mě to přijde spíš chudý v obou válcích, ale jak říkám, nevím.
-
2Odpovědí
tlumič
máte prosím někdo zkušenost s tlumičem od YSS?děkuji
-
6Odpovědí
Ztráta výkonu a dušení
Zdravím panové, mám menší problém se svojí mašinou, z ničeho nic přestala jezdit tak jak má. Začalo to postupně. Nejdřív občas během jízdy ve vyšších otáčkách sebou škubla jakoby se přidusila, taková menší prodleva v plynu. Pak to začalo dělat pravidel
-
3Odpovědí
za studena se dusi
Dnes se mi stalo že po nastartování sel motor lehce jako vzdy a když sem se chtěl rozjet tak se motorka začala dusit a střílet do výfuku. Po ujeti cca 1 km se problém vytratil. Chtěl bych se zeptat jestli stě se někdo s takovym problémem už setkali a čim
-
4Odpovědí
po pridani plynu sa dusí
motorka nebola rok naštartovaná, so sytičom ide, ale ked stiahnem sytic na minimum, tak zhasne motor. ked stiahnem sytic na minimum, aby este bezal motor a pridam plyn, tak ju spolahlivo zadusi. dal som novy benzin, sviecky su OK, vzduchovy filter je