yamaha_demo_tour




Vyhrajte poukaz na Rally Ukrajina

Letní prázdniny se pomalu blíží ke svému konci. Mnoho z nás má dovolenou již za sebou a čekají nás už jen pracovní povinnosti. Také máte pocit, že všechno až moc rychle uteklo a vy jste nestihli ať už plánovaný či neplánovaný mototrip? My pro vás máme nyní soutěž a tip na pěkně strávený prodloužený zářijový víkend.

Po úspěšném nultém ročníku Rally Ukrajina, který byl letos v dubnu, proběhne pro velký zájem oficiální první ročník Ukrajinské Rally. Pořadatelem akce je motoškola Přijďte se projet, kterou jsme vám představili již v minulosti.

Tato akce je určena pro všechny majitele velkých endur, kteří se chtějí projet nebo si taky zazávodit. Hlavně na ně čekají krásy ukrajinských hor a přírody. Během několika dní se účastníci pod dohledem instruktorů vydají do hor, kde vystoupají třeba i do 1 600 m.n.m. Budou zdolávat kamenité sjezdy a výjezdy, navštíví i zapomenuté kasárny a přebrodí půl tuctu řek. Účastníci akce se můžou taky na dvou kolech jen tak loudat po horách a kochat se neskutečně krásnou přírodou.

Akce se koná od 27. 9. 2018 do 1. 10. 2018. Ve večerních hodinách je očekáván příjezd účastníků, kteří poprvé okusí na vlastní kůži pohostinnost Leonida a Natálky ve známém motorkářském penzionu U Lva.

V pátek dopoledne bude projížďka obou tratí. Odpoledne je pak kvalifikace, která bude sloužit zejména k tomu, aby v sobotním a nedělním závodě mohli v předních pozicích startovat ti, kteří si budou chtít zazávodit a náležitě tahat za plyn. A ze zadních pozic pak mohli odstartovat ti, kteří se chtějí hlavně podívat po krásné krajině a o umístění jim nejde.

V sobotu a v neděli je naplánován vždy dopoledne start na technické části trati, kterou zvládne opravdu každý a odpoledne bude následovat start do rychlejší pasáže. Obě trati jsou postaveny tak, aby je zvládl a užil si naprosto každý. Každá trať bude mít vždy více bonusových variant, a proto si přijdou na své i jezdci pokročilejší úrovně. Trať bude zajišťovat cca 10 instruktorů motoškoly, takže se nikdo nemusí bát, že by zůstal na těžkou situaci sám. Každý si může vybrat, zda nastoupí do obou závodů nebo pouze do jednoho. Svoji volbu stačí říct v pátek odpoledne, kdy si každý bude moct projet obě tyto části.

V neděli večer budou vyhlášeny výsledky a předány hodnotné ceny pro vítěze. Výsledky v dílčích dnech a jednotlivých soutěžích (technická a rychlejší varianta) budou sloužit pouze k určení celkového pořadí a nebudou zvlášť oceňovány.

Z popisu je zřejmé, že se nejedná o žádnou navigační rally. Trať bude předem vyznačena, neboť před závodem si ji každý projede (viz pátek dopoledne). Závod je určen pro všechny motorky nad 600 ccm. Motorky o menším objemu se mohou zúčastnit, ale nebudou klasifikovány.
Cena při přihlášení do konce srpna je 8 000 Kč, od 1. září je 10 300 Kč a od 15. 9. bude muset účastník jízdy zaplatit 12 000 Kč. Cena zahrnuje ubytování a polopenzi, startovní balíček, hodnotné ceny, zajištění akce týmem cca 10 instruktorů. Po celou dobu bude přítomen zdravotník, mechanik a v případě větších problémů bude každý moct využít svozu motocyklu Zilem. V případě zájmu je možné zajistit převoz osoby a motocyklu z Lanškrouna do místa konání a zpět za cenu 3 500 Kč.

Pokud si po přečtení tohoto článku právě trošku pohráváte s myšlenkou, že byste si chtěli Ukrajinskou Rally užít na vlastní kůži, dlouho neváhejte, počet míst je z kapacitních důvodů omezen. Více informací a možnost rezervace najdete na webu.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaký instruktor vás bude školit při trialovém tréninku?
    • Petr Konečný
    • Martin Matějíček
  • Na jakém okruhu probíhá jízda v rámci autoškoly?
    • Vysoké Mýto
    • Sosnová
  • Na kolika motocyklech se můžete projet v rámci autoškoly?
    • Můžete vyzkoušet maximálně 5 motocyklů
    • Můžete vyzkoušet až 25 motocyklů

Informace o redaktorovi

František Hadt - (Odebírat články autora)

Související firma
  • PRIJDTESEPROJET

    Jsme netradiční motoškola, která jde svojí vlastní cestou. Jsme parta kamarádů, kteří se baví svojí prací. Přijďte se také projet, pobavit a zábavnou formou zlepšit své jezdecké umění. - vyzkoušejte motocykly značka BMW, TM a GAS GAS včele s 1250GS. - nabízíme program pro celou rodinu, vět...




TOPlist