globalmoto_kveten




Vyhrajte 2x poukaz na volné jízdy

Chcete se svézt na okruhu, ale Brno nebo Most jsou pro vás moc rychlé? Vyzkoušejte jeden z menších okruhů, na kterých pořádá volné jízdy agentura MotoRiders. A nemusí vás to nic stát, stačí si s námi zasoutěžit o dva poukazy na celodenní volné ježdění.

O tom, že ježdění na okruhu má svůj přínos i pro běžný provoz, nemusíme diskutovat. Pro spoustu lidí jsou ale velké okruhy, jako je ten Brněnský nebo Mostecký, příliš rychlé, v jejich očích nebezpečné a raději se nikam nevydají. Pak jsou tu ti, co mají motorku s menším objemem a výkonem, ani oni by se na takovém okruhu pořádně nesvezli. A co takhle okruh menší? S touhle myšlenkou od loňské sezóny operuje partička lidí kolem Míry Lisého a pořádá volné jízdy na motokárových okruzích napříč republikou.

Vítáni jsou jezdci všech kategorií, pohlaví a výkonností

Z instruktora nemusíte mít strach, myslí to s vámi dobře :)

Mimo to, že se jezdí na menších okruzích, má ježdění klasický průběh. Během dne jsou jezdci rozděleni do tří výkonnostních skupin, které se střídají, nechybí časomíra nebo kvalitní catering (k obědu naložené steaky nebo domácí klobásy z Křečkova řeznictví, k tomu italská káva Pavini a hlavně zajištění tekutin pro dodržení pitného režimu po celý den zdarma). Komu by ke zlepšování nestačila časomíra, může si připlatit za instruktora. Ten se bude hodit i pro co nejlepší umístění v závodě, protože i tady se na konci dne jede závod. Jezdci jsou v něm rozděleni do dvou kategorií a krom pohárů závodí i o body do celosezónního poháru MotoRiders Kasyja CUP, určeného pro amatéry na motorkách s SPZ. Z příjemně stráveného dne vám zbydou vzpomínky v podobě fotografií. Zkrátka plnohodnotný okruhový den, jen na menším okruhu, s nižším rizikem a s nižšími náklady.

Kvalitní organizace, dobré jídlo a poháry do 6. místa

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kterým termínem začíná agentura MotoRiders sezónu?
    • 1. května
    • 7. května
    • 15. května
  • Na kterém z uvedených okruhů agenturu MotoRiders v sezóně 2018 nenajdete?
    • Vysoké Mýto
    • Cheb
    • Písek
    • Sosnová

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Související firma



TOPlist