yamaha_demo_tour




Soutěž o doplňky na motorku od Barracudy

Když se řekne „doplňky na motorku“, může to znamenat cokoliv. Většinou něco praktického typu kufr, držák, plexi, zakrývací plachta. Ovšem tentokráte si zasoutěžíme o doplňky, které vám na motorce nahradí prvky, které jste tam už měli. Proč byste po nich tedy měli toužit? Protože jsou prostě krásné! Produkty od italské značky Barracuda si tentokráte odnesou hned tři výherci.

Blinkry, zrcátka, držáky RZ, rukojeti, páčky a jejich kryty, brzdové nádobky, tohle všechno jsou prvky, které si na motorce většina lidí nemění, protože tam jsou a fungují. Ovšem jiná situace nastává, když máte „motorku, která za to stojí“, a prostě jí chcete udělat dobře. A co si budeme vykládat, svému egu taky. Nebo když ji lehce tuníte k obrazu svému, dáte jí jiný výfuk, sedlo, kapotku… Právě tyhle drobnosti potom udělají opravdu hodně s celkovým dojmem ze stroje. Italská Barracuda je jednou z top značek, jejíž produkty si na svůj stroj můžete navěsit, přičemž kvalita tady jde ruku v ruce s funkčností i designem. Jasně že to není zadarmo (nebo za ceny z čínských zásilkových obchodů), ale to dobré věci z principu nebývají.

Ač jsou hlavním zaměřením Barracudy doplňky na nahaté motorky, v jejím portfoliu najdete i produkty pro oblíbená cendura (GS, Africa Twin, V-Strom) nebo superbiky (Panigale, R1), však se ve světě okruhů angažuje i v nejvyšší lize, když je hrdým sponzorem v MotoGP. Velkou část nabídky ale tvoří doplňky na klasiky, scramblery, kafáče a vůbec stylovky, a přesně o tyhle věcičky si tentokráte zasoutěžíme. A šanci vyhrát mají hned tři z vás! První cenou budou parádní zpětná zrcátka Skin-S Bar End B-Lux, což jsou univerzální zrcadla montovaná do konců řídítek. Materiál je hliník, barva černá a mají kruhový tvar o průměru 10 cm a jejich poloha je nastavitelná v rozmezí 180°, můžete si je tedy otočit nad i pod řídítka nebo klidně úplně do stran, pokud v nich něco uvidíte. Na rozdíl od různých no-name produktů jsou tahle zrcátka homologovaná a v krámě za ně zaplatíte 4394 Kč. Druhou cenou jsou blinkry SQ-LED, opět z hliníku a homologované, které kromě svých elegantních tvarů nabídnou také dnes tak oblíbenou sekvenční technologii. Tyhle blinkry se dělají v šesti barvách, my soutěžíme o jeden pár v černé, za který byste normálně zaplatili 2467 Kč. A konečnou tou třetí cenou jsou rukojeti nazvané prostě a jednoduše Classic. Ty se vyznačují retro kosočtvercovým motivem, jsou vyrobené z gumy a mají hliníkovou vložku. Určené jsou na řídítka o průměru 22 mm a dělají se ve čtyřech barevných kombinacích, my soutěžíme opět o černé v ceně 1297 Kč. Stačí jenom správně odpovědět na soutěžní otázku (s jejímž řešením vám pomůže web Barracudy) a mít štěstí při slosování…

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Který tým sponzoruje Barracuda tento rok 2023 v MotoGP?
    • VR46 Racing Team
    • Gresini Racing Team
    • CryptoDATA RNF

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Moto Performance

    Výhradní distributor italské firmy Barracudamoto, Circuit Equipment.. Zastoupení značek VR46 a Spark pro ČR a SR. Oficiální importér motocyklů Tm Racing pro ČR a SR zabývající se velkoobchodním i maloobchodním prodejem náhradních dílů a doplňků na motocyklů. www.barracudamoto.cz www.motoperfor...




TOPlist