yamaha_demo_tour




Soutěž o 4 litry oleje a sprej na řetěz Repsol

Ve spolupráci s firmou Fabián - Dobříš, která je dovozcem olejů, maziv a kosmetiky španělské značky Repsol, jsme pro vás připravili soutěž o 4litrové balení oleje a sprej na řetěz. Do slosování vás dostane správná odpověď na otázku.

Firma Davida Fabiána z Dobříše je jediným oficiálním dovozcem olejů a maziv Repsol pro Českou republiku, a veškeré její produkty najdete v e-shopu na adrese: www.oleje-repsol.cz. V dnešní souteži hrajeme o 4 litry oleje Repsol dle vlastního výběru a sprej na řetěz ve 400ml balení.

Logo Repsol je dobře známé všem sportovním fanouškům - spolupráce mezi Honda Racing Corporation (HRC) a Repsolem je vůbec nejdelším spojením mezi sponzorem a výrobcem v historii šampionátu MotoGP, a úspěšně spolupracují také ve světovém trialu. Nejznámějším jezdcem týmu Montesa Honda je v současné době Španěl Toni Bou, který má na kontě rekordní počet titul v halovém a outdoorovém trialu. Dokážete odpovědět na otázku, kolik má Toni Bou titulů?

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolikanásobným mistrem světa v Trialu je Toni Bou ?
    • šestinásobným
    • osminásobným
    • jednadvacetinásobným

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Související firma
  • BETA Fabián

    Oficiální dovozce produktu REPSOL pro ČR,oleje a maziva.Oleje mistrů světa. Oficiální dovozce motocyklů Beta pro ČR.




TOPlist