yamaha_demo_tour




Motofanda otevřel nový chopper shop na Královéhradecku

Oblast Orlických hor je pro motorkáře hodně populární kraj, a to nejen díky parádnímu svezení a nádherné přírodě. Mezi Novým Městem nad Metují a Dobruškou se nedávno otevřel nový motoshop se zaměřením na majitele strojů kategorie chopper. Provozuje jej firma Motofanda, která čtenářům našeho webu určitě není cizí.

Na e-shopu motofanda.cz, který pokrývá nabídku příslušenství a oblečení pro všechny kategorie motorkářů, už se dá nakupovat rovných pět let. Při příležitosti tohoto polokulatého výročí firma otevřela vlastní kamennou pobočku, zaměřenou na vyznavače stylu chopper jezdce, kteří si před nákupem chtějí vybrané zboží prohlédnout na vlastní oči a hlavně vyzkoušet. Motofanda je totiž výhradním dovozcem chopper želez od firmy EMP Motor parts Holland a zároveň kožených výrobků značky Ultimate, které jsou určeny hlavně pro čopráky. Na prodejně, plné doplňků a oblečení, proto najdete zejména chrom a kůži. Otevírací doba je od ponděli do pátku, 8 - 17 hodin.

Dlouhodobě nejoblíbenějším kouskem z nabídky Motofanda je kožená bunda Ultimate Streetfighter, která se hodí ne jen na choppery, ale i na naháče. Vyrábí se v provedení retro hnědá a ocelová patina.

Do naší soutěže pak firma věnovala kufr Ultimate Rounded, vyrobený z hovězí kůže s cvočky a postranními kapsami. Jeho připevnění na motorku je snadné - slouží k němu dva pásky na zadní straně, z nichž jeden je elastický a jeden stahovací. Vy můžete takový kufr vyhrát, pokud správně odpovíte na soutěžní otázku a budete mít štěstí při slosování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik postranních kapes má kožený kufr Ultimate Rounded
    • Dvě
    • Tři
    • Čtyři

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)




TOPlist