globalmoto_duben_nolan




GoPro kšiltovka s podpisem Valentina Rossiho může být vaše!

254 soutěžících se utkalo při první soutěži o podepsanou kšiltovku, vyhrát ale mohl jenom jeden. Pro všechny ostatní máme dobrou zprávu. Je tu další šance vyhrát tuhle pěknou čepici s Valeho podpisem. Tak vzhůru do toho!

Domácí Velká cena se nezadržitelně blíží a fanoušci čísla 46 netrpělivě čekají, jestli právě v Brně nepřetrhne dlouhou šňůru závodů bez vítězství. Taky jsou všichni určitě zvědaví, jak se doma předvede Karel Abraham, který stejně jako Rossi patří do takzvané GoPro family. Právě jako krátké preview před brněnským závodem vzal Karel novou GoPro Fusion, přimontoval na Ducati Panigale V4S a dal v Brně jedno rychlé kolo. Tohle video můžete vidět na facebooku českého zastoupení firmy GoPro a když budete hledat, možná tam najdete i odpověď na soutěžní otázku, znalcům by mohlo pomoci i video, které vzniklo právě k oslavě připojení Rossiho do rodiny.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

 

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V jakém roce se stal Valentino Rossi členem GoPro family?
    • 2015
    • 2016
    • 2017

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)




TOPlist