husqvarna_svartpilen_801_2




Slavnostní otevření salonu Honda Jarov

Ve čtvrtek 2.6. proběhlo slavnostní otevření největšího tuzemského salonu Honda v Praze na Jarově. Protože taková akce se nekoná každý den, sjela se celá žada významných hostů - za všechny jmenujme třeba ředitele evropské divize Hondy. Za doprovodu bohatého programu měli hosté možnost se seznámit se všemi plochami a celou nabídkou.



Honda Jarov

Celková plocha autosalonu je působivých 1000 m2 a je zde obsažen kompletní sortiment značky Honda.
Honda Jarov

Nás potěšilo, že motocykly mají více než důstojnou předváděcí plochu a při otevření byly k vidění všechny modely této značky. Kromě nových motocyklů už byly v nabídce i první tři kousky v začleněném bazaru.
Honda Jarov

Dále si sem můžete zajet pro veškeré příslušenství, jako jsou helmy Nolan, doplňky Sidi, O´neal a GIVI. Samostatně bych rád vyzdvihl také bohaté zastoupení kombinéz a oděvních doplňků Padana, protože pražští motorkáři se nás dlouho ptají na prodejce těchto cenově dostupných kombinéz na území hlavního města.
Honda Jarov

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • Auto Jarov

    AUTO JAROV - největší svět Hondy v ČR. V uplynulých letech jsme se již po 7 v řadě stali nejúspěšnějším prodejcem motocyklů Honda na českém trhu. Na ploše 2000m2 Vám nabízíme kompletní modelovou řadu motocyklů Honda včetně originálního příslušenství. U nás nejen zakoupíte nový či ojetý motocykl ale ...




TOPlist