globalmoto_duben_nolan




Vendetta od Radical Ducati a Dragon TT

Optický styling motocyklů Ducati dělá hodně tunerských firem, ale někoho napadlo spojit to nejlepší od dvou specialistů - Radical Ducati a Dragon TT. Výsledkem je přestavba s názvem Vendetta.

Dá se říci, že je to vždy boj na nože, když se potkají dva horkokrevní rivalové ze Španělska. A ne, nejsou to fanoušci Realu Madrid a FC Barcelony, ale dvě ladičské firmy Radical Ducati a Dragon TT, které se specializují na úpravy motocyklů Ducati. Nicméně nic není tak horké, jak to na první pohled vypadá. Spíše naopak, když dva tuneři spojili své síly, vznikl originální superbike Vendetta. Balíček úprav se dá použít na motocykly Ducati 848, 1098 a 1198.
Vendetta má kompletně přepracovanou masku, kde je štítek netradičně z hliníku a plexiskla. Boční kapoty jsou z karbonu a jsou v nich zabudovány směrové ukazatele z LED. Nová nádrž má změněný tvar, stejně jako podsedlová část. Modifikovaná záď motocyklu se podepsala i na uchycení laděných tlumičů Termignoni. Stranou šly "nepotřebné věci", jako jsou např. zrcátka, stupačky a sedlo spolujezdce, držák registrační značky nebo víko od spojky. Další doplňky jsou z uhlíkových vláken: přední a zadní blatník a kryt zadní jednoramenné kyvné vidlice.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (31x):
Motokatalog.cz



TOPlist