yamaha_demo_tour




Icon Quartemaster. Připraveni na dobrodružství?

Značka Ural spojila síly s výrobcem helem a motorkářského oblečení Icon 1000 a pustily se do společného projektu. Hlavní úlohu v něm hraje neúprosný Ural Solo sT.

Navázání spolupráce mezi oběma společnostmi bylo tak trochu logické. Obě dvě totiž od svých produktů požadují vysokou odolnost a trvanlivost, funkčnost a drsnou image. Ural tyto vlastnosti představoval prostřednictvím svých nezdolných strojů, Icon 1000 pak skrz své prémiové oblečení a helmy. Cílem projektu bylo zdůraznění těchto kvalit využitím toho nejlepšího, co obě společnosti nabízejí.
Hlavní myšlenkou projektu nazvaného Quartermaster bylo zvýšit dojezd a životnost motocyklu při absolvování dlouhých cest těžko prostupným terénem. Po odstranění sajdkáry, která doplňuje většinu modelů, se z Uralu Solo stala skutečná bestie, která se jen tak ničeho nezalekne.
Při úpravách došlo k celkovému vyztužení rámu motocyklu a kyvné vidlice, výměně původního odpružení za měkčí a obutí motocyklu do pneumatik, které budou držet správný směr tam, kde cesta končí. Stroj dostal také větší nádrž, aby byl maximalizován jeho dojezd. Nechybí ani ručně vyráběné ochranné prvky sloužící k minimalizaci škod při pádu či průjezdu houštinami nebo vysoko posazené blatníky.
Celkově vypadá motocykl jako statný a zkušený dobrodruh, který bez váhání zdolá jakoukoli překážku a poveze vás neochvějně přes hory i doly, dokud ho sami nezastavíte.

Video

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (18x):
Motokatalog.cz



TOPlist