globalmoto_duben_nolan




Dvoutakt s vůní jahod

Leckomu vadí při startech skútru a po sundání batohu čichat smrad spáleného dvoutaktního oleje. Firma Ipone přišla s řešením – plně syntetickým olejem, který po spálení voní jako čerstvé jahody.

Ipone vyrábí dvoutaktní plnně syntetický olej jak pro skútry, tak pro endura, krosky a silniční dvoutakty. Jde o kvalitní syntetický olej srovnatelný s konkurencí a jahodová vůně je už jen bonus. Pro skútry se vyrábí dva druhy – do města a mimo. Městský olej je přizpůsoben častým rozjezdům a chrání motor při častých změnách otáček. Olej mimo město je primárně určený pro jízdu ve vysoké konstantní zátěži. To ale samozřejmě neznamená, že byste museli při příjezdu do města menit olej v nádržce, podle prodejce jsou oleje použitelné ve všech podmínkách včetně závodního nasazení.
Olej lze používat při mazání směsí i do odděleného mazání. V případě naladěného redakčního skútru, využíváme obojí. Bohužel internet zatím pachy přenášet nedokáže, takže pouze sprostředkovaně. Olej už v láhvi příjemně voní po jahodách, po nalití modrého oleje do skútru bylo třeba najet nějakých 50 kilometrů, než se nádržka a palivový systém vyčistil od předchozího klasického oleje. Postupně začaly být výfukové splodiny stále více cítit po jahodách. Takže dámy a pánové, opravdu to funguje a za cenu klasického oleje to rozhodně stojí za vyzkoušení.
Dovozcem olejů Ipone je společnost Bikerscrown.

Informace o redaktorovi

Matěj Oliva - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):
Související firma
  • Bikers Crown

    Prodej motocyklového příslušenství, náhradních dílů a doplňků pro všechny typy motocyklů. Oficiální distributor více než 40 světových značek pro Českou republiku a Slovensko. Velkoobchodní distribuce v dealerské síti prodejen a servisů, sít vlastních maloobchodních prodejen, profesionální e-shop se ...




TOPlist