globalmoto_unor




Motocykl 9/2016

Která guma je pro mě a pro mé cestovní enduro ta nejlepší? Která mě podrží na vodě a se kterou odjedu pořádný trip? Tohle téma řeší každý z nás, často i několikrát během sezony. Vyrazili jsme proto do Alp a srovnali cestovní pryže na velká endura od šesti světových výrobců – Bridgestonem počínaje a Pirelli konče. Výsledek vás překvapí.

Fanoušky čistokrevného i občasného off-roadu potěšíme ještě dalšími tématy. Do Toskánska jsme zajeli prověřit nové Bety RR pro sezonu 2017 a v rámci našeho Adventure seriálu jsme se na příkladu Hondy Africa Twin zabývali tím, jak co nejlépe ochočit velké cestovní enduro.

Zkrátka ale nezůstanou ani milovníci rychlých přesunů výhradně po asfaltu. Postavili jsme proti sobě totiž čtyři gran turisma, která si to rozdala o titul nejvšestrannější sportstourer sezony. Vyhraje BMW S 1000 XR, KTM 1290 Super Duke GT, Kawa Z1000SX, či Suzuki GSX-S1000F? Uvařte si kávu, čaj nebo si dejte pivo a přečtěte si srovnání – tohle jsme nečekali!

K redakčnímu diktafonu jsme posadili Jirku Vašátka, organizátora Intercontinental Rally, Adama Peschela z motoškoly po zadním, Jirku Smetanu z Automotodromu Brno či Lucu Farinu z Nolanu a probrali s nimi všechno, co by vás mělo zajímat. Nezapomněli jsme se kouknout na zoubek novému H-D Roadster, ojeté Ducati Multistrada 1200, vyzkoušet si motokros klasiků, zastavit se na BMW Motorrad days v GaPa a připomenout bohatou kariéru enduráka Květy Mašity. To a mnoho dalšího nabízí nový MOTOCYKL. Věříme, že vás informuje a pobaví zároveň!

MOTOCYKL 9/2016 vychází ve středu 10. srpna
• Veškeré informace na motocykl-online.cz nebo na Facebooku
• Předplatné na predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: Alza, Floowie a Wooky

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist