yamaha_demo_tour




Motocykl 12/2016

Supervýstavní podzim je za námi a nový Motocykl vám na dvaceti stranách přináší shrnutí všeho podstatného, co se na Intermotu a Eicmě odehrálo. Kromě novinek vás čeká celá řada dalších materiálů, které stojí za přečtení. Sezona 2017 právě odstartovala!

Ne všichni jezdí na zbrusu nových strojích a spolehlivost je to, co je při pořízení ocelového oře zajímá nejvíce. Nás také, proto jsme vzali Yamahu MT-09, dopřáli jí během pár měsíců 50 000 km a pak ji do šroubku rozebrali a změřili, co vydrželo a co naopak ne. Výsledky překvapily nás a překvapí i vás. Pohodové BMW R nineT Scrambler jsme zase půjčili naší roadracingové hvězdě Kamilu Holánovi. Jak to dopadlo, se dozvíte v jeho testovací zpovědi, která ho málem stála pár trestných bodů.

Motorky a zajímavá místa, to jde dohromady. Proto jsme vzali trojici stylových městských biků od Ducati, Triumphu a Yamahy a v netradičním fototestu jejich spalinami provoněli Radlickou kulturní sportovnu. Holešovice zažily hřmění luxusní Ducati XDiavel S, ruzyňské letiště zase ševelení univerzální Hondy CB500X. A aby to nebylo pořád jenom o asfaltu, pro enduráky jsme prubli nové Husqvarny na sezonu 2017.

Španělská Šestidenní znamenala velký úspěch pro český motocyklový sport. V exkluzivním materiálu jsme vyzpovídali všechny jeho klíčové aktéry. Nechybí ani tradiční rubriky v čele s Trialtréninkem či poutavý rozhovor s italským členem českého Vespaklubu o tom, jaký je rozdíl mezi českým a italským bikerem.

Sto stran motočtení pak završuje umělecké zamyšlení nad cestovními kvalitami Moto Guzzi California. To a mnoho dalšího nabízí nový MOTOCYKL. Věříme, že vás informuje a pobaví zároveň!

MOTOCYKL 12/2016 vychází ve středu 16. listopadu

 

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist