reline_unor



Cellular line INTERPHONE Tour 2009

Naši partneři, společnost pro Vás připravili již druhý ročník letní cestovatelské soutěže o hodnotné ceny s mottem: „Věnujte se svému koníčku a vyhrajte užitečné pomocníky na Vaše cesty“.

Letní soutěž je připravena pro ty z vás, kdo rádi soutěžíte a hlavně cestujete. Soutěž bude probíhat od 20.5.2009 do 20.9. 2009, tedy déle než v loňském roce. Účastníkem se může stát každý motorkář, tříkolkář nebo čtyřkolkář. Cílem soutěže opět není projet co nejrychleji zemi napříč, ale získat cíl pro letní projížďky a zažít spoustu dobrodružství. Společnost RECALL s.r.o. začala distribuovat své intercomy i na Slovensko, proto bychom rádi zapojily i kamarády ze Slovenska. Některé „trofeje“ v podobě GPS pozic proto budou dostupné na Slovensku. Pravidla ale budou zjednodušeny, proto nevzdávejte soutěž, dokud neprostudujete pravidla.

Soutěžit se bude o následujících 10 cen:
1. Nový model CellularLine Interphone F4 v ceně 4.500,-
2. Nový model CellularLine Interphone F4 v ceně 4.500,-
3. Nový model CellularLine Interphone F4 v ceně 4.500,-

4. Původní model CellularLine Interphone v ceně 3000,-
5. Původní model CellularLine Interphone v ceně 3000,-
6. Původní model CellularLine Interphone v ceně 3000,-

7. Navigační software pro telefony McGuider v ceně 2.290,-
8. Navigační software pro telefony McGuider v ceně 2.290,-
9. Navigační software pro telefony McGuider v ceně 2.290,-
10. Navigační software pro telefony McGuider v ceně 2.290,-


A nyní k novým pravidlům:
Pokud se chceš aktivně zúčastnit naši soutěže a bojovat o hodnotné ceny, zaregistruj se na motointercom.cz/soutez2009. Na e-mail, který uvedeš, ti pošleme obratem potvrzení registrace. Na serveru Motorkáři.cz budou v sekci Akce a cestování v průběhu sezóny vycházet GPS pozice. Rozdíl v pravidlech je v počtu pozic. Místo 4 pevných pozic, dostanete na výběr z 5 pozic a musíte navštívit alespoň 3 z nich. Vycházíme z toho, že soutěž organizujeme pro cestovatele, motorkáře, kteří už něco procestovali a proto chceme dát všem na výběr. Stejně jako vloni budou u GPS pozic přiřazeny výřezy fotek místního úkazu, či pozoruhodnosti. Tvým úkolem bude toto místo najít dle souřadnic, v místě najít onen shodný subjekt a vyfotit se u něj s mašinou, nebo sám se sebou, popř. jsi-li majitelem, se svým CellularLine Interphone, nebo novinkou Cellularline Interphone F4. Kvalita fotografie nerozhoduje o tvém umístění v soutěži. Ono místo však musí být rozeznatelné. Pro upřesnění jsme uvedli příklad z loňského ročníku. Opravdu s sebou nemusíš vozit zrcadlovku s vysokým rozlišením. Jak vidíš, postačí mobilní telefon.

Toto bude uvedeno se souřadnicemi:








……. a nějak takto může vypadat Tvá fotografie - na snímku výherce z loňského ročníku.

10 soutěžících bude slosováno z těch, kteří splní cíl soutěže! Cílem je do 31.9.2009 zaslat na mail soutez@recall.cz s předmětem Interphone min. 3 fotografie odpovídající výše uvedeným pravidlům.

Kromě toho KAŽDÝ majitel CellularLine Interphone dostane při splnění úkolů malý dárek. Abyste na tento dárek měli nárok, musí být Váš CellularLine Interphone, nebo novinka CellularLine Interphone F4 viditelný alespoň na 2 fotografiích.

ZDE JE PRVNÍ "OSTRÝ" VÝŘEZ A GPS SOUTĚŽNÍ POZICE:
Loc: 49°8'24.669"N, 18°30'21.681"E


Sponzor akce:
RECALL s.r.o., distributor CellularLine Interphone, McGuider:

www.recall.cz

CellularLine Interphone – www.moto-intercom.cz
McGuider – www.mcguider.com

Mediální partner:
Server Motorkáři.cz
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist