

TIME SCHEDULE

Valencia, SPAIN • 2-3 November 2022

Issued on 11 October 2022. • Time Schedule in local time; Time Zone: GMT + 1 hours.

TUESDAY		1 NOVEMBER 2022	Particip	ants need to le	ave Series' Tents at 18:00	
08:15 - 09:15		Arrival of riders to the trac	ck and hand out of accreditations ACCREDITATIONS CENTRE			
09:30		General Breifing: Riders + 1 Mechanic per rider				
10:00	D Lottery for assignment of groups.					
10:15-13:00		Administrative proceedures : Riders & Legal Guardians				
		Riders: Fititng of racing equipment, weight, individual photo and video shooting				
		Mechanics: Technical Brefing				
13:00-14:00		Lunch Break				
14:00		Riders' Race Direction & Technical Breifings				
		Mechanics Technical Scruteneering				
15:00		Riders Change into Leather suits				
15:15-15:45		Riders' Group Photos & Videos on the starting straight				
16:00-17:00		Riders' Track Familirization				
NEDNIEC DAY		2 NOVEMBER 2022	B		C-si!T- 140 00	
WEDNESDAY	1E main	2 NOVEMBER 2022	Particip	ants need to le	ave Series' Tents at 18:00	
09:15-09:30	15 min	Free Practice 1 - Group A	-			
09:40-09:55	15 min	Free Practice 1 - Group B	According to personal best time of all Free Practices, combined classification Bottom 14 to Q1 Middle 11 directly to Q2 Top 8 directly to Q3			
10:05-10:20	15 min	Free Practice 1 - Group C				
10:30-10:45	15 min	Free Practice 2 - Group A				
10:55-11:10	15 min	Free Practice 2 - Group B				
11:20-11:35 11:45-12:00	15 min	Free Practice 2 - Group C				
12:10-12:25	15 min 15 min	Free Practice 3 - Group A Free Practice 3 - Group B				
12:35-12:50	15 min	Free Practice 3 - Group C				
13:00-13:40	13 111111	Lunch Break				
13:50-14:05	15 min	Free Practice 4 - Group A				
14:15-14:30	15 min	Free Practice 4 - Group B				
14:40-14:55	15 min	Free Practice 4 - Group C				
15:15-15:35	20 min	Qualifying1	Top 4 go to Q2			
15:45-16:05	20 min	Qualifying 2	Top 4 go to Q3			
16:15-16:35	20 min	Qualifying 3	Grid Positions - Bottom 18 go to Qualifying Race 1 - Top 15 go to Race 1			
17:00	20 111111	Riders' Breifing - Race Proce				
17.00		Macio Brennig Macerroce	caare			
HURSDAY		3 NOVEMBER 2022	Po		Points	
09:15-09:30	15 min	Warm Up - Bottom Group	Bottom 18 Qualified (Qualyfing Race 1)			
09:40-09:55	15 min	Warm Up - Top Group	Top 15 Qualified (Race 1)			
10:30	14 laps	Qualifying Race 1	Top 2 go to Race 1 & Race 2 No Points			
11:15	14 laps	Race 1	Podium Ceremony after t	he race	Points - 25, 20, 16	
12:15	14 laps	Qualifying Race 2	Winner goes to Race 2		No Points	
13:00	14 laps	Race 2	Podium Ceremony after t	he race	Points - 25, 20, 16	
14:00	19 laps	SUPER FINAL RACE	Top 18 in Championship	(grid positions)	Double Points - 50, 40, 32	
14.00	ισ ιαμδ	JOPEN I INAL RACE	Podium Ceremony after t	he race		

Top 3 of the Championship will be awarded as well as the top team

Media Opportunity: 2022 FIM MiniGP World Series Champions with their bikes and suits (Starting Grid)

(Each national/regional/continental series will be considered a team)





















echnical Suppliers





14:35

15:00

15:30

2022 FIM MiniGP World Series

Final Briefing in Organization Tent - Riders & Helpers

Champions Ceremony

