bmw_r1300gs_cartec





Téma: Jak na steaky
 
23.10.2009 v 17:13
Už tady bylo hodně vláken, ale myslím, že vlákno o steacích tady chybí. Přitom je to, jak mi jistě dáte za pravdu, téma pro motorkáře stěžejní.

Tedy jak máte rádi/y steak? Rare, medium, well done? Z jakého masa? Co k němu?

Díky tomuto vláknu jsem udělat v oblasti steaků obrovský pokrok. Steaky už nedělám ve friťáku, ale na pořádně steakové pánvi a dávám si hezky záležet. Taky jsem zjistil, že docela dobré maso na steaky prodávají v Makru, tak už nejsem odkázán jen na roštěnou. Obzvláště jsem si oblíbil rib eye, protože je šťavnatější. A taky je asi o pajsku na kile levnější, a to potěší :o)

Na druhou stranu T-bone stojí v tom Makru asi 500 kč za kilo, a to nepotěší...

Naposledy editováno 03.02.2010 20:00:57

1 reakcí na tento příspěvek Jak na steaky

23.10.2009 v 17:18 | Nahoru | #1
Vidím spojení steak a friťák...

To je jako motorka a diesel... bílý ponožky a oblek....Repulsion a Václav Klaus...

(reakce na) Jak na steaky

23.10.2009 v 17:21 | Nahoru | #2

rydlas>Vidím spojení steak a friťák...

To je jako motorka a diesel... bílý ponožky a oblek....Repulsion a Václav Klaus...



já to tušil Ale doma si ho na dřevěném uhlí neuděláš (myslím v interiéru) a jestli na elektrickém grilu nebo ve frtáku, to už máš prašť jako uhoď.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist