bmw_r1300gs_cartec





Téma: Výroba vína, jak na to
2.10.2018 v 21:24
Děláte doma víno z vinné révy, případně z jiného ovoce?
Za jak dlouho doma začíná kvasit mošt a jaká je optimální teplota pro kvašení?
Pokouším se opět vyrobit pitelné víno, tak bych byl rád za každou radu.
Mám mošt dva dny v cca 23 st. teplé místnosti, dal jsem živnou sůl i kvasinky a stále nekvasí, je to v pořádku?
Demižony jsem před naplněním moštem vysířil, může obsah oxidu síry ovlivnit začátek a dobu kvašení?
Budu rád za relevantní příspěvky

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Výroba vína, jak na to

3.10.2018 v 17:59 | Nahoru | #1
jarikGSXR> tak dej vědět, jak to dopadlo

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Výroba vína, jak na to

3.10.2018 v 18:16 | Nahoru | #2

Danny350 píše: jarikGSXR> tak dej vědět, jak to dopadlo


Zatím to vypadá, že kvasinky z burčáku jsou po smrti
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist