Foto Inzert Provoz Najeto Cena
Dainese Ducati-Pánská(Dámská)kožená moto kombineza,dvoudílná

Dainese Ducati-Pánská(Dámská)kožená moto kombineza,dvoudílná

11000 11 000 Kč
velikost 48-L(poslední foto rozměry),prodám krásnou dvoudílnou kombinezu od Dainese pro Ducati.Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Kalhoty mají chrániče holeně,chrániče kolen,vnější titanové chrániče kolen,chrániče kyčlí,nové slidery Dainese.Bunda má chrániče loktů,chrániče ramen,vnější titanové chrániče ramen,chránič páteře,chránič krční páteře,chránič páteře.Je ve velmi zachovalém stavu nutné prohlédnout.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Arlen Ness-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Arlen Ness-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

5000 5 000 Kč
velikost 52 (poslední tabulka rozměry), vhodná na vyšku 180 cm a vahu 85 kg,připadně po telefonu poradím nebo kombinezu proměřím.slidery Arlen Ness,chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,páteřový chránič,perforovaná kuže,reflexní prvky,kombinéza nemá žádné poškození nikdy nebyla padlá,vyčištěná a navoskovaná,Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dainese Racing 3-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Dainese Racing 3-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

9000 9 000 Kč
velikost 52-L(tabulka rozměrů poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Dainese,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,kombinéza v pořádku-vyčíštěná a navoskovaná.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Tschul-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná

Tschul-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná

5000 5 000 Kč
velikost 50-M(poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Dainese,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič krční páteře,chránič páteře(páteřák),perforovaná kůže.Kombinéza není nikde poškozená bez pádu a jiných kosmetických vad,koupená v roce 2017 nová a ježděná jedním člověkem od nova.Stav této kombinézy je vůči věku výborný bylo staráno.Vyčištěná a navoskovaná,prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
MBW-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

MBW-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

5000 5 000 Kč
velikost 50-M(poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře(páteřák),odnímatelná tepelná vložka.Kombinéza není nijak poškozená nikdy nebyla padená,velmi poctivá dvojitá kůže od známé česke značky.Vyčištěná a navoskovaná,prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Prodej kožených moto kombinéz-Dainese,Alpinestars,4SR a jiné

Prodej kožených moto kombinéz-Dainese,Alpinestars,4SR a jiné

1 50 Kč
Prodej kožených moto kombinéz Dainese,Alpinestars,4SR,Ducati,Vanucci,RST,RSA,Tschul,MBW,Spyke,FLM,Arlen Ness,Yamaha,Kawasaki,Suzuki,BMW, KTM a jiné. Servis čištění kožených kombinéz. Nabízíme kompletní vyčištění vašich kožených oděvů a rukavic. Cena od 1000 Kč (vícebílé kombinézy a jinak znečištěné za příplatek 500 Kč, ideálně domluva na místě). Ideální nejen na konci sezóny před uložením k zimnímu spánku. Oblečení očistíme speciálním přípravkem na kůži a kartáčem, vytřeme do sucha a necháme vyschnout,naimpregnujeme přípravkem na kůži.Vaše motooblečení bude zářit čistotou né však novotou.Upřednostňuji osobní převzetí a osobní domluvu u kombinézy. https://www.motorkari.cz/motobazar/327995/ https://www.facebook.com/groups/550713358894977/?ref=Sahaře
RST-R16-Pánská(Dámská)kožená moto kombinéza,jednodílná

RST-R16-Pánská(Dámská)kožená moto kombinéza,jednodílná

12000 12 000 Kč
velikost 52-L(poslední foto rozměry),nová nikdy nejetá moto kombinéza(záruka samozřejmostí),Nová kombinéza R-16 nabízí výjimečnou kvalitu za rozumnou cenu. Má všechny důležité prvky kvalitní kombinézy a její střih je skutečně všestranný. Má méně agresivní střih než kombinézy Pro Series a Tractech Evo, takže se budete cítit pohodlně i ve vzpřímené pozici na motorce.Speciálně navržená tak, aby byla pohodlná a snadno se v ní pohybovalo za každé situace,1.1-1.3 mm silná prémiová hovězí kůže:měkká a poddajná, zároveň oděru vzdorná a odolná proti roztržení.Trojitě a dvojitě prošité švy speciální vysoce kvalitní nylonovou nití pro maximální odolnost proti roztržení,CE chrániče ramen, loktů a kolen s kapsami pro volitelné chrániče na kyčle a páteřový chránič,aerodynamický racingový hrb,neoprénový komfortní límec a manžety,strečové panely po celé délce:pro maximální pohyb.Tato kombinéza je nová a nikdy nebyla oblečená.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Alpinestars Octane-Pánská(Dámská)moto kombinéza,jednodílná

Alpinestars Octane-Pánská(Dámská)moto kombinéza,jednodílná

7000 7 000 Kč
jednodílná,velikost 48-M(poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Alpinestars,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře(páteřák)Kombinéza je v krásném stavu bez pádu a oděrek,vyčištěná a navoskovaná.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dainese Vintage-Pánská(Dámská)kožená moto kombinéza,dvoudíl

Dainese Vintage-Pánská(Dámská)kožená moto kombinéza,dvoudíl

5000 5 000 Kč
velikost 50-M(rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,perforovaná kůže,kombinéza stará poctivá práce od kvalitního výrobce,všechny zipy funkční,kombinéza nebyla nikdy padená-žádné kosmetické vady na kráse-velmi zachovalá.Vyčištěná a navoskovaná,prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Moto přilba integrální LS2 Action(nová)

Moto přilba integrální LS2 Action(nová)

4000 4 000 Kč
Nová LS2 Action, velikost XL, je v současnosti přilba s nejlepším poměrem ceny a kvality na trhu. V bezpečné HTTP skořepině jsou aerodynamicky integrovány přední a zadní větrací otvory, čiré 3D plexi s přípravou pro Pinlock je odolné proti poškrábání, aby poskytovalo jasný výhled ve dne i v noci.Aerodynamická skořepina z HPTT polykarbonátu, odolná proti nárazu a poškrábáníVentilační systém: přední přívody vzduchu + zadní extraktory, interiér: komfortní, hygienický, antialergický, plně vyjímatelný, pratelný. Plexi je polykarbonátové, polohovatelné, 3D, úprava proti poškrábání, snadno vyměnitelné bez potřeby nářadí. Příprava na plexi pro Pinlock. Zapínání:rychloupínací pásek. Homologace ECE 22.05 Hmotnost 1350g. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Tschul 875-Pánská polokožená moto kombinéza,dvoudilná(nová)

Tschul 875-Pánská polokožená moto kombinéza,dvoudilná(nová)

6000 6 000 Kč
Velikost 52-L(posledni foto rozměry, spíše odpovídá velikosti 54)Bunda vyrobena kombinací hovězí kůže a textilu.Podšití příjemnou síťovinou.Ventilace bundy zajištěna díky rozsáhlým síťovaným panelům.Odnímatelné CE chrániče ramen a loktů EN 1621-1:2012.Odnímatelný CE zádový chránič EN 1621-2:2014.Vnější titanové chrániče na ramenou.Elastické panely pro lepší pohyb umístěny v oblasti ramen.Volnější pohyb zaručí také stretch materiál umístěný v podpaží.K výrobě bundy byly použity zipy YKK, které jsou považovány za nejkvalitnější. Kalhoty vyrobeny kombinací hovězí kůže a textilu.Podšití příjemnou síťovinou.Díky rozsáhlým síťovaným panelům jsou kalhoty perfektně prodyšné.Odnímatelné CE chrániče boků a kolen EN 1621-1:2012.Elastické panely pro lepší pohyb umístěné v oblasti beder a nad koleny.Volnější pohyb zajistí také stretch materiál umístěný v oblasti rozkroku.K výrobě kalhot byly použity zipy YKK, které jsou považovány za nejkvalitnější.Tato kombinéza je ve stavu nové jedna projížďka, prohlédnou.Součástí kombinezy je páteřový chránič a slidery. Prosim osobní vyzkoušení a odběr nebo platba předem na účet
Moto přilba integrální Airoh Aster(nová)

Moto přilba integrální Airoh Aster(nová)

4000 4 000 Kč
airoh Aster-X, velikost L, helma integral interiér komplet vyndávací sanitized, plexi s úpravou proti poškrábání, zapínání rychlospojkou, váha 1400g, Made in Italy.airoh Aster-X Skull ASSK17 helma integral interiér komplet vyndávací sanitized, plexi s úpravou proti poškrábání, zapínání rychlospojkou, váha 1400g, Made in Italy.
Ixon Galactica-Pánska kožená moto kombinéza,jednodílná-nová

Ixon Galactica-Pánska kožená moto kombinéza,jednodílná-nová

13000 13 000 Kč
velikost 56-XL(posledni foto rozměry), jednodílná sportovní kožená kombinéza,materiál kvalitní hovězí kůže,odnímatelné CE protektory na ramenou, loktech a kolenou,aerodynamický hrb s vnějším zipem pro pěnovou výstuhu nebo camel-back,pružné kožené panely na bocích a kolenou,možnost připnutí vnějších kolenních sliderů (nejsou součástí kombinézy),závodní límec s neoprenovým zesílením,strečové panely na vnitřku paží,třísel a lýtek, prodyšný perforovaný velký panel na hrudi. Tato kombinéza je nová, nikdy oblečená.
Tschul 546-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudilná

Tschul 546-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudilná

6000 6 000 Kč
velikost 44(posledni foto rozměry), kalhoty jsou menší.Kombinéza je vyrobena z hovězí kůže o síle 1,2 - 1,3 mm.Vyjímatelné CE chrániče EN 1621-1:2012, level 2 jsou umístěny na ramenou, loktech a kolenou.Vyjímatelný CE chránič zad EN 1621-2:2012, level 2.Vnější chrániče ramen.Ramena, lokty a kolena jsou prošity bezpečnostními švy.Kolenní slidery se upínají pomocí suchého zipu.Kombinéza je podšita síťovinou a díky tomu je prodyšnější.Sepnutí kombinézy pomocí obvodového zipu.Strečové prvky nad koleny, na pažích, bedrech a bocích pro maximální volnost pohybu.Příjemný materiál na zakončení rukávů a nohavic.Použité zipy na kombinéze jsou značky YKK (nejkvalitnější zipy).Sportovní kombinéza zaujme nejen svým nápaditým designem.Tato kombinéza je v pořádku a nemá žádné poškození, nikdy nebyla padlá ani opravovaná. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dainese Titanium Vikings-Pánská moto kombinéza,jednodílná

Dainese Titanium Vikings-Pánská moto kombinéza,jednodílná

8000 8 000 Kč
velikost 50-M(poslední foto rozměry),pánská kožená kombineza jednodílná,chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Dainese,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,titanové vnější chrániče ramen,chránič páteře,chránič krční páteře,velmi zachovalá-bez kosmetických vad a baz pádu.Kombinéza v pořádku bez pádu a kosmetických vad. Tento model těžko k sehnání. Vyčištěná a navoskovaná.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Alpinestars-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Alpinestars-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

5000 5 000 Kč
velikost 52-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře(páteřák)Kombinéza je v dobrém stavu, běžné oděrky z provozu. Kompletně vyčištěná a navoskovaná.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Dainese Nero Rosso-Pánská(Dámská)moto kombinéza,dvoudílná

Dainese Nero Rosso-Pánská(Dámská)moto kombinéza,dvoudílná

7000 7 000 Kč
velikost 48-M,(rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Dainese,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,perforovaná kůže.Kombinéza je v pořádku bez pádu a jiných vad, nikdy opravovaná.Cena je pevná,prosím jen vážný zajemci.Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Hein Gericke-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudilná

Hein Gericke-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudilná

2000 2 000 Kč
Velikost bundy 42-S, velikost kalhot 40-XS(posledni foto rozměry), chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů,chrániče ramen,nikdy padlá ani nijak odřená, zipy a jiné vše v pořádku. Tato kombinéza vhodná na retro motocykly nebo nějaký kafíčko, retro styl stará poctivá práce.Kompletne vyčištěná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Street Racer Predátor-Dětská Pánská(Dámská)moto kombinéza

Street Racer Predátor-Dětská Pánská(Dámská)moto kombinéza

9000 9 000 Kč
velikost 12(posledni foto rozměry)Dětská jednodílná kombinéza vyrobena ze 100% hovězí kůže té nejvyšší kvality.Perforační panely umístěné na kombinéze zajistí její prodyšnost především v parných, letních dnech.Podšití příjemnou síťovinou.Stretchové panely nad koleny, lokty, v oblasti ramen a beder zajistí volnost pohybu.Kombinéza je opatřeny YKK zipy, které jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších.Vyjímatelné CE chrániče umístěné na ramenou, loktech a kolenou zajistí maximální bezpečnost. K bezpečnosti významně přispěje také pěnový zádový chránič. Příjemné zakončení rukávů z neoprenu poskytuje příjemný komfort.Dvojitě a trojitě prošité švy speciální nití pro maximální pevnost kombinézy.Aerodynamický hrb zlepšuje aerodynamiku a výrazně zvyšuje bezpečnost. Kombinéza je vybavena kolenními slidery, které se uchycují pomocí suchého zipu.Chcete svému malému motorkáři dopřát tu nejlepší možnou ochranu a bezpečnost. Kombinéza Street Racer Predator je tou správnou volbou. Vel. 12 - hrudník 82 cm, pas 78 cm, boky 92 cm, ramena 58 cm, vnitřní šev od rozkroku 66 cm. Tato kombinéza je nová nikdy použita, záruka. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Spyke Match-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Spyke Match-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudílná

3000 3 000 Kč
velikost 40-Bunda:délka 55cm,obvod hrudi 100cm,obvod pasu max. 85cm,délka rukávu od ramene 60cm,protektory loktů a ramen.Kalhoty:délka nohavic od rozkroku 95cm,obvod pasu 80cm.Kombinéza má chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,chranič páteře.Všechny zipy a jiné v pořádku,možno sepnout kalhoty s bundou, reflexní prvky,nápis Spyke není na kolhotech špinavy-zašlý je ve zlaté barvě není na foto zřetelné. nikdy padlá ani nijak opravovaná, na své stáří velmi zachovalá. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Biker-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudilná

Biker-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudilná

4000 4 000 Kč
velikost 42-S bunda, 46-M kalhoty ženy ocení(posledni foto rozměry). Kombinéza je vyrobena z hovězí kůže o síle 1,2 - 1,3 mm.Vyjímatelné CE chrániče EN 1621-1:2012, level 2 jsou umístěny na ramenou, loktech a kolenou.Vyjímatelný CE chránič zad EN 1621-2:2012, level 2.Vnější chrániče ramen.Ramena, lokty a kolena jsou prošity bezpečnostními švy.Kolenní slidery se upínají pomocí suchého zipu.Kombinéza je podšita síťovinou a díky tomu je prodyšnější.Sepnutí kombinézy pomocí obvodového zipu.Použité zipy na kombinéze jsou značky YKK (nejkvalitnější zipy). Tato kombinéza je v pořádku a nemá žádné poškození, nikdy nebyla padlá ani opravovaná. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Vanucci Racing-Pánská(Dámská)kožená moto kombinéza,dvoudílná

Vanucci Racing-Pánská(Dámská)kožená moto kombinéza,dvoudílná

4000 4 000 Kč
velikost 48-M (poslední foto rozměry),kombinéza je na svůj věk v krásném stavu, chrániče holeně,chrániče,slidery didám,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře,běžné opotřebení na svůj věk v krásném stavu-nikdy padlá ani nijak opravovaná,vyčištěná a navoskovaná, prohlédnout stav.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Tschul 555-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Tschul 555-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

12000 12 000 Kč
nová,velikost 58-XL(poslední foto rozměry). Tato pánská kombinéza nabízí funkce a vlastnosti pro závodní účely v kombinaci s vynikající elegancí a originalitou.Kombinéza má 1,2 - 1,3 mm silná full-grain hovězí kůže s matným povrchem pro excelentní pohodlí a odolnost.100% polyester Mesh - vnitřní prodyšná podšívka.Rozsáhlé perforované panely pomáhající regulovat tělesnou teplotu.85% hovězí kůže, 15% polyamid.Odnímatelný zádový chránič Level 2 - CE (EN 1621-2).Odnímatelné chrániče ramen, kolen a loktů Level 1 - CE (EN 1621-1).Karbonové chrániče na ramenou a loktech.Aerodynamický hrb.Zdvojená kůže na hýždích, loktech a ramenou.Vyměnitelné PU kolenní slidery na suchý zip.Bezpečnostní švy.Rozsáhlé Cordura streč panely v oblasti rozkroku, podpaží, zad, kolen a zadní strany kolen.Měkký neoprenový materiál na krku, v obvodu kotníků a zápěstí pro extra pohodlí.1 vnitřní kapsa (bunda).YKK zipy.Tato kombinéza je nová nikdy použita, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Spyke Blaster -Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Spyke Blaster -Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

7000 7 000 Kč
dvoudílná kombinéza, velikost 54-L(poslední foto rozměry). Je vyrobena z voděodpudivé hovězí kůže pro všechny druhy závodů a má podšívku z polysíťované tkaniny se strečovými zónami pro extra prostor v těchto těsných zatáčkách. Vodoodpudivá hovězí kůže 1;2/1;3 mm,Stretch vložka z aramidových vláken,pevná vnitřní podšívka z poly-mesh se strečovými zónami,vnější ergonomický TPU(termoplast-polyuretanový elastomer) chrániče ramen,dnímatelné rameno schválené CE; loket; chrániče kolen a holení.Kapsa pro CE. Pružné zóny z pružné kůže na lopatkách; strany; v zadní části pasu a za koleny.Vložky z aramidových vláken na ramenech; rozkrok a zadní část kolen.Dvouvrstvá kůže na bocích a zadních kalhotách.Vysokopevnostní spojovací zip, 1 vnitřní kapsa, komplet perfórovaná.Tato kombinéza je v pěkném stavu bez poškození jen běžné opotřebení,nikdy padlá ani nemá žádné známky vad na kráse,nutné prohlédnout.Vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Alpinestars GP Force Phantom-Pánská kožená moto kombinéza

Alpinestars GP Force Phantom-Pánská kožená moto kombinéza

17000 17 000 Kč
velikost 56-XL(poslední foto rozměry), Kombinéza z hovězí kůže s výbornými vlastnostmi vůči oděru a roztržení.Připravena pro použití airbagové vesty Tech-Air®5. Je vybavena chrániči Alpinestars GP pro účinnou ochranu proti nárazu.Tech-Air®5 kompatibilní, Strategicky umístěné strečové panely, které vyhovují systému airbagů Alpinestars. Umožňují expanzi při nafouknutí airbagu, ale také nabízí vysokou úroveň výkonu a vynikající přilnavost i při absenci airbagu.Konstrukce z hovězí kůže pro pevnost,pohodlí a vynikající odolnost proti oděru.Příprava pro Alpinestars GP chrániče na loktech, ramenech a kolenou pro účinnou ochranu proti nárazu.Externí DFS Lite chránič na kolenou pro další ochranu proti oděru v klíčové oblasti.Připraveno na použití hrudního chrániče Alpinestars Nucleon. Plně certifikovaná dle prEN 17092, třída AA. Chrániče boků Nucleon Bio-Flex jsou součástí. Semišová výztuž na vnitřní straně kolene pro lepší přilnavost k motorce.Strategicky rozmístěné panely z perforované kůže, které poskytují vynikající úroveň proudění vzduchu.Odvětrávaný aerodynamický hrb zaručuje maximální proudění vzduchu. Vyměnitelné venkovní slidery. Rozpínací lýtková část se strečovými panely pro lepší přizpůsobení. Tato kombinéza je nová nikdy použita s plnou zárukou.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Tschul 575-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná-nová

Tschul 575-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná-nová

12000 12 000 Kč
velikost 54-L(poslední foto rozměry), Vyjímatelné CE chrániče jsou umístěny na ramenou, loktech a zádech.Vnější chrániče z tvrzeného plastu na ramenou a loktech zvyšují bezpečnost.Speciální chránič (takzvaný hrb) se postará o bezpečí krční páteře.Z vnější strany jsou chrániče podšity temper pěnou pro větší absorbaci nárazu při pádu.Ramena, lokty jsou prošity bezpečnostními švy.Kombinéza je podšita síťovinou a díky tomu je prodyšnější.Zesílené strechové panely.Perforovaná kůže pro lepší komfort v parných letních dnech.Příjemný materiál na zakončení rukávů.Barevný interiér propracovaný do posledního detailu.Použité zipy na kombinéze jsou značky YKK (nejkvalitnější zipy).KalhotyVyjímatelné CE chrániče jsou umístěny na kolenou.Z vnější strany jsou chrániče podšity temper pěnou pro větší absorpci nárazu při pádu.Kolena jsou prošity bezpečnostními švy.Kolenní slidery se upínají pomocí suchého zipu.Zesílené strechové panely.Perforovaná kůže pro lepší komfort v parných letních dnech.Příjemný materiál na zakončení nohavic. Použité zipy na kombinéze jsou značky YKK (nejkvalitnější zipy).Tato kombinéza je nová nikdy použitá, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Tschul 554-Dámská kožená moto kombinéza, nová

Tschul 554-Dámská kožená moto kombinéza, nová

8000 8 000 Kč
Moto kombinéza-nová, velikost 44-M(poslední foto rozměry)- 1,2 - 1,3 mm silná full-grain hovězí kůže s matným povrchem pro excelentní pohodlí a odolnost.100% polyester Mesh-vnitřní prodyšná podšívka.85% hovězí kůže, 15% polyamid.Odnímatelný zádový chránič.Odnímatelné chrániče ramen, kolen a loktů.Titanové chrániče na ramenou,loktech a kolenou.Aerodynamický hrb.Zdvojená kůže na hýždích,loktech a ramenou.Vyměnitelné PU kolenní slidery na suchý zip.Bezpečnostní švy.Rozsáhlé Cordura streč panely v oblasti rozkroku,podpaží,zad,kolen a zadní strany kolen.Měkký neoprenový materiál na krku,v obvodu kotníků a zápěstí pro extra pohodlí,1 vnitřní kapsa (bunda).Kombinéza je plně vybavená,nová a nikdy nebyla použitá ani oblečená,záruka samozřejmostí.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dainese Tosa-Pánská(Dámská) retro moto kombinéza, dvoudílná

Dainese Tosa-Pánská(Dámská) retro moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
zánovní retro moto kombinéza Dainese Tosa,limitovaná edice-dnes už retro kombinézy od značkového výrobce Dainese,velikost 48-M (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu a bezpečnostních prvků. Velmi kvalitní kůže, ruční šití všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je nová bez známek použití-možná jednou oblečená. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat a už vůbec né ve stavu nové,tato byla náhodně objevena v super prostředí, proto barvy a jiné vše jako nové. Prosím volejte a pište jen vážný zájemci-(vhodná do sbírky k retro motocyklům nebo na výstavu).Kombinéza nebyla nikdy cištěná ani voskovaná je to unikátní stav proto cena dohodou.Vše v originál stavu tak jak šla před X lety do prodeje. Prosím osobní prohlídka nebo vyzkoušení.
PSI Misano-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

PSI Misano-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

17000 17 000 Kč
nová moto kombinéza, velikost 54-L(poslední foto rozměry). Dvoudílná kožená pánská moto kombinéza ve vyváženém decentním designu. Vhodná pro celosezónní použití na silnici i hobby jízdy na okruhu. Bezpečnost zajišťuje unikátní PSI technologie "Twin Ferrite System Protection", tzv. systém dvojité ochrany. Byl vyvinut ing. Liborem Hubíkem spolu s profesionálními jezdci v MotoGP. Třívrstvé chrániče na kloubech jsou zesílené ferity, chrániči z vysocepevnostní oceli, které rozloží sílu nárazu na větší plochu, dobře pohltí část energie a kromě maximální ochrany jezdce omezí i rozsah poškození kombinézy. Každá exponovaná část těla při pádech je ze strany výrobce PSI ošetřena zesílenými plochami. Boky chrání speciální paměťová pěna, která umožňuje v kyčlích potřebný pohyb, ale při nárazu se z ní stává pevná ochrana. Sedací část je vždy zdvojená. Celá moto kombinéza je šitá bezpečnostními švy. Veškeré šití je minimálně dvojité často trojité, přičemž jeden šev je vždy skrytý, aby se nemohl ihned prodřít. Pro komfort pohybu má kombi hned několik kožených pružení a strečových částí. Límec je z měkké savé textilie pro maximální volnost otáčení hlavy s moto přilbu. Pro vaši pasivní bezpečnost v silničním provozu má moto kombi několik reflexních prvků. Kolena jsou připravena pro uchycení vyměnitelných kolenních sliderů. Model misano má několik inovativních prvků, které motocyklistům zpříjemní jízdu na motocyklu. Jedním z nich je nový způsob dvoudílného provedení kombi, bunda a kalhoty se spojují vysocepevnostním zipem po celém obvodu, tím je zajištěno dokonalé a bezpečné sepnutí. V přední části je pak po novu pružná část, která reguluje délku kombi dle pozice motorkáře. Na moto se délka zkracuje a ve stoji zase narovnává. Další novinkou je komfortní 3D podšívka na zádech, kde je kapsa s vloženým chráničem zad. Svrchní materiál je motorkářská hovězí kůže tl. 1.2-1.4mm ve speciální High Solid úpravě, dodávána renomovaným italským zpracovatelem usní. Kombinéza nabízí vysoký standard zpracování, který vychází z více než 25letých zkušeností výrobce PSí hubík.Tato kombinéza je nová s plnou zárukou, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
PSI Misano-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

PSI Misano-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

17000 17 000 Kč
nová moto kombinéza, velikost 56-XL (poslední foto rozměry). Dvoudílná kožená pánská moto kombinéza ve vyváženém decentním designu. Vhodná pro celosezónní použití na silnici i hobby jízdy na okruhu. Bezpečnost zajišťuje unikátní PSI technologie "Twin Ferrite System Protection", tzv. systém dvojité ochrany. Byl vyvinut ing. Liborem Hubíkem spolu s profesionálními jezdci v MotoGP. Třívrstvé chrániče na kloubech jsou zesílené ferity, chrániči z vysocepevnostní oceli, které rozloží sílu nárazu na větší plochu, dobře pohltí část energie a kromě maximální ochrany jezdce omezí i rozsah poškození kombinézy. Každá exponovaná část těla při pádech je ze strany výrobce PSI ošetřena zesílenými plochami. Boky chrání speciální paměťová pěna, která umožňuje v kyčlích potřebný pohyb, ale při nárazu se z ní stává pevná ochrana. Sedací část je vždy zdvojená. Celá moto kombinéza je šitá bezpečnostními švy. Veškeré šití je minimálně dvojité často trojité, přičemž jeden šev je vždy skrytý, aby se nemohl ihned prodřít. Pro komfort pohybu má kombi hned několik kožených pružení a strečových částí. Límec je z měkké savé textilie pro maximální volnost otáčení hlavy s moto přilbu. Pro vaši pasivní bezpečnost v silničním provozu má moto kombi několik reflexních prvků. Kolena jsou připravena pro uchycení vyměnitelných kolenních sliderů. Model misano má několik inovativních prvků, které motocyklistům zpříjemní jízdu na motocyklu. Jedním z nich je nový způsob dvoudílného provedení kombi, bunda a kalhoty se spojují vysocepevnostním zipem po celém obvodu, tím je zajištěno dokonalé a bezpečné sepnutí. V přední části je pak po novu pružná část, která reguluje délku kombi dle pozice motorkáře. Na moto se délka zkracuje a ve stoji zase narovnává. Další novinkou je komfortní 3D podšívka na zádech, kde je kapsa s vloženým chráničem zad. Svrchní materiál je motorkářská hovězí kůže tl. 1.2-1.4mm ve speciální High Solid úpravě, dodávána renomovaným italským zpracovatelem usní. Kombinéza nabízí vysoký standard zpracování, který vychází z více než 25letých zkušeností výrobce PSí hubík.Tato kombinéza je nová s plnou zárukou, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Dainese Vintage-Dámská(Pánská)retro moto kombinéza, dvoudíl

Dainese Vintage-Dámská(Pánská)retro moto kombinéza, dvoudíl

5000 5 000 Kč
Retro moto kombineza z 80 let od značkového výrobce Dainese,velikost 44-M(poslední foto rozměry),vhodná jako pánská tak dámská, chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza je plně funkční-pečlivě uschovaná, nálezový top stav, všechny zipy v pořádku a kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená,nikdy opravovaná, žádné kosmetické vady je ve stavu nové. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům, na své stáří neuvěřitelný stav).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná-voňavá.Platba předem na učet nebo osobní převzetí a vyzkoušení
Dainese Vintage 2-Pánská(Dámská)kožená kombinéza,dvoudílná

Dainese Vintage 2-Pánská(Dámská)kožená kombinéza,dvoudílná

6000 6 000 Kč
Retro moto kombineza z 90 let od značkového výrobce Dainese,velikost 44-S(poslední foto rozměry),vhodná jako pánská tak dámská, chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza je plně funkční-pečlivě uschovaná, nálezový stav, všechny zipy v pořádku a kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená,nikdy opravovaná, žádné kosmetické vady je ve hezkém zachovalém stavu. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům, na své stáří velmi zachovalí stav).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná-voňavá.Platba předem na učet nebo osobní převzetí a vyzkoušení
PSi Hubík Classic TT-Pánská kožená moto kombinéza, jednodíl

PSi Hubík Classic TT-Pánská kožená moto kombinéza, jednodíl

15000 15 000 Kč
nová moto kombinéza jednodílná,hnědá-zlatá, velikost 50-M(poslední foto rozměry)vyrobená a vhodná speciálně na oldtimer a Cafe bike,kombinuje stylový retro vzhled s pohodlím i bezpečností.Kombinéza z hovězí kůže certifikovaná dle norem CE EN 1621, 2 vnitřní kapsy, stahování na zip a suchý zip, stahování na zip na lýtkách, Certifikace CE EN 1621, příprava na chránič páteře (vložená molitanová vložka) nutno dokoupit zvlášť, nevyjímatelné chrániče kyčlí, nevyjímatelné chrániče kolen, nevyjímatelné PU chrániče loktů a ramen. Hovězí kůže, perforovaná polyamidová podšívka. Tato kombinéza je zcela nová, vyrobená ve stylu retro, vhodná na oltimer nebo Cafe racer-nejde sehnat podobná od tohoto špičkového výrobce. Nutné prohlédnout, prosím cena je pevná, kombinéza pro znalce a fanoušky tohoto stylu. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
PSí Hubík Karbon-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

PSí Hubík Karbon-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

7000 7 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná ,velikost 50-M(poslední foto rozměry),zakázková výroba,komplet šitá červenou nití, spousty karbonových doplňků-lokty, ramena, kyčle a jiné-prohlédnou,chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič,reflexní prvky, vnitřní kapsy, venkovní kapsy, dvojitá kůže, žádný potisk jen ruční šití, starší poctivá práce od kvalitního výrobce,cena nové byla velmi vysoká, vše plně funkční bez pádu a jiných kosmetických vad, troufnu si napsat ve stavu nové-prohlédnout.Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Padana-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

Padana-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

5000 5 000 Kč
velikost 50-M (poslední foto rozměry),chrániče kyčlí,chrániče holeně,chrániče kolen,slidery,chrániče loktů,chrániče ramen,páteřový chránič,odnímatelná textilní vložka bundy,reflexní prvky.Kombinéza nebyla nikdy padlá ani nijak opravovaná,všechny zipy plně funkční-žádné kosmetické vady.Tato kombinéza je v zachovalém stavu,vycistena a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dainese Air Flame-Pánska moto kombinéza,dvoudílná

Dainese Air Flame-Pánska moto kombinéza,dvoudílná

6000 6 000 Kč
velikost 52-L(poslední foto rozměry), polokožená kombinéza, spojovací zip pro připnutí kalhot, mikroelastické vložky na namáhaných místech. Dvě vnější kapsy, jedna vnitřní kapsy.Odnimatelné chrániče ramen, chrániče loktů,součástí páteřový chránič Dainese.Vhodná do letního počasí. Pohodlné kalhoty Dainese s ventilací a síťovinou Boomerang na stehnech, holeních a lýtkách, aby se nohy nepotily. CE certifikovaná ochrana poskytuje dobrou bezpečnost při jízdě v letních Dnech.Chrániče holeně a kolen,možnost nandání sliderů. Tato kombinéza je v hezkém stavu bez žádného poškození a pádu, kompletně vyčištěná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
PSí Hubík-Dámská(Pánská) kožená moto kombinéza,dvoudílná

PSí Hubík-Dámská(Pánská) kožená moto kombinéza,dvoudílná

6000 6 000 Kč
zánovní moto kombinéza dvoudílná ,vhodná i jako pánská, velikost 40-XS (poslední foto rozměry),komplet šitá žlutou nití, chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič,reflexní prvky, vnitřní kapsy, venkovní kapsy, dvojitá kůže, žádný potisk jen ruční šití, starší poctivá práce od kvalitního výrobce,cena nové byla velmi vysoká, vše plně funkční bez pádu a jiných kosmetických vad, troufnu si napsat ve stavu nové bez jediné vady na kráse-nutné prohlédnout.Kompletně vyčištěná-nikdy nebyla voskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dainese-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Dainese-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombineza z 90 let od značkového výrobce Dainese,velikost 52-L (poslední foto rozměry), chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza je plně funkční, všechny zipy v pořádku a kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená,nikdy opravovaná, je v hezkém zachovalém stavu. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům, na své stáří velmi zachovalí stav).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná-voňavá.Platba předem na učet nebo osobní převzetí a vyzkoušení
Wintex-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Wintex-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

4000 4 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 56-XL(poslední foto rozměry). Kombinéza má chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, reflexní prvky. Tato kombinéza je v hezkém a neponičeném stavu, nikdy padená ani nijak opravovaná.Zipy a jiné vše v hezkém stavu. Nemá žádné kosmetické vady, vhodná k oldtimer motocyklu nebo styl 90 léta. Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosim osobní odběr nebo platba předem na učet.
Alpinestars GP Force Phantom-Pánská kožená moto kombinéza

Alpinestars GP Force Phantom-Pánská kožená moto kombinéza

17000 17 000 Kč
moto kombinéza jednodílná, velikost 56-XL(poslední foto rozměry), Kombinéza z hovězí kůže s výbornými vlastnostmi vůči oděru a roztržení.Připravena pro použití airbagové vesty Tech-Air5.Chrániče Alpinestars GP pro účinnou ochranu proti nárazu.Tech-Air5 kompatibilní, Strategicky umístěné strečové panely, vyhovují systému airbagů Alpinestars. Umožňují expanzi při nafouknutí airbagu, ale také nabízí vysokou úroveň výkonu a vynikající přilnavost i při absenci airbagu.Plně certifikovaná dle prEN 17092, třída AA. Chrániče boků Nucleon Bio-Flex jsou součástí. Semišová výztuž na vnitřní straně kolene pro lepší přilnavost k motorce.Strategicky rozmístěné panely z perforované kůže, které poskytují vynikající úroveň proudění vzduchu.Odvětrávaný aerodynamický hrb zaručuje maximální proudění vzduchu. Vyměnitelné venkovní slidery. Rozpínací lýtková část se strečovými panely pro lepší přizpůsobení. Tato kombinéza je nová nikdy použita s plnou zárukou.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Lookwell Rocky-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná-nová

Lookwell Rocky-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná-nová

8000 8 000 Kč
nová moto kombinéza, velikost 56-XL(poslední foto rozměry), Dvoudílná kombinéza na motorku Lookwell Rocky,. Vyniká použitím vysoce odolné kvalitní hovězí kůže o tloušťce 1,1-1,2 mm, mnoha bezpečnostními prvky a pevnými protektory. K příjemnému a pohodlnému používání přispívají ventilační větráčky na ramenou a našitý strečový materiál. Perfektní střih zaručuje, že kombinéza skvěle padne na většinu konfekčních postav, kombinéza je plně vybavená všemi chrániči-holeně, kolena, kyčle, ramena, lokty, páteřový chránič,ke kombinéze jsou slidery nejsou na foto. Kombinéza je nová nikdy použita, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Alpinestars-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Alpinestars-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

5000 5 000 Kč
velikost 54-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,reflexní prvky, vnitřní kapsy bundy,novy komplet zip na bundě-záruka. Kombinéza je v dobrém stavu, běžné oděrky z provozu. Kompletně vyčištěná a navoskovaná.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Alpinestars Vector-Pánská kožená moto kombinéza-dvoudílná

Alpinestars Vector-Pánská kožená moto kombinéza-dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L(poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, kůže je perforovaná jak nohavice tak bunda, dvojitá poctivá kůže, 2x vnitřní kapsa bunda, všechny zipy plně funkční. Kombinéza nese známky používání, drobné oděrky a vady na kráse jinak plně funkční a velmi kvalitní. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Spyke Assen Race-Pánská(Dámská) závodní moto kombinéza, nová

Spyke Assen Race-Pánská(Dámská) závodní moto kombinéza, nová

13000 13 000 Kč
nová moto kombinéza jednodílná, velikost 46-S(poslední foto rozměry).Jednodílný závodní pohodlný oblek poskytující nejvyšší úroveň bezpečnosti.Vodoodpudivá hovězí kůže 1,2/1,3 mm. Vložky ze strečových vláken. X-stretch tkanina na rameni, pažích a bocích. Pevná podšívka z poly-mesh se strečovými zónami.Prémiová konstrukce vnějšího pláště z hovězí kůže. Strečová tkanina pro příjemný střih. Perforované kožené panely na hrudi, zádech, rukávech a stehnech pro lepší ventilaci vzduchu. Závodní zadní hrb pro lepší aerodynamický výkon. Neopren na límci pro absorpci potu. Pro zvýšení volnosti pohybu akordeonové ozvučnice na loktech, kolenech a zádech. Rukávy závodního tvaru. Antishock boční vycpávky. Zapínání na zip na rukávech a spodní části nohavic s funkcí automatického zámku. Neoprenové manžety na kotníky a zápěstí.Odnímatelné kolenní jezdce. Chrániče ramen, loktů a kolen. Kombinéza je nová nikdy jetá,zbarvení na foto není tak výrazné jako ve skutečnosti-krásná věc.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Alpinestars Stella-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Alpinestars Stella-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudílná

13000 13 000 Kč
nová dámská moto kombinéza-dvoudílná, velikost 44-M(poslední foto rozměry), 1. 3 mm silná hovězí kůže, násobně prošité hlavní stehy pro maximální pevnost rozšířené, vystužené strečové panely na vnitřní straně rukávů v rozkroku a od kolen dolů, vyjímatelné CE chrániče GP s tvarovanou skořepinou a zhuštěnou pěnovou výplní, TPR externí chrániče ramenou, pěnové chrániče hrudi, zad, kostrče a boků, sportovní slidery na kolenou, tištěné loga Alpinestars, reflexní prvky, na lýtkách zip pro rozšíření, 2 vnější kapsy na zip, 2 vnitřní kapsičky na suchý zip, 1 vnitřní pohotovostní kapsa nepromokavá ( na doklady, TF...), v pase stahovací pás. Tato kombinéza je nová, nikdy nečistěná ani voskovaná.Jen byla oblečená a hodinu na motorce sám nechápu. Prohlédnout, krásná záležitost-prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
MBW X-Large-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

MBW X-Large-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

7000 7 000 Kč
zánovní moto kombinéza,velikost 50-M (poslední foto rozměry)kožená dvoudílná kombinéza v obvodu pasu sepnutelná.1,2 1,3mm silná hovězí useň + Schoeller Keprotec kevlarová streč,dvojité a trojité bezpečnostní švy na exponovaných místech,vyjímatelné CE chrániče na ramenou, loktech a kolenou,kovové chrániče ramenou, loktů a kolen,integrované holenní chrániče,integrované porotenové chrániče na bocích a hýždích,vyjímatelný porotenový chránič páteře,aerodynamický hrb,flexibilní panely (ramena, kříž, kolena),3M Scotchlite reflexní materiál,antiseptická polyamidová podšívka,neoprenový límec,vnitřní kapsa na mobilní telefon,suché zipy na kolenní slidery.Schoeller Keprotec kevlarová streč - otěru i žáruvzdorný materiál odolávající oleji i vodě - dobře se čistí,pohodlný měkký límec.Zánovní, nikdy čištěná ani voskovaná,nádherný stav-prohlédnout a přesvědčit se. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dainese Vintage-Pánská(Dámská)retro moto kombinéza, dvoudíl

Dainese Vintage-Pánská(Dámská)retro moto kombinéza, dvoudíl

6000 6 000 Kč
zánovní retro moto kombinéza Dainese,limitovaná edice-dnes už retro kombinézy od značkového výrobce Dainese,velikost 46-M (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu a bezpečnostních prvků. Velmi kvalitní kůže, ruční šití všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je nová bez známek použití-možná jednou oblečená. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat a už vůbec né ve stavu nové,tato byla náhodně objevena v super prostředí, proto barvy a jiné vše jako nové. Prosím volejte a pište jen vážný zájemci-(vhodná do sbírky k retro motocyklům nebo na výstavu).Kombinéza nebyla nikdy cištěná ani voskovaná je to unikátní stav proto taková cena.Vše v originál stavu tak jak šla před X lety do prodeje. Prosím osobní prohlídka nebo vyzkoušení.
Dainese Monza Gold-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudilná

Dainese Monza Gold-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudilná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 40-XS (poslední foto rozměry)Krásný oblek Dainese z hovězí kůže. Celozrnná kůže o tloušťce 1,3 mm pro vynikající odolnost proti oděru. Odnímatelné CE certifikované skořepiny ramen a loktů vyrobené z tepelně tvarované pěny o dvojí hustotě, CE chrániče na kolena a holeně. Samosvorný zip YKK. Vyjímatelná perforovaná podšívka. Panely ze strečové tkaniny vyztužené pro dokonalé padnutí a volnost pohybu. Přední panel s perforovanou kůží. Vícenásobné švy pro lepší odolnost proti roztržení. Strečová kůže na kolenou, loktech a spodní části zad, 2x vnitřní kapsa bunda. Tato kombinéza je v pořádku bez pádu a jinýč vad na kráse, nikdy opravovaná ani nijak poškozená.Vybavená všemi chrániči, běžné opotřebení když se bude hledat nějaká vada na kráse se najde. Kompletně teď vyčištěná a navoskovaná,prosím upřednostňuji osobní odběr a vyzkoušení, případně zaslání ceny předem na učet a zaslání na adresu.
Yamaha Dainese-Pánská moto kombinéza, dvoudílná-nová

Yamaha Dainese-Pánská moto kombinéza, dvoudílná-nová

15000 15 000 Kč
nová moto kombinéza Yamaha od Dainese, velikost 52-L(poslední foto rozměry), Kožená kombinéza Yamaha řady je navržena tak, aby vám poskytla veškerou volnost pohybu, kterou potřebujete, což vám zajistí výhodu na závodní dráze i mimo ní. Tato dvoudílná kombinéza s certifikací CE vyrobená z pružné hovězí kůže, s dílci rukávů a nohavic vyztuženými aramidovými vlákny a odnímatelnými kolenními a loketními chrániči nabízí maximální ochranu a vynikající odolnost proti oděru. Mikroperforace v předních dílcích v kombinaci s podšívkou ze síťoviny poskytuje dostatečné odvětrávání, aby vás udržela v chladu a pohodlí, i když jste pod tlakem. Hovězí kůže, streč vyztužená aramidová vlákna: 78% polyamid- 14% aramid - 8% elastan. Elegantní chránič na rameni. Chrániče na loktech. Odnímatelné kolenní jezdce. Tato kombinéza je plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového Kompletní čisté a údržba ke kombinéze pku slidery Dainese. Nová nádherná kombinéza, nutné prohlédnout. Katalogová cena 27 tisíc. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Alpinestars GP-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Alpinestars GP-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

7000 7 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L(poslední foto rozměry, odpovídá spíše velikosti 54-L), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, perforace, textilní odnímatelná vložka jak bunda tak kalhoty, 2x kapsa bunda, 2x kapsa bunda na zip,vnitřní límec na bundě neoprej, všexhhny zipy plně funkční, zip na bunde nový.Kombineza bez pádu vše originál, kompletně vyčištěná a navoskovaná, kosmetické vady se najdou běžné od provozu nic velkého, značková kombinéza za né moc peněz. Prosím osobní odběr a vyzkoušení, případně po dohodě možnost zaslání.
Spyke Race-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná

Spyke Race-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná

13000 13 000 Kč
nová moto kombinéza jednodílná, velikost 56-XL (poslední foto rozměry).Jednodílný závodní pohodlný oblek poskytující nejvyšší úroveň bezpečnosti.Vodoodpudivá hovězí kůže 1,2/1,3 mm. Vložky ze strečových vláken. X-stretch tkanina na rameni, pažích a bocích. Pevná podšívka z poly-mesh se strečovými zónami.Prémiová konstrukce vnějšího pláště z hovězí kůže. Strečová tkanina pro příjemný střih. Perforované kožené panely na hrudi, zádech, rukávech a stehnech pro lepší ventilaci vzduchu. Závodní zadní hrb pro lepší aerodynamický výkon. Neopren na límci pro absorpci potu. Pro zvýšení volnosti pohybu akordeonové ozvučnice na loktech, kolenech a zádech. Rukávy závodního tvaru. Antishock boční vycpávky. Zapínání na zip na rukávech a spodní části nohavic s funkcí automatického zámku. Neoprenové manžety na kotníky a zápěstí.Odnímatelné kolenní jezdce. Chrániče ramen, loktů a kolen. Kombinéza je nová nikdy jetá,prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dainese Nero Rosso-Dámská(Pánská) moto kombinéza,dvoudílná

Dainese Nero Rosso-Dámská(Pánská) moto kombinéza,dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 44-M (rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Dainese,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,perforovaná kůže.Kombinéza je v pořádku bez pádu a jiných vad, nikdy opravovaná.Bunda u kombinézy je o 5cm rozšířená kolem zipu na hrudi, dámy s větší hrudí ocení. Cena je pevná,prosím jen vážný zajemci.Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Alpinestars Stella Kira-Dámská kožená kombinéza, jednodílná

Alpinestars Stella Kira-Dámská kožená kombinéza, jednodílná

13000 13 000 Kč
nová moto kombinéza jednodílná, velikost 48-L (poslední foto rozměry).Odolná a kvalitní kůže, hlavní šasi vyrobeno z vysoce kvalitní kůže 1,3 mm. Rozsáhlé akordeon strečové panely nabízejí lepší pohyb a pohodlí. Panely pohodlí tkaniny na rukávech, rozkroku a hrudi,zadní hrb je profilován pro ženy rider anatomie a je vyvinuta pro proudění vzduchu a výkon při rychlosti.Konstrukce pro snížení únavy a zvýšení pohodlí. Lokalizované perforace jsou strategicky umístěny pro lepší ventilací. Grafické detaily a tištěné loga pro jedinečný styl. Rozšiřovací klín. Integrované polstrování pro zvýšené pohodlí a ochranu, zesílená kolena konstrukce s grippy textury na vnitřní straně umožňuje Lépe objetí kontaktní plochy, což snižuje únavu při ovladaní.Plná vnitřní podšívka pro pohodlí a prodyšnost. Vnitřní nepromokavá papsa. Tato kombinéza je plně vybavená všemi chrániči, nová s plnou zárukou. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet. Krásná kombinéza nutné prohlédnout osobně.
Yamaha GYTR-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza,dvoudílná

Yamaha GYTR-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza,dvoudílná

10000 10 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná originál Yamaha od Dainese, velikost 50-M (poslední foto rozměry),prodám krásnou sportovní kombinezu od výrobce Dainese pro Yamaha.Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,slidery Dainese, chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře. Tento komplet je ve velmi zachovalém stavu nutné prohlédnout, neoadená a neponičenáná, neopravovaná.Pred 2 roky prodávaná od nás jako nová takže poprvnim majiteli. Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Revit Argon-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná

Revit Argon-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná

15000 15 000 Kč
nová moto kombinéza, velikost 54-XL(poslední foto přesné rozměry) Argon jednodílný oblek je dobře vyvážená směs vysoce oděných, částečně větraných kůží a strategicky umístěných roztažovaných materiálú, umožní správnou svobodu pohybu, zatímco budete vědět, že jste chráněni v případě nešťastné chyby.Chrániče betac na ramenou, loktech, bocích a kolenou,připraveno k rozdělení hrudní chrániče seesoft úroveň 1, připraveno pro seesoft stupeň 2 ochrana zad-typ RV. Kolenní jezdec Dual-COMP (typ A). Ochrana TPU na rameni, částečně perforované, bezpečnostní švy, Ochrana coccyx, připraveno pro hydratační vak, aerodynamický hrb, vnitřní kapsa. Materiál 75% usně, 19% Nylon, 4% polyester, 2% Eluan.Obsahuje netextilní části živočišného původu.Tato kombinéza je nová s plnou zárukou, krásná a kvalitní záležitost-prohlednout. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Revit Argon-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná-nová

Revit Argon-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná-nová

15000 15 000 Kč
nová moto kombinéza, velikost 54-XL(poslední foto přesné rozměry) Argon jednodílný oblek je dobře vyvážená směs vysoce oděných, částečně větraných kůží a strategicky umístěných roztažovaných materiálú, umožní správnou svobodu pohybu, zatímco budete vědět, že jste chráněni v případě nešťastné chyby.Chrániče betac na ramenou, loktech, bocích a kolenou,připraveno k rozdělení hrudní chrániče seesoft úroveň 1, připraveno pro seesoft stupeň 2 ochrana zad-typ RV. Kolenní jezdec Dual-COMP (typ A). Ochrana TPU na rameni, částečně perforované, bezpečnostní švy, Ochrana coccyx, připraveno pro hydratační vak, aerodynamický hrb, vnitřní kapsa. Materiál 75% usně, 19% Nylon, 4% polyester, 2% Eluan.Obsahuje netextilní části živočišného původu.Tato kombinéza je nová s plnou zárukou, krásná a kvalitní záležitost-prohlednout. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Alpinestars Stella Kira-Dámská kožená kombinéza, jednodílná

Alpinestars Stella Kira-Dámská kožená kombinéza, jednodílná

13000 13 000 Kč
nová moto kombinéza jednodílná, velikost 48-L (poslední foto rozměry).Odolná a kvalitní kůže, hlavní šasi vyrobeno z vysoce kvalitní kůže 1,3 mm. Rozsáhlé akordeon strečové panely nabízejí lepší pohyb a pohodlí. Panely pohodlí tkaniny na rukávech, rozkroku a hrudi,zadní hrb je profilován pro ženy rider anatomie a je vyvinuta pro proudění vzduchu a výkon při rychlosti.Konstrukce pro snížení únavy a zvýšení pohodlí. Lokalizované perforace jsou strategicky umístěny pro lepší ventilací. Grafické detaily a tištěné loga pro jedinečný styl. Rozšiřovací klín. Integrované polstrování pro zvýšené pohodlí a ochranu, zesílená kolena konstrukce s grippy textury na vnitřní straně umožňuje Lépe objetí kontaktní plochy, což snižuje únavu při ovladaní.Plná vnitřní podšívka pro pohodlí a prodyšnost. Vnitřní nepromokavá papsa. Tato kombinéza je plně vybavená všemi chrániči, nová s plnou zárukou. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet. Krásná kombinéza nutné prohlédnout osobně.
Padana-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

Padana-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

4000 4 000 Kč
velikost 54-L (poslední foto rozměry),chrániče kyčlí,chrániče holeně,chrániče kolen,slidery,chrániče loktů,chrániče ramen,páteřový chránič,odnímatelná textilní vložka bundy,reflexní prvky.Kombinéza nebyla nikdy padlá ani nijak opravovaná,všechny zipy plně funkční-žádné vady když se bude hodně hledat tak kosmetika.Tato kombinéza je v zachovalém stavu,kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Vanucci-Pánská Kožená moto kombinéza,jednodílná

Vanucci-Pánská Kožená moto kombinéza,jednodílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza jednodílná, velikost 52-L(poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, vnější karbonové chrániče ramen, páteřový chránič, chránič krční páteře, perforovaná kůže, reflexní prvky,vsechny zipy jsou plné funkční, drobné kosmetické vady na kráse jinak plně funkční a myslím zachovalá kombinéza. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
MBW Black Jack-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

MBW Black Jack-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M(poslední foto rozměry)1,2 1,3mm silná hovězí useň, Schoeller keprotec kevlarová streč (rozkrok, lýtka, podpaží), vyjímatelné CE chrániče na ramenou, loktech a kolenou, kovové chrániče ramenou, loktů a kolen, integrované holenní chrániče, integrované porotenové chrániče na bocích a hýždí, vyjímatelný porotenový chránič páteře, malý aerodynamický hrb, antiseptická polyamidová podšívka, flexibilní panely (ramena, kříž, kolena), 3M Scotchlite reflexní materiál, neoprenový límec, suché zipy na kolenní slidery, vnitřní kapsa na mobilní telefon. Kombinéza je v naprostém pořádku bez pádu a jiných kosmetických vad. Velmi zachovalá kombinéza, nutné prohlédnout. Kompletně vyčištěná, nikdy nebyla voskovaná, málo využitá nebylo třeba voskovat. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
MBW T3 Evolution Red-Pánská moto kombinéza,dvoudíl

MBW T3 Evolution Red-Pánská moto kombinéza,dvoudíl

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M(poslední foto rozměry) 1,2 1,3mm silná hovězí useň + Schoeller Keprotec kevlarová streč, dvojité a trojité bezpečnostní švy na exponovaných místech, vyjímatelné CE chrániče na ramenou, loktech, kolenou a holeních, kovové chrániče ramen, loktů a kolen, integrované porotenové chrániče na bocích a hýždích, vyjímatelný porotenový chránič páteře, malý aerodynamický hrb, flexibilní panely (ramena, kříž, kolena), 3M Scotchlite reflexní materiál, antiseptická polyamidová podšívka, neoprenový límec, neoprenové zakončení rukávů, 2 kapsy na kalhotech, suché zipy na kolenní slidery, dvojitý zip na vnitřní straně lýtek. Kombinéza je v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných vad. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Berik Flumatic-Pánská kožená moto kombinéz,dvoudílná

Berik Flumatic-Pánská kožená moto kombinéz,dvoudílná

7000 7 000 Kč
velikost 50-M(poslední foto rozměry),1,1-1,2 mm prémiová celozrnná hovězí kůže. Strečová tkanina Super Tense-tex na zadní části krku, lokte, rozkroku a zadního kolena poskytuje flexibilitu a pohodlí. Fixujte podšívku ze síťoviny pro lepší pohodlí. CE schválené vnitřní chrániče ramen, loktů, kyčlí a kolen (CE Certified EN 1621-1:97). Perforovaná kůže pro zlepšení ventilace. Strečové kožené panely na kolenou a zadní straně pasu a lokte pro pohodlný a flexibilní pohyb. Dvouvrstvá kožená výztuha na loktech, ramenech a sedadle. Zápěstní pás na manžetě pro lepší pohodlí. Suchý zip uvnitř předního panelu pro usnadnění použití chrániče hrudníku v případě potřeby. Dvoucestný otevřený zip kolem pasu. Polstrování ocasní kosti. Odnímatelné kolenní jezdce. Kombinéza je plně vybavená všemi chrániči, drobná kosmetika se najde. Kompletně teď vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Yamaha-Pánská(Dámská)kožená moto kombinéza,dvoudilná

Yamaha-Pánská(Dámská)kožená moto kombinéza,dvoudilná

10000 10 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná originál Yamaha od Dainese, velikost 48-M (poslední foto rozměry),prodám krásnou sportovní kombinezu od výrobce Dainese pro Yamaha.Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná ale ještě nikdy voskovaná, je stavu nové. Chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,slidery Dainese, chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře, chránič krční páteře, bunda perforovaná, nohavice perforovaný, reflexní prvky, kapsy bunda. Tento komplet je ve velmi zachovalém stavu nutné prohlédnout, nepadená a neponičenáná, neopravovaná, po prvnim majiteli. Kompletně vyčištěná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
BMW Pro Race-Dámská originální kožená moto bunda BMW

BMW Pro Race-Dámská originální kožená moto bunda BMW

13000 13 000 Kč
Prodám originální zakázkovou dámskou moto bundu Pro Race od BMW, ruční komplet šiťí.Velikost cca 44-M(poslední foto rozměry), vhodná S1000XR-S1000RR a podobný model motocyklu. Více po tetefonu, prosím jen vážný zájemci, bunda je nová a cena byla velmi vysoká. Pro znalce!! Barva na foto není reál jinak sitě červená, nádherná věc.
Spyke Command-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Spyke Command-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

7000 7 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M(poslední foto rozměry, vhodná i jako dámská. Vodoodpudivá hovězí kůže o tloušťce 1,2/1,3, vložky ze strečového aramidového vlákna, pevná podšívks, ergonomické vnější chrániče na ramenou z kompozitního materiálu a TPU (termoplastický polyuretanový elastomer. Odnímatelné chrániče ramen, loktů, kolen a holeň, zadní hrb. Boční vycpávky tlumící nárazy. Pevná vnitřní podšívka z polymesh. Pružné zóny z pružné kůže na klíční kosti, bocích, zadní straně pasu a kole. Vložky z aramidových vláken na pažích, v rozkroku a na zadní straně kole. Dvojitá vrstva kůže na bocích a zadní straně kalhot. Antishock vycpávky na klíční kosti, pažích a zadní straně bokůVysokopevnostní spojovací zip Pevná síťovaná podšívka se zónami strečové tkaniny.Perforace kalhot i bundy, 1 vnitřní kapsa. Kombinéza je v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných vad. Kompletně vyčištěná a navoskovaná prohlédnout, prosim osobní odběr nebo platba předem na učet.
MBW Denis-Pánská kožená moto kombinéza dvoudílná

MBW Denis-Pánská kožená moto kombinéza dvoudílná

10000 10 000 Kč
nová moto kombinéza dvoudílná,velikost 50-M (poslední foto rozměry), dvoudílná kombinéza hovězí useň 1,2 - 1,3mm, přední část bundy z 1000D Nylon stretch Fabric, celoobvodový zip, flexibilní panely na bundě i kalhotech, vyjímatelný chránič páteře, vyjímatelné CE chrániče - ramena, lokty, kolena, neoprenový límec, antiseptická podšívka, jeden zip na vnitřní straně lýtek, suché zipy na kolenní slidery, vnější kapsa na zip na bundě, dva větrací zipy na přední části bundy, jedna vnitřní kapsa. Tato kombinéza je nová nikdy použita s plnou zárukou.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
MBW Denis-Pánská kožená moto kombinéza dvoudílná

MBW Denis-Pánská kožená moto kombinéza dvoudílná

10000 10 000 Kč
nová moto kombinéza dvoudílná,velikost 54-L(poslední foto rozměry), dvoudílná kombinéza hovězí useň 1,2 - 1,3mm, přední část bundy z 1000D Nylon stretch Fabric, celoobvodový zip, flexibilní panely na bundě i kalhotech, vyjímatelný chránič páteře, vyjímatelné CE chrániče - ramena, lokty, kolena, neoprenový límec, antiseptická podšívka, jeden zip na vnitřní straně lýtek, suché zipy na kolenní slidery, vnější kapsa na zip na bundě, dva větrací zipy na přední části bundy, jedna vnitřní kapsa. Tato kombinéza je nová nikdy použita s plnou zárukou.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
MBW Denis-Pánská kožená moto kombinéza dvoudílná

MBW Denis-Pánská kožená moto kombinéza dvoudílná

10000 10 000 Kč
nová moto kombinéza dvoudílná,velikost 54-L(poslední foto rozměry), dvoudílná kombinéza hovězí useň 1,2 - 1,3mm, přední část bundy z 1000D Nylon stretch Fabric, celoobvodový zip, flexibilní panely na bundě i kalhotech, vyjímatelný chránič páteře, vyjímatelné CE chrániče - ramena, lokty, kolena, neoprenový límec, antiseptická podšívka, jeden zip na vnitřní straně lýtek, suché zipy na kolenní slidery, vnější kapsa na zip na bundě, dva větrací zipy na přední části bundy, jedna vnitřní kapsa. Tato kombinéza je nová nikdy použita s plnou zárukou.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Tschul-Pánská polokožená moto kombinéza,dvoudilná

Tschul-Pánská polokožená moto kombinéza,dvoudilná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná,kůže - textil,velikost 58-XL(posledni foto rozměry. Podšití příjemnou síťovinou.Ventilace bundy zajištěna díky rozsáhlým síťovaným panelů. Vnější titanové chrániče na ramenou.Elastické panely pro lepší pohyb umístěny v oblasti ramen.Volnější pohyb zaručí také stretch materiál umístěný v podpaží.K výrobě bundy byly použity zipy YKK, které jsou považovány za nejkvalitnější. Kalhoty vyrobeny kombinací hovězí kůže a textilu.Podšití příjemnou síťovinou.Díky rozsáhlým síťovaným panelům jsou kalhoty perfektně prodyšné.Odnímatelné CE chrániče boků a kolen. Elastické panely pro lepší pohyb umístěné v oblasti beder a nad koleny.Volnější pohyb zajistí také stretch materiál umístěný v oblasti rozkroku.K výrobě kalhot byly použity zipy YKK, které jsou považovány za nejkvalitnější.Tato kombinéza je ve stavu nové, prohlédnou.Součástí kombinezy a ceny jsou rukavice jako nové.Kombineza kompletně vybavena, plus páteřák a tepelná vložka plus rukavice, prosím osobní odběr nejlépe
BMW S1000XR-originál plexi štít, čirý

BMW S1000XR-originál plexi štít, čirý

2000 2 000 Kč
Plexi z modelového roku 2022,čiré, jako nové, najeto cca 10 tisíc
F&F-Dětská kožená moto bunda

F&F-Dětská kožená moto bunda

500 500 Kč
bez poškození, bez oděrek, jako nová, věk 8-9 let, cena pevná.
Tschul-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná

Tschul-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná

5000 5 000 Kč
velikost 54-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Dainese,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič krční páteře,chránič páteře(páteřák),perforovaná kůže.Kombinéza není nikde poškozená bez pádu a jiných kosmetických vad,koupená v roce 2017 nová a ježděná jedním člověkem od nova.Stav této kombinézy je vůči věku výborný bylo staráno.Před cca rokem všechny zipy na kombinéze nové. Vyčištěná a navoskovaná,prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.Cena, pevná
Moto přilba integrální LS2 Atmos(nová)

Moto přilba integrální LS2 Atmos(nová)

3000 3 000 Kč
moto přilba integrální, velikost XS. Pohodlná kvalitní integrální přilba střední třídy z polykarbonátu pro silniční a cestovní motocykly. V bezpečné skořepině z kompozitního HPTT polykarbonátu je aerodynamicky čistě integrován ventilační systém In & Out s předními větrací otvory a zadními extraktory. Čiré, opticky přesné 3D plexi s přípravou pro Pinlock je odolné proti poškrábání a poskytuje jasný výhled ve dne i v noci.Pratelné,vyjmatelné polstrování.Zapínání rychlospojkou. Přilba je nová
Moto přilba integrální LS2 Rookie(nová)

Moto přilba integrální LS2 Rookie(nová)

3000 3 000 Kč
moto přilba, velikost XS. Vysoce kvalitní integrální helma z polykarbonátu pro silniční motocykly. V bezpečné HTTP skořepině jsou aerodynamicky integrovány přední a zadní větrací otvory, čiré 3D plexi s přípravou pro Pinlock je odolné proti poškrábání, aby poskytovalo jasný výhled ve dne i v NOCI. Aerodynamická skořepina z HPTT polykarbonátu, odolná proti nárazu a poškrábání. Ventilační systém: přední přívody vzduchu + zadní extraktory. Interiér: komfortní, hygienický, antialergický, plně vyjímatelný, pratelný. Plexi je polykarbonátové, polohovatelné, 3D, úprava proti poškrábání, snadno vyměnitelné bez potřeby nářadí. Příprava na plexi pro pinlock. Zapínání:rychloupínací pásek. Homologace ECE 22.05. Hmotnost 1350G. Prilba je nová
Arlen Ness Kangaroo-Pánská kožená moto kombinéza

Arlen Ness Kangaroo-Pánská kožená moto kombinéza

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M(dle tabulky na poslední foto odpovídá spiše, 48-M), kombinéza je plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového chrániče, chránič holeně, chrániče kolen, slidery chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen. 2xkapsa bunda, reflexní prvky. Kombinéza nebyla nikdy padlá ani nijak opravovaná ale nese známky užívání, drobná kosmetika se najde vůči stáří jinak plně funkční napadla komplet vyčištěná kombinéza. Všechny zipy v pořádku, prosím osobní předání a vyzkoušení a prohlédnutí.Po domluvě mohu zaslat výjimečně. Díky za pochopeni
Dainese M-CRS Supermoto-Pánská moto kombinéza,dvoudílná

Dainese M-CRS Supermoto-Pánská moto kombinéza,dvoudílná

7000 7 000 Kč
moto kombinéza jednodílná, velikost 54-L(poslední foto rozměry),chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče loktů, chrániče ramen, perforovaná kůže, všechny zipy v naprostém pořádku,celkově kombinéza v nádherném stavu-prohlédnout.Poctivá dvojitá kuže, komba vhodná nazavodni trať. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní předání a vyzkoušení a prohlédnutí.Po domluvě mohu zaslat výjimečně.
Rebelhorn Piston 2-Pánska moto kombinéza,dvoudílná

Rebelhorn Piston 2-Pánska moto kombinéza,dvoudílná

8000 8 000 Kč
velikost 50-M(poslední foto rozměry),Dokonale odvádějící vlhkost, měkká o prodyšná podšívka mesh. Správná termoregulace organismu díky odepínací zateplovací věštění, perforované kožené panely zepředu, perforované kožené panely zezadu, CE chrániče loktů a ramen významně zvyšují bezpečí, CE chránič zad v setu. Dvojité a trojité švy zvětšují odolnost, 2 vnější kapsy, 3 vnitřní kapsy. Solidní a funkční zip 360° umožňuje spojení bundy s kalhotami,kombineza v pořádku plně vybavená všemi chrániči, slidery dodám v ceně, nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a kosmetických vad, kompletně vyčištěná a navoskovaná, preferuji osobní předání a vyzkoušení a prohlédnutí.Po domluvě mohu zaslat výjimečně.
Rebelhorn Piston 2Pro-Pánska(Dámská)moto kombinéza, dvoudíl

Rebelhorn Piston 2Pro-Pánska(Dámská)moto kombinéza, dvoudíl

8000 8 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 46-M(poslední foto rozměry), vhodná i jako dámská. Kombinéza je vyrobena z hovězí kůže a materiálu 4-way polyster stretch.Podšití polyesterovou mesh podšívkou, která odvádí vlhkost a je dokonale prodyšná.Odnímatelná termo vesta.Součástí kombinézy jsou homologované CE chrániče ramen, loktů, kolen, boků (level 2) a CE chránič zad., 4-way stretchová látka umístěná na kombinéze zajistí maximální komfort a neomezený pohyb.K volnějšímu pohybu dopomohou také kožené stretchové panely umístěné v oblasti ramen, loktů, beder a kolen.Perforace pro lepší prodyšnost.Stahovací pásky na bocích bundy pro perfektní dopasování.Dvojité a trojité švy v namáhaných místech.Příjemné zakončení manžet a límce pro maximální komfort.Aerodynamický hrb zvyšující bezpečnost. Dlouhé zipy na nohavicích usnadňující oblékání, 2 vnější kapsy, 2 vnitřní kapsy. Kombinéza je v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných vad, kompletně vyčištěná a navoskovaná. Upřednostňuji osobní odběr.
RST Rift-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

RST Rift-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dámská, velikost 38-XS(poslední foto rozměry, odpovídá velikosti 40-XS), kombinéza je plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového chrániče, chránič holeně, chrániče kolen, slidery chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen. 2xkapsa bunda, reflexní prvky,perforovaná Kombinéza nebyla nikdy padlá ani nijak opravovaná ale nese známky užívání, drobná kosmetika se najde když se bude hodně hledat, vůči stáří krásný stav, plně funkční-komplet vyčištěná a navoskovaná. Všechny zipy v pořádku, prosím osobní předání a vyzkoušení a prohlédnutí.Po domluvě mohu zaslat výjimečně. Díky za pochopeni
Rebelhorn Rebel-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

Rebelhorn Rebel-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

10000 10 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 46-S(poslední foto rozměry),100% hovězí kůže nejvyšší kvality.Podšití polyesterovou mesh podšívkou, která odvádí vlhkost a je dokonale prodyšná.Bunda je vyztužena aramidovým vláknem kevlar dupont v místech náchylných k poškození.Větruodolná a voděodolná odnímatelná termo vesta z materiálu softshell.Součástí kombinézy jsou homologované chrániče ramen, loktů a kolen, chránič zad a kostrče.Vnější slidery ramen, loktů a kolen.Švy vyztužené aramidovým vláknem.K volnějšímu pohybu dopomohou také kožené stretchové panely umístěné v oblasti ramen, loktů, beder a kolen. Perforace pro lepší prodyšnost.Příjemné zakončení manžet a límce. Aerodynamický hrb, Dlouhé zipy na nohavicích.Dvojité a trojité švy, 2 vnější kapsy, 4 vnitřní kapsy, neoprenová kapsička pro mobilní telefon.Kombinéza je v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím preferuji osobní předání a vyzkoušení a prohlédnutí.Děkuji
Padana-Pánská (Dámská) moto kombinéza,dvoudilná

Padana-Pánská (Dámská) moto kombinéza,dvoudilná

4000 4 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 48-M(poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, reflexní prvky, 2x kapsa bunda,všechny zipy v naprostém pořádku, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná,myslím že je v krásném stavu bez poškození a kosmetickych vad. Kompletně vyčištěná a navoskovaná prohlédnout a přesvědčit se, prosím upřednostňuji osobní odběr a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Nero Rosso-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

Dainese Nero Rosso-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

8000 8 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 46-M,(rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Dainese,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,perforovaná kůže.Kombinéza je v pořádku bez pádu a jiných vad, nikdy opravovaná, v krásném stavu bez kosmetických vad.Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím upřednostňuji osobní odběr a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Racing-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Dainese Racing-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

12000 12 000 Kč
zánovní kombinéza na moto Dainese, dvoudilná,velikost 52-L bunda(poslední foto rozměry),kalhoty Dainese Delta PRO C2 Pelle, velikost 52-L, chrániče kolen, chrániče kyčlí, slidery Dainese, chrániče loktů, chrániče ramen, chránič páteře (páteřák),chránič krční páteře, reflexní prvky,2xkapsa bun6, 2xkapsa kalhoty atdKombinéza je jako nová, velmi hezké provedeni,které už je velmi těžko k sehnání. Prosím jen vážní zájemci stav je 1A.Kompletně vyčištěná a navoskovaná, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně
RST Fusion-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudilná

RST Fusion-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudilná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 54-L (poslední foto rozměry odpovídá spiše velikosti 56-XL ,kombinéza je plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového chrániče, chránič holeně, chrániče kolen, slidery chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen. 2xkapsa bunda, reflexní prvky,perforovaná. Kombinéza nebyla nikdy padlá ani nijak opravovaná ale nese známky užívání, drobná kosmetika se najde když se bude hodně hledat, vůči stáří krásný stav, plně funkční-komplet vyčištěná a navoskovaná. Všechny zipy v pořádku, prosím osobní předání a vyzkoušení a prohlédnutí.Po domluvě mohu zaslat výjimečně. Díky za pochopeni
Dainese Tatto-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

Dainese Tatto-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

2022 5 000 Kč
Dnes už retro kombinéza od značkového výrobce Dainese,velikost 54-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu,velmi kvalitní kůže, ruční šití všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v pořádku a kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená,samozřejmě nese známky opotřebení takže se nějaké vady na kráse najdou hlavně na bílé kůži už nelze vyčistit.Prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Vintage-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Dainese Vintage-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
zánovní retro moto kombinéza Dainese,limitovaná edice-dnes už retro kombinézy od značkového výrobce Dainese,velikost 50-M (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu a bezpečnostních prvků. Velmi kvalitní kůže, ruční šití všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je jako nová bez známek použití-parkrát oblečená. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat a už vůbec né v zánovním stavu. Prosím volejte a pište jen vážný zájemci-(vhodná do sbírky k retro motocyklům nebo na výstavu).Vše v originál stavu tak jak šla před X lety do prodeje. Prosím osobní prohlídka nebo vyzkoušení.
Vanucci Art-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

Vanucci Art-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

4000 4 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 48-M (poslední foto rozměry, chrániče kolen, chrániče holeně, chrániče kyčlí,slidery dodám, chrániče loktů, chrániče ramen, reflexní prvky. Kombinéza je v pořádku, všechny zipy plně funkční.Kompletně hezká kombinéza, drobná kosmetika když se bude hledat z provozu jinak nikdy padená ani nijak opravovaná. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Yamaha Dainese-Pánská moto kombinéza, autogram Moto Gp

Yamaha Dainese-Pánská moto kombinéza, autogram Moto Gp

11000 11 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná originál Yamaha od Dainese, velikost 56-XL (poslední foto rozměry),prodám krásnou sportovní kombinezu od výrobce Dainese pro Yamaha.Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná, je v zachovalém stavu. Chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,slidery Dainese, chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře, chránič krční páteře, bunda perforovaná, nohavice perforovaný, reflexní prvky, kapsy bunda. Tento komplet je vzachovalém stavu nutné prohlédnout, nepadená a neponičenáná, neopravovaná, po prvnim majiteli. Kompletně vyčištěná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.součástí této kombinézy JE vzácný originální podpis(autogram) motocyklového zavodníka MOTO GP-jorge lorenza. tronásobného mistra svĺta MOTO GP V letech 2010,2012,2015.Tedy kombinéza vhodná na výstavu nebo uschovat do budoucna. Cena je dohodou případně nabídky jen vážný zájemci, děkuji.
Dainese Mistel-Pánská kožená moto kombinéza dvoudílná, nová

Dainese Mistel-Pánská kožená moto kombinéza dvoudílná, nová

17000 17 000 Kč
Velikost 54-L (poslední foto rozměry) Každý sportovní zážitek na silnici těží z výkonu a designu pocházejícího ze závodního světa. Tato dvoudílná kožená kombinéza kombinuje ochranu a výkonnost oděvu určeného pro závodní trať s všestranností a pohodlím potřebným k tomu, aby se každý výlet stal nezapomenutelným. Prémiová TUTU kůže se vyznačuje velmi vysokou odolností proti oděru a certifikované chrániče třídy 2 na loktech, ramenou, bedrech a kolenou zaručují splnění nejvyšších bezpečnostních standardů Dainese. Skvělý střih, ventilace ve strategických oblastech, reflexní prvky začleněné do designu, upínání nohavic k jezdeckým botám a speciální aerodynamický hrb dělají z Mistel skvělou kombinézu, která se přizpůsobí každému typu jízdy. Očekávejte vždy ty nejlepší výsledky bez ohledu na to, jaký typ jízdy zrovna zvolíte. Vlastnosti - 1 vnitřní kapsa - 10 mm silný YKK zip k sepnutí v pase - vyměnitelné kolenní slidery - certifikace dle prEN 17092 - reflexní prvky - vnitřní bezešvá konstrukce Ergonomie - aerodynamický hrb - dvojitá klopa hlavního zipu - chrániče třídy 2 - integrovaný systém připojení nohavic k jezdeckým botám Hlavní materiály - S1 bi-elastická tkanina použitá na podšívku - prémiová TUTU hovězí kůže Ochrana - kompozitové chrániče dopadu certifikované dle EN 1621-1 třídy 2 na loktech - kompozitové chrániče dopadu certifikované dle EN 1621-1 třídy 2 na kolenou - kompozitové chrániče dopadu certifikované dle EN 1621-1 třídy 2 na ramenou - vyměnitelné hliníkové chrániče na ramenou (1876165 kit ramenních hliníkových chráničů) - měkké chrániče certifikované dle EN 1621-1 třídy 2 na bocích - teplem tvarované ramenní konstrukce Chlazení - ventilační otvory na stranách - podšívka z NanoFeel® materiálu s 3D vzdušnými bublinkami
Dainese Vintage-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Dainese Vintage-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

2000 2 000 Kč
retro moto kombinéza Dainese v dobrém stavu, velikost 52-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu a bezpečnostních prvků. Velmi kvalitní kůže, ruční šití všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je jako v dobrém stavu, všechny zipy plně funkční, nikdy nebyla padlá ale nese hodně známek používání, má kosmetické vady z provozu, zohledněno v ceně, hlavně na bílé kůži, kalhoty v pořádku. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně
Padana-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudíl

Padana-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudíl

4000 4 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 48-M (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chránič páteře, chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, 2x vnitřní kapsa bunda, 1x vnější kapsy bunda, reflexní prvky, dvojité zipy nohavice, slidery ke kombinéze. Kombinéza má všechny zipy v pořádku, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná, drobná kosmetika se najde když se bude hledat. Všechny zipy v pořádku, nový hlavní zip spojení s kalhotami. Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dainese-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Dainese-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L(tabulka rozměrů poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Dainese,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,kombinéza v pořádku, všechny zipy plně funkční, vyčíštěná a navoskovaná.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Tschul-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Tschul-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza pánská, dvoudílná, velikost 52-L (poslední foto rozměry),kombinéza je plně vybavená a všechny zipy plně funkční, nový zip spojení s kalhotami, myslím že je v krásném zachovalém stavu bez poškození ani kosmetických vad. Chrániče =holeně, kolena, slidery, kyčle, lokty,, ramena, páteřový chránič,kapsy bunda,tepelná vložka, Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní předání a vyzkoušení a prohlédnutí.Po domluvě mohu zaslat výjimečně. Přesné rozměry mohu zaslat. Děkuji za pochopení.
Arlen Ness-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Arlen Ness-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L ( poslední foto rozměry ), kombinéza je plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového chrániče, chránič holeně, chrániče kolen, slidery chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen. 2xkapsa bunda, 2x kalhoty, reflexní prvky. Kombinéza nebyla nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, komplet vyčištěná a navoskovaná . Všechny zipy v pořádku, prosím osobní předání a vyzkoušení a prohlédnutí.Po domluvě mohu zaslat výjimečně. Díky za pochopeni
Dainese DS 72 Super Sport-Pánská(Dámská) moto kombinéza

Dainese DS 72 Super Sport-Pánská(Dámská) moto kombinéza

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 48-M (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery Dainese, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, perforovaná kůže, všechny zipy v super stavu, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických, vyčištěná a navoskovaná. Nutné prohlédnout stav. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese-Dámská(Pánská-Dětská)retro moto kombinéza, dvoudílná

Dainese-Dámská(Pánská-Dětská)retro moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
Retro moto kombineza z 80 let od značkového výrobce Dainese,velikost 44-M(poslední foto rozměry),vhodná jako pánská tak dámská, chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza je plně funkční-pečlivě uschovaná, nálezový top stav, všechny zipy v pořádku a kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená,nikdy opravovaná, žádné kosmetické vady je ve stavu nové. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům, na své stáří neuvěřitelný stav).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná-voňavá.Platba předem na učet nebo osobní převzetí a vyzkoušení.
Vanucci ST-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Vanucci ST-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kyčlí, chrániče kolen,vnější titanové chrániče kolen, možné přidat slidery zdarma, chrániče loktů, vnější titanové chrániče loktů, chrániče ramen, vnější titanové chrániče ramen, páteřový chránič.,reflexní prvky, karbonové doplňky,perforovaná jak bunda tak kalhoty.Kombinéza nebyla nikdy padlá ani nijak opravovaná, běžná kosmetika z provozu když se bude hledat, všechny zipy plně funkční,2xkapsa bunda na zip,kompletně vyčištěná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Tatto-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

Dainese Tatto-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

2022 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 56-XL (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery Dainese, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, perforovaná kůže, všechny zipy v pořádku nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, kompletně vyčištěná a navoskovaná. Nutné prohlédnout stav. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Biker-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

Biker-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

4000 4 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L posledni foto rozměry). Kombinéza je vyrobena z hovězí kůže o síle 1,2 - 1,3 mm.Vyjímatelné CE chrániče EN 1621-1:2012, level 2 jsou umístěny na ramenou, loktech a kolenou.Vyjímatelný CE chránič zad EN 1621-2:2012, level 2.Vnější chrániče ramen.Ramena, lokty a kolena jsou prošity bezpečnostními švy.Kolenní slidery se upínají pomocí suchého zipu.Kombinéza je podšita síťovinou a díky tomu je prodyšnější.Sepnutí kombinézy pomocí obvodového zipu.Použité zipy na kombinéze jsou značky YKK (nejkvalitnější zipy). Tato kombinéza je v pořádku a nemá žádné poškození, nikdy nebyla padlá ani opravovaná. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Dainese Háku-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudílná

Dainese Háku-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudílná

7000 7 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 46-M (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, slidery ke kombinéze, chrániče loktů, chrániče ramen,reflexní prvky.Kombinéza je v naprostém pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad nebo jiných závad, velmi hezký zachovalí stav. Kompletně vyčištěná a navoskovaná prohlédnout, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
KTM Powerwear-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

KTM Powerwear-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

10000 10 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, originál KTM,velikost 54-L(poslední foto rozměry). Tato kombinéza je navržena tak, aby vám poskytla veškerou volnost pohybu, kterou potřebujete. Tato dvoudílná kombinéza s certifikací CE vyrobená z pružné hovězí kůže, s dílci rukávů a nohavic vyztuženými aramidovými vlákny a odnímatelnými kolenními a loketními chrániči nabízí maximální ochranu a vynikající odolnost proti oděru. Mikroperforace v předních dílcích v kombinaci s podšívkou ze síťoviny poskytuje dostatečné odvětrávání, aby vás udržela v chladu a pohodlí, i když jste pod tlakem. Hovězí kůže, streč vyztužená aramidová vlákna: 78% polyamid- 14% aramid - 8% elastan. Elegantní chránič na Rameni. Nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet nebo osobní převzetí a vyzkoušení
Büse-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

Büse-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, perforovaná kůže, všechny zipy v pořádku nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Drudi-Pánská(Dámská)moto kombinéza,dvoudílná

Dainese Drudi-Pánská(Dámská)moto kombinéza,dvoudílná

5000 5 000 Kč
Limitovaná edice-dnes už retro kombinézy od značkového výrobce Dainese,velikost 46-S(poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu, ruční šití všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v pořádku a kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená, velmi zachovalá. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná.Platba předem na učet nebo osobní převzetí a vyzkoušení.
Dainese Vintage-Dámská(Pánská)retro moto kombinéza, dvoudil

Dainese Vintage-Dámská(Pánská)retro moto kombinéza, dvoudil

5000 5 000 Kč
Retro moto kombineza z 80 let od značkového výrobce Dainese,velikost 42-XS(poslední foto rozměry),vhodná jako pánská tak dámská, chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza je plně funkční-pečlivě uschovaná, nálezový top stav, všechny zipy v pořádku a kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená,nikdy opravovaná, žádné kosmetické vady je ve stavu nové. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům, na své stáří neuvěřitelný stav).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná-voňavá.Platba předem na učet nebo osobní převzetí a vyzkoušení
Nazran Destroyer-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Nazran Destroyer-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

2000 2 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 58-XL (poslední foto rozměry), perforovaná kůže, všechny zipy v pořádku nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad,plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového chrániče, kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Dainese-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

7000 7 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 54-L (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, slidery ke kombinéze, chrániče loktů, chrániče ramen,páteřový chránič,chránič krční páteře, reflexní prvky, perforovaná. Kombinéza je v naprostém pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad nebo jiných závad, velmi hezký zachovalí stav. Kompletně vyčištěná a navoskovaná prohlédnout, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Spyke Gp-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Spyke Gp-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

7000 7 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L (poslední foto rozměry). Vodoodpudivá hovězí kůže o tloušťce 1,2/1,3, vložky ze strečového aramidového vlákna, pevná podšívks, ergonomické chrániče na ramenou z kompozitního materiálu a TPU (termoplastický polyuretanový elastomer. Odnímatelné chrániče ramen, loktů, kolen a holeň, zadní hrb. Boční vycpávky tlumící nárazy. Pevná vnitřní podšívka z polymesh. Pružné zóny z pružné kůže na klíční kosti, bocích, zadní straně pasu a kole. Vložky z aramidových vláken na pažích, v rozkroku a na zadní straně kole. Dvojitá vrstva kůže na bocích a zadní straně kalhot. Antishock vycpávky na klíční kosti, pažích a zadní straně bokůVysokopevnostní spojovací zip Pevná síťovaná podšívka se zónami strečové tkaniny.Perforace kalhot i bundy, 1 vnitřní kapsa. Kombinéza je v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných vad, zipy top plus nový spojovací zip ke kalhotám. Kompletně vyčištěná a navoskovaná prohlédnout, prosim osobní odběr nebo platba předem na učet.
Alpinestars Motegi-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Alpinestars Motegi-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

10000 10 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná , velikost 50-M(poslední foto rozměry),hovězí kůže 1,3 mm.Perforace s vysokou hustotou. Prodloužené strečové panely a aramidové vlákno vyztužené po stranách hrudníku, paží a koňského hřbetu v oblasti kolen. Hrb odvětrávaný s exkluzivním profilem Alpinestars je aerodynamicky tvarovaný pro větší proudění vzduchu a menší odpor při vysokých rychlostech.Lehké síťované panely a profily na lýtkách. Odnímatelné chrániče GP, loket a rameno s certifikací CE mají vstřikovanou skořepinu a polstrování s dvojitou hustotou, které poskytují vynikající ochranu před energií nárazu.Chrániče kolena / holeně odvozené race Alpinestars GP-R,Integrované polstrování z PE pěny na hrudi, bocích, kostrči, horní části paží a po stranách trupu zlepšuje pohodlí a přilnavost při jízdě.Vnitřek odnímatelný strečovými panely ze síťoviny,lze je pro pohodlí prát v pračce.Kombinéza je plně vybavená všemi chrániči a v naprostém pořádku, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení.
A-Pro-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

A-Pro-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

4000 4 000 Kč
velikost 52-L (poslední foto rozměry) Kombinéza je v pěkném stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Kalhoty mají chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,Bunda má chrániče loktů,chrániče ramen, chránič páteře,chránič krční páteře,kompletně perfórovaná, bunda kapsy.Nikdy padená ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad,nový spojovací zip s kalhoty. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.Cena pevná
XLS-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudilná

XLS-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudilná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L(poslední foto rozměry), chrániče kyčlí, chrániče kolen chrániče holeně, slidery v ceně, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, perforovaná kůže, všechny zipy v pořádku, nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez kosmetických vad, Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná prohlédnout, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese YU Lady-Dámská moto kombinéza, jednodílná

Dainese YU Lady-Dámská moto kombinéza, jednodílná

9000 9 000 Kč
moto kombinéza jednodílná-dámská, velikost 44-S(poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery ke kombinéze, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, 1x vnitřní kapsa, chrániče páteře, chránič krční páteře, reflexní prvky, kombinéza je plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických v krásném stavu, ruční šití všech znaků-žadné potisky.Nutné prohlédnou, velmi kvalitní kůže a krásný stav. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně. Mohu zaslat přesné rozměry, děkuji
Dainese-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Dainese-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M (tabulka rozměrů poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Dainese,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,kombinéza v pořádku, všechny zipy plně funkční, nový zip bunda, vyčíštěná a navoskovaná.Nikdy nebyla nikdy padlá ani nijak opravovaná, bez kosmetických vad nebo jiných závad Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Probiker-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudilná

Probiker-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudilná

3000 3 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, chránič páteře-páteřák, 2x kapsa, všechny zipy v pořádku,perfórovaná,nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez kosmetických vad,hezky zachovalí stav. Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně
Airoh-Integrální moto přilba, nová

Airoh-Integrální moto přilba, nová

4000 4 000 Kč
nová airoh přilba na moto, velikost Xl, helma integral interiér komplet vyndávací sanitized, plexi s úpravou proti poškrábání, zapínání rychlospojkou, váha 1400g, Made in Italy.airoh helma integral interiér komplet vyndávací sanitized, plexi s úpravou proti poškrábání, zapínání rychlospojkou, váha 1400g.
Arlen Ness-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudílná

Arlen Ness-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná plus rukavice Arlen Ness, velikost 48-M, kombinéza je plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového chrániče, chránič holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen. 2xkapsa bunda, reflexní prvky. Kombinéza nebyla nikdy padená ani nijak opravovaná,komplet vyčištěná a navoskovaná. Všechny zipy v pořádku, prosím osobní předání a vyzkoušení a prohlédnutí.Po domluvě mohu zaslat výjimečně. Díky za pochopeni
Airoh Pit One-Integrální přilba na moto

Airoh Pit One-Integrální přilba na moto

2022 2 000 Kč
velikost L, Druhé zasouvací plexi, interiér kompletně vyndávací antibakteriální, plexi s úpravou proti poškrábání, nosní protektor, bradový deflektor proti větru, zapínání rychlospojkou, váha 1450g. Zánovní stav, na plexi dva malé škrábance z provozu jinak nová
LS2 Happy Dreams-Intergrální moto helma, nová

LS2 Happy Dreams-Intergrální moto helma, nová

2022 3 000 Kč
velikost S, Tato nová helma řady LS2 je lisovaná v HPTT, což je směs ABS, která dává celkovou bezpečnou strukturu s velmi lehkou hmotností, třemi skořápkami, deflektorem dechu, hledím třídy A a systémem rychlého uvolnění. Tato helma je ideální pro každodenní jízdy ve městě a opravdu pohodlné pro střední vzdálenosti cesty. Vysokotlaký termoplast (HPTT) Vnitřní plášť EPS s více hustotami 2 velikosti skořepiny směřované porty Horní otvor Brada otvor Deflektor dechu odnímatelná a omyvatelná, prodyšná hypoalergenní laserem řezaná pěna odolné proti poškrábání a UV odolné hledí, zesílený podbradní popruh Hledí Pinlock Ready (Pinlock objektiv není součástí balení)
Moto přilba integrální LS2 Rapid (nová)

Moto přilba integrální LS2 Rapid (nová)

2022 3 000 Kč
moto přilba, velikost L. Vysoce kvalitní integrální helma z polykarbonátu pro silniční motocykly. V bezpečné HTTP skořepině jsou aerodynamicky integrovány přední a zadní větrací otvory, čiré 3D plexi s přípravou pro Pinlock je odolné proti poškrábání, aby poskytovalo jasný výhled ve dne i v NOCI. Aerodynamická skořepina z HPTT polykarbonátu, odolná proti nárazu a poškrábání. Ventilační systém: přední přívody vzduchu + zadní extraktory. Interiér: komfortní, hygienický, antialergický, plně vyjímatelný, pratelný. Plexi je polykarbonátové, polohovatelné, 3D, úprava proti poškrábání, snadno vyměnitelné bez potřeby nářadí. Příprava na plexi pro pinlock. Zapínání:rychloupínací pásek. Homologace ECE 22.05. Hmotnost 1350G. Prilba je nová
Tschul 747-Pánská(Dámská) moto kombinéza,dvoudílná

Tschul 747-Pánská(Dámská) moto kombinéza,dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 48-M (poslední foto rozměry)dle tabulky odpovídá spíše 50-M. Sportovní elegance s velkým množstvím bezpečnostních prvků. Vyrobena z 1,2 - 1,3 mm silné full-grain hovězí kůže s matným povrchem pro excelentní pohodlí a odolnost.Vnitřní prodyšná podšívka ze 100% Mesh polyesteru.Odnímatelný zádový chránič level 2 CE EN 1621-2.Odnímatelné chrániče ramen, loktů a kolen level 1 - CE EN 1621-1.Chrániče boků.Titanové chrániče na ramenou a kolenech.Aerodynamický hrb.Zdvojená kůže na hýždích, loktech a ramenou.Vyměnitelné PU kolenní slidery na suchý zip.Bezpečnostní švy.Rozsáhlé Cordura streč panely v oblasti rozkroku, podpaží, zad, kolen a zadní strany kolen.Měkký neoprenový materiál na krku, v obvodu kotníků a zápěstí pro extra pohodlí.YKK zipy.1 vnitřní kapsa (bunda) a 2 vnější kapsy (bunda).Kompletně vyčištěná a navoskovaná.Žádné kosmetické vady ani jiné vady na kráse, bez pádu a jiných oděrek. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
IXS-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

IXS-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
velikost 40-XS (poslední foto rozměry) Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Kalhoty mají chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,možnost na dát slidery IXS. Bunda má chrániče loktů,chrániče ramen, chránič páteře, bunda kapsy. Je ve velmi zachovalém stavu nutné prohlédnout jako nová.Nikdy padená ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Safebet-Integrální moto přilba, nová

Safebet-Integrální moto přilba, nová

2000 2 000 Kč
velikost L, nová přilba integrální
Yamaha GYTR-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Yamaha GYTR-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

10000 10 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná originál Yamaha od Dainese, velikost 58-XL (poslední foto rozměry),prodám krásnou sportovní kombinezu od výrobce Dainese pro Yamaha.Kombinéza je v dobrém stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,slidery Dainese, chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře. Tento komplet je v pořádku, nese kosmetické vady z provozu, nemá vliv na funkčnost. Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Yamaha GYTR-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Yamaha GYTR-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

10000 10 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná originál Yamaha od Dainese, velikost 52-L (poslední foto rozměry),prodám krásnou sportovní kombinezu od výrobce Dainese pro Yamaha.Kombinéza je v dobrém stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,slidery Dainese, chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře. Tento komplet je v pořádku,žádné poškození ani žádné kosmetické vady ani jiné vady na kráse, bez pádu a jiných vad. Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Tschul 580-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza

Tschul 580-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná velikost 48-M(poslední foto rozměry, odpovídá dle foto 50-M), Bunda je vyrobena z hovězí kůže (silná 1,2 - 1,3 mm) - ramena a lokty jsou prošity bezpečnostními švy - bunda je podšita síťovinou a díky tomu je prodyšnější- sepnutí bundy a kalhot pomocí obvodového zipu- vyjímatelné CE chrániče jsou umístěny na ramenou, loktech- vnější chrániče na ramenou zvyšují bezpečnost - z vnější strany jsou chrániče podšity temper pěnou pro větší absorpci nárazu při pádu - použité zipy na kombinéze jsou značky YKK (nejkvalitnější zipy), kombineza je v pořádku, vybavená komplet všemi chrániči včetně páteřového chrániče, nikdy padlá ani nijak opravovaná, komplet vyčištěná a navoskovaná prohlédnout, upřednostňuji osobní prohlídku a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Alpinestars Stella-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Alpinestars Stella-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

12000 12 000 Kč
zánovní dámská moto kombinéza-dvoudílná, velikost 38-XS (poslední foto rozměry), 1. 3 mm silná hovězí kůže, násobně prošité hlavní stehy pro maximální pevnost rozšířené, vystužené strečové panely na vnitřní straně rukávů v rozkroku a od kolen dolů, vyjímatelné CE chrániče GP s tvarovanou skořepinou a zhuštěnou pěnovou výplní, TPR externí chrániče ramenou, pěnové chrániče hrudi, zad, kostrče a boků, sportovní slidery na kolenou, tištěné loga Alpinestars, reflexní prvky, na lýtkách zip pro rozšíření, 2 vnější kapsy na zip, 2 vnitřní kapsičky na suchý zip, 1 vnitřní pohotovostní kapsa nepromokavá ( na doklady, TF...), v pase stahovací pás. Tato kombinéza je v hezkém stavu, vyčištěná a navoskovaná.Prohlédnout, krásná záležitost, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Büse-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

Büse-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery dodám, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, perforovaná kůže, všechny zipy v pořádku nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Spyke-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Spyke-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L (rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Spyke,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře.Perforovaná kůže.Kombinéza je v naprostém pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, nutné prohlédnout, kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně
Cima-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Cima-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

4000 4 000 Kč
moto kombinéza dámská dvoudilná, velikost 40-XS (rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,páteřový chránič, kompletně perfórovaná, 2xkapsa bunda,Kombinéza je v pořádku bez pádu a jiných vad, nikdy opravovaná.Cena je pevná,prosím jen vážný zajemci.Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
PSí Hubík-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudílná

PSí Hubík-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudílná

8000 8 000 Kč
zánovní moto kombinéza dvoudílná ,vhodná i jako dámská, velikost 46-S až 48-M, šitá na míru, zakázková výroba, (poslední foto rozměry) chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič,reflexní prvky, vnitřní kapsy, venkovní kapsy, dvojitá kůže, žádný potisk jen ruční šití, starší poctivá práce od kvalitního výrobce,cena nové byla velmi vysoká, vše plně funkční bez pádu a jiných kosmetických vad, troufnu si napsat ve stavu nové bez jediné vady na kráse-nutné prohlédnout.Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Suzuki GSX-R PSí Hubík -Pánská moto kombinéza,jednodílná

Suzuki GSX-R PSí Hubík -Pánská moto kombinéza,jednodílná

8000 8 000 Kč
moto kombinéza jednodílná,zakázková výroba odpovídá velikosti 56-XL(cca rozměry poslední foto, určitě třeba vyzkoušet), kombinéza nevhodnější pro modelovou řadu do roku 2000 (krásná věc k té správné motorce),veškeré nápisi ručně vyřezávané a šité, barvy nejsou vyšusované a znaky krásně oranžové, chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, kapsy, všechny zipy plně funkční bez poškození, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná, nutné prohlédnou stav a ještě starou dobrou poctivou práci. Teď komplet vyčištěná a navoskovaná, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Veloster-Pánská kožená moto bunda,zánovní

Dainese Veloster-Pánská kožená moto bunda,zánovní

2022 5 000 Kč
moto bunda kožená(velikost 50-M) poslední foto přesné rozměry. Vysoká úroveň ochrany, ergonomie, kvalita a zcela nový asymetrický design jsou klíčovými body Velosteru. Vyrobeno z měkké hovězí kůže Tutu a biaxiální elastické tkaniny S1, tato CE - kat. II - 89/686/EEC certifikovaný oblek poskytuje nejvyšší bezpečnostní standard díky svým kompozitním chráničům, měkkým chráničům Pro-Shape na bocích a společně vstřikovaným ramenům s hliníkovými vložkami. Elastické kožené a látkové vložky, chytře umístěné na nejrizikovějších místech, zajišťují vysokou mobilitu pro perfektní jízdu.Vnitřní vyjímatelná tepelná vložka, ošetřená ionty stříbra zaručuje hygienu a udržení teploty.Bunda je plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového, stav je zánovní, žádné kosmetika nebo jina vada. Na foto není zřetelná krásná oranž barva, nelze vyfotit. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
2 Keen-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

2 Keen-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

3000 3 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M(poslední foto rozměry), chrániče kolen, chrániče kyčlí, slidery dodám, chrániče loktů, chrániče ramen,páteřový chránič, kapsy, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad. Bylo dle velmi zachovalého stavu škoda vyhodit byly jen špatné zipy tak se dali všechny - všechny zipy komplet nové a myslím že krásná a v pořádku kombinéza. Kompletně vyčištěná a navoskovaná prohlédnout, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Ducati-kožená moto kombineza,dvoudílná

Dainese Ducati-kožená moto kombineza,dvoudílná

8000 8 000 Kč
velikost 48-M (poslední foto rozměry),možná i jako dámská,prodám krásnou dvoudílnou kombinezu od Dainese pro Ducati.Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Kalhoty mají chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí. Bunda má chrániče loktů,chrániče ramen,kapsy.Je ve velmi zachovalém stavu nutné prohlédnout. Všechny zipy v pořádku nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez kosmetických vad. Upřednostňuji osobní odběr a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Vanucci ST-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Vanucci ST-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 38-XS (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kyčlí, chrániče kolen,vnější titanové chrániče kolen,slidery, chrániče loktů, vnější titanové chrániče loktů, chrániče ramen, vnější titanové chrániče ramen, páteřový chránič.,reflexní prvky, karbonové doplňky,perforovaná jak bunda tak kalhoty.Kombinéza nebyla nikdy padlá ani nijak opravovaná, běžná kosmetika z provozu když se bude hodněhledat, všechny zipy plně funkční,2xkapsa bunda na zip,kompletně vyčištěná a navoskovaná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Tschul-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná

Tschul-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná

5000 5 000 Kč
velikost 52-L(poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič krční páteře,chránič páteře(páteřák),perforovaná kůže komplet.Kombinéza není nikde poškozená bez pádu a jiných kosmetických vad,všechny zipy v pořádku. Stav této kombinézy je vůči věku výborný, velmi zachovalá. Kompletně vyčištěná a navoskovaná,upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně. Prohlédnout stav.
IXS-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

IXS-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

4000 4 000 Kč
velikost 40-XS (poslední foto rozměry) Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Kalhoty mají chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,možnost na dát slidery IXS. Bunda má chrániče loktů,chrániče ramen, chránič páteře, bunda kapsy. Je ve velmi zachovalém stavu nutné prohlédnout jako nová.Nikdy padená ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
4SR Cruiser-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

4SR Cruiser-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 54-L bunda, 52-L kalhoty (tabulka rozměrů poslední foto),nutné vyzkoušet - pro člověka s větším hrudníkem a svalstvem ale uzkým pásem, chrániče holeně,chrániče kolen,slidery nové 4SR,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen, kombinéza v pořádku bez žádných vad, bez pádu a jiných oděrek -vyčíštěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
PSí Hubík-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza

PSí Hubík-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná ,vhodná i jako dámská, velikost odpovídá 50-M šitá na míru, zakázková výroba, (poslední foto rozměry) chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič,reflexní prvky, vnitřní kapsy, venkovní kapsy, dvojitá kůže, žádný potisk jen ruční šití, starší poctivá práce od kvalitního výrobce,cena nové byla velmi vysoká, vše plně funkční bez pádu a jiných vad.Nějaká kosmetika se najde když se bude hodně hledat jinak v pořádku. Kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese T3-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Dainese T3-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, limitovaná edice-dnes už retro kombinézy od značkového výrobce Dainese,velikost 50-M (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen, slidery. Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu,velmi kvalitní kůže ozdobená krásným ručním šitím všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v pořádku-spojovací s kalhoty a, na bundě hlavní nový, na foto není poznat ale je to bílá perleť -Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat tomto stavu,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům).Nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, originál stav. Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
KTM RedBull-Dětská mikina originál KTM

KTM RedBull-Dětská mikina originál KTM

1000 1 000 Kč
originál mikina RedBull dětská, velikost 140 M (poslední foto rozměry). Zapínání na zip po celé délce mikiny, 2 kapsy, kapuce bez stahování, žebrování na manžetách a spodním lemu. Nápis Red Bull KTM Racing Team na přední straně. Logo Red Bull KTM Racing Team na rukávů. Barva: modrá, oranžová Materiál: 80% bavlna, 20% polyester. Mikina v naprostém pořádku, párkrát nošená už zní vyrostla.
Dainese Tatto-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudil

Dainese Tatto-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudil

5000 5 000 Kč
Dnes už retro kombinéza od značkového výrobce Dainese,velikost 52-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu,velmi kvalitní kůže, ruční šití všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v pořádku, na bundě hlavní nový Kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená,samozřejmě nese známky opotřebení takže se nějaké vady na kráse najdou stářím, kosmetika. Prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Yamaha GYTR-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

Yamaha GYTR-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

8000 8 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná originál Yamaha od Dainese, velikost 44-S (poslední foto rozměry),prodám krásnou sportovní kombinezu od výrobce Dainese pro Yamaha.Kombinéza je v dobrém stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,slidery Dainese, chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře. Tento komplet je v pořádku,žádné poškození, všechny zipy v pořádku, na bundě hlavní nový. Malá oděrka na rameni která nemá na nic vliv-není pouhým okem vidět, zohledneno v ceně. Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet
Dainese Drudi Performance-Pánská moto kombinéza, dvoudilná

Dainese Drudi Performance-Pánská moto kombinéza, dvoudilná

dohodou
Limitovaná edice-dnes už retro kombinézy od značkového výrobce Dainese,velikost 50-M(poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí, slidery, chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu,velmi kvalitní kůže ozdobená perletí a krásným ručním šitím všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v pořádku a kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená.Byla provedena kompletní renovace barev-kuzě-čištění-voskovaní-zipy-chrániče, velmi mnoho hodin práce,nutné prohlédnout. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům).Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Drudi Performance-Pánská moto kombinéza, dvoudilná

Dainese Drudi Performance-Pánská moto kombinéza, dvoudilná

dohodou
Limitovaná edice-dnes už retro kombinézy od značkového výrobce Dainese,velikost 50-M (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery, chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu,velmi kvalitní kůže ozdobená krásným ručním šitím všech znaků-žadné potisky,černá perleť, na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v pořádku, nový hlavní zip bundy,nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození v originál stavu tak jak šla před X lety do prodeje. Byla kompletně renovovaná-oživené barvy-kůže-kontrola chráničů-zipu atd, moc hodin práce. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní odběr a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Drudi Performance-Pánská moto kombinéza, dvoudilná

Dainese Drudi Performance-Pánská moto kombinéza, dvoudilná

2022 dohodou
Limitovaná edice-dnes už retro kombinézy od značkového výrobce Dainese,velikost 54-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery, chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu,velmi kvalitní kůže ozdobená krásným ručním šitím všech znaků-žadné potisky,modrá perleť, na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v pořádku,nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození v originál stavu tak jak šla před X lety do prodeje. Byla provedena renovace barev-kůže-kontrola chráničů-zipu atd, moc hodin práce. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Aero-Pánská(Dámská) moto kombinéza,dvoudílná

Dainese Aero-Pánská(Dámská) moto kombinéza,dvoudílná

5000 5 000 Kč
velikost 46-S (rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,perforovaná kůže,kombinéza stará poctivá práce od kvalitního výrobce,všechny zipy v naprostém pořádku-hlavní zip bunda je nový, kombinéza nebyla nikdy padená ani nijak opravovaná -žádné kosmetické vady na kráse-velmi zachovalá. Upřednostňuji osobní prohlídku a vyzkoušení, převzetí nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese T3-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Dainese T3-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, limitovaná edice-dnes už retro kombinézy od značkového výrobce Dainese,velikost 54-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen, slidery zdarma ke kombinéze . Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu,velmi kvalitní kůže ozdobená krásným ručním šitím všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v pořádku-spojovací s kalhoty a na bundě hlavní nový, na foto není poznat ale je to bílá perleť -Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat, prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům).Nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu, bohužel nese známky opotřebení na bílé kůži z provozu které už stářím nelze vyčistit.Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Avro D-Air-Pánská kožená moto kombinéza, zánovní

Dainese Avro D-Air-Pánská kožená moto kombinéza, zánovní

2023 30 000 Kč
zánovní moto kombinéza v záruce,dvoudílná a airbagem v záruce, velikost 54-L(poslední foto rozměry). Oblek vybavený systémem ochrany vozovky Dainese D-air Road. Vyrobeno z hovězí kůže D-Skin 2.0 s kompozitní mi ochranami na loktech a kolenou a hliníkovými vložkami na ramenou. Vyniká tím, že poskytuje vynikající pohodlí a ochranu. Celozrnná hovězí kůže D-Skin 2.0. Nejnovější generace inteligentního systému ochrany vozovky D-air: Systém s technologií Air-bag schopný identifikovat pád na cestách a sám se aktivovat, aby se pokud možno vyhnul poraněním jezdce. Systém je dokonale integrován do bundy. Po nafouknutí pokryje zadní část, přední část a krk.S kompozitními ochranami na loktech a kolenou. Tepelně tvarované vsadky na ramenou.Vyměnitelná hliníková deska na ramenou.Vyměnitelné jezdce na kolenou.Aerodynamický hrb.Cz návod, záruka, čistění, obal, taška v ceně. Dvojitý lýtkový zip se systémem háčků na oblek a botu. Boční vstupy vzduchu pro lepší ventilaci. Nová komba plně vybavená.Možnost zakoupení bot ke kombě viz foto, zánovní 45.
Vanucci Racing-Pánská kožená moto kombinéza, jednodílná

Vanucci Racing-Pánská kožená moto kombinéza, jednodílná

10000 10 000 Kč
moto kombinéza jednodílná v zánovním stavu, velikost 56-XL(poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery Vanucci, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, vnější titanové chrániče ramen,vnější titanové chrániče kolen, vnější titanové chrániče loktů, pátéřový chránič, perforovaná kůže, reflexní prvky,vsechny zipy jsou v naprostém pořádku, kombinéza je v zánovním stavu,nalezená v šatníku asi jednou oblečená v luxusním stavu.Nikdy nebyla čištěná ani voskovaná, od nová vůbec nevyužitá-nutné prohlédnout!!! Jako jedna z mála pro vyšší postavy=výhoda Vanucci. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
MBW-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

MBW-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L (poslední foto rozměry)1,2 1,3mm silná hovězí useň, Schoeller keprotec kevlarová streč (rozkrok, lýtka, podpaží), vyjímatelné CE chrániče na ramenou, loktech a kolenou, integrované holenní chrániče, integrované porotenové chrániče na bocích a hýždí, vyjímatelný porotenový chránič páteře, malý aerodynamický hrb, antiseptická polyamidová podšívka, flexibilní panely (ramena, kříž, kolena), 3M Scotchlite reflexní materiál, neoprenový límec, suché zipy na kolenní slidery, vnitřní kapsa na mobilní telefon. Kombinéza je v naprostém pořádku bez pádu a jiných kosmetických vad.Vybavená všemi chrániči včetně páteřového chrániče, chránič krční páteře, slidery ke kombinéze jsou v ceně, zachovalá kombinéza, nutné prohlédnout. Kompletně vyčištěná a navoskovaná .Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Háku-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza

Dainese Háku-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza

4000 4 000 Kč
moto kombinéza, velikost 48-M (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, slidery ke kombinéze, chrániče loktů, chrániče ramen,reflexní prvky.Kombinéza je po menším pádu, ze předu netklá-zadni část na některých místech odřená,prohlédnout na posledních foto. Tyto vady jsou zohledněné v ceně. Vady nemají vliv na funkčnost je to hlavně kosmetika, někomu nemusí vadit.Na kombinéze jsou všechny zipy plně funkční a hlavní zip na bunde je nový. Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dainese Háku-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

Dainese Háku-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, slidery Dainese, chrániče loktů, chrániče ramen,reflexní prvky.Kombinéza je v naprostém pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad nebo jiných závad, velmi hezký zachovalí stav. Kompletně vyčištěná a navoskovaná prohlédnout, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Divisible Motegi-Pánská(Dámská) Kombinéza, dvoudílná

Dainese Divisible Motegi-Pánská(Dámská) Kombinéza, dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M(poslední foto rozměry). Krásný oblek Dainese z hovězí kůže. Celozrnná kůže o tloušťce 1,3 mm pro vynikající odolnost proti oděru. Odnímatelné CE certifikované skořepiny ramen a loktů vyrobené z tepelně tvarované pěny o dvojí hustotě. CE chrániče na kolena a holeně. Samosvorný zip YKK. Vyjímatelná perforovaná podšívka. Panely ze strečové tkaniny vyztužené pro dokonalé padnutí a volnost pohybu. Přední panel s perforovanou kůží. Vícenásobné švy pro lepší odolnost proti roztržení. Strečová kůže na kolenou, loktech a spodní části zad. Tato kombinéza je v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, nikdy opravovaná ani nijak poškozená, zipy v pořádku. Starší poctivá práce a kůže od kvalitního výrobce, kompletně vyčištěná a navoskovaná prohlédnout stav. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Hein Gericke-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

Hein Gericke-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudilná

3000 3 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná retro, velikost bundy 54-L, velikost kalhot 52-L, nezle spojit zipem_za cca 700kc lze našít a dokážu zařídit, znak BMW lze sundat, (posledni foto rozměry), chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů,chrániče ramen,nikdy padlá ani nijak odřená, zipy a jiné vše v pořádku. Tato kombinéza vhodná na retro motocykly nebo nějaký kafíčko, retro styl stará poctivá práce.Kompletne vyčištěná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Tschul-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

Tschul-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

4000 4 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná velikost 46-S (poslední foto rozměry, odpovídá dle foto 48-M ), Bunda je vyrobena z hovězí kůže (silná 1,2 - 1,3 mm) - ramena a lokty jsou prošity bezpečnostními švy - bunda je podšita síťovinou a díky tomu je prodyšnější- sepnutí bundy a kalhot pomocí obvodového zipu- vyjímatelné CE chrániče jsou umístěny na ramenou, loktech- vnější chrániče na ramenou zvyšují bezpečnost - z vnější strany jsou chrániče podšity temper pěnou pro větší absorpci nárazu při pádu - použité zipy na kombinéze jsou značky YKK (nejkvalitnější zipy), kombineza je v pořádku, vybavená komplet všemi chrániči včetně páteřového chrániče, na pravém rameni odřená jen povrch jinak vše, ok, komplet vyčištěná a navoskovaná prohlédnout, upřednostňuji osobní prohlídku a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Alpinestars Jagg-Pánské moto kalhoty kožené

Alpinestars Jagg-Pánské moto kalhoty kožené

4000 4 000 Kč
velikost 56-XL(poslední foto rozměry)Kožené se strečovými panely, pro pohodlnou jízdu Hovězí kůže 1,2 1,4 mm Zesílené švy pro odolnost proti roztržení a oděru v případě pádu Kalhoty mají zip pro připojení ke sportovním bundám Alpinestars Vnitřní certifikované chrániče kolen a holeně pro větší bezpečnost Volnost pohybu zajišťuje vnitřní podšívka ze síťoviny Kalhoty mají hluboké kapsy na zip Reflexní prvky na přední i zadní straně, zajišťují lepší viditelnost jezdce. Kalhoty bez poškození a pádu a jinych vad, kompletně vyčištěné a navoskované, po vsaknuti vosku matné. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Alpinestars Track-Dámské moto kalhoty, kožené

Alpinestars Track-Dámské moto kalhoty, kožené

3000 3 000 Kč
velikost 40-XS(poslední foto rozměry) 1,3 mm celozrnná kůže pro vynikající odolnost proti oděru a pružnou povrchovou úpravu. Vícenásobně prošitá konstrukce hlavního švu pro maximální odolnost proti roztržení Ergonomicky umístěné strečové kevlarové panely pro optimální flexibilitu. Prémiové zipy YKK Semi. Prémiové bezpečnostní prvky. Odnímatelné CE certifikované chrániče GP poskytují vynikající odolnost proti nárazu.. Vnitřně vyztužená sedací část napomáhá ochraně proti oděru a pomáhá předcházet deformaci oděvu v důsledku vysokého tření při klouzání při nehodě.. Vestavěné polstrování boků pro větší pohodlí a tlumení nárazů. Prodloužená konstrukce zadního pasu poskytuje větší přesah s jezdeckou bundou, aby bylo zajištěno maximální pokrytí těla materiálem za všech okolností. Perforované kožené panely pro lepší ventilaci. Patentované lýtkové expanzní kapsy zlepšují rozsah přizpůsobení.Kalhoty v pořádku bez poškození a jiných kosmetických vad, kompletně vycistené,.
Alpinestars-Pánská(Dámská) kožená moto bunda

Alpinestars-Pánská(Dámská) kožená moto bunda

2022 3 000 Kč
moto bunda kožená, velikost 48-M(poslední foto rozměry), plně vybavená všemi chrániči, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná, všechny zipy v pořádku, perfórovaná, kompletně vyčištěná a navoskovaná, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Alpinestars GP-Pánská moto kombinéza, dvoudílná

Alpinestars GP-Pánská moto kombinéza, dvoudílná

7000 7 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná ,velikost 54-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Alpinestars,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře(páteřák), perforovaná. Kombinéza je v hezké stavu bez pádu a oděrek,vyčištěná a navoskovaná.Starší velmi poctivá práce a kůže. Všechny zipy a jiné v pořádku. Prosím upřednostňuji osobní odběr a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Honda Joe Rocket-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

Honda Joe Rocket-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

14000 14 000 Kč
Limitovaná edice kombinézy Honda Joe Rocket-originál, velikost 48-M (poslední foto rozměry),vhodná na motocykly Honda CBR, chrániče holeně,chrániče kolen,slidery, chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen, páteřový chránič. Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu,velmi kvalitní kůže, ruční šití všech znaků-žadné potisky, na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce. Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v pořádku,nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození v originál stavu tak jak šla před X lety do prodeje. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům Honda).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně, prosím jen vážný zájemci kteří ví, o co jde a dokážou ocenit..
Dainese Aspide-Pánská moto kombinéza, jednodílná

Dainese Aspide-Pánská moto kombinéza, jednodílná

15000 15 000 Kč
moto kombinéza jednodílná, velikost 56-XL(poslední foto rozměry)..Profesionální oblek Dainese Aspide. Pro rychlé pohyby a přesné pohyby na motorce, stejně jako přikrčení za kapotáží. Kombinéza Aspide s konstrukcí 2Skin spolu s mikroelastickými vložkami a byssálními gumičkami vám umožní pohybovat se na motorce s maximální hbitostí a udržet si skvělé dýchání. Vyrobeno z hovězí kůže a tkaniny S1. Obsahuje kompozitní chrániče na ramenou, loktech a kolenou. Ramena jsou vstřikována hliníkovými vložkami. Hrb je aerodynamický. Perforovaná tkanina ve strategických oblastech pro zlepšení ventilace. Vyjímatelná sanitovaná podšívka. Vnitřní kapsy. Vyměnitelné posuvníky. Spojovací systém mezi oblekem a botou. Dvojitý zip ve spodní části nohavic. Reflexní prvky pro zlepšení viditelnosti při jízdě v noci nebo při slabém osvětlení.Kombineza je v krásném stavu bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, kompletně vyčištěná a navoskovaná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení.
Dainese Mako-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudilná

Dainese Mako-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudilná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 42-S (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, perforovaná kůže, všechny zipy v super stavu, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických, vyčištěná a navoskovaná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Titan-Pánská(Dámská) moto kombinéza kožená, dvoudíl

Dainese Titan-Pánská(Dámská) moto kombinéza kožená, dvoudíl

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 48-M (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, slidery Dainese, chrániče loktů, chrániče ramen,reflexní prvky.Kombinéza je v pořádku bez poškození nebo jiných závad, kosmetika se najde stářím, zipy a jiné v pořádku. Kompletně vyčištěná a navoskovaná prohlédnout, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
D-Fakto-Dámská(Pánská) kožená moto bunda, nová

D-Fakto-Dámská(Pánská) kožená moto bunda, nová

2022 2 000 Kč
nová moto bunda kožená,velikost 44-M(poslední foto rozměry), chrániče loktů, chrániče ramen, chránič páteře, 2x kapsa, odnímatelná tepelná vložka. Bunda je nová, nepoužitá. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
D-Fakto-Dámská kožená moto kombinéza, nová

D-Fakto-Dámská kožená moto kombinéza, nová

6000 6 000 Kč
nová moto kombinéza dvoudílná, velikost 44-M (poslední foto rozměry odpovídají ),chrániče holeně, chrániče kolen,chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, strečové panely,odnímatelná tepelná vložka, chránič páteře,chránič krční páteře, kapsy atd. Prosím kombinéza je nová nikdy použita na cestách, tudíž stav není třeba vypisovat. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
D-Fakto-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

D-Fakto-Pánská kožená moto kombinéza,dvoudílná

4000 4 000 Kč
nová moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M (poslední foto rozměry odpovídají ),chrániče holeně, chrániče kolen,chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, strečové panely,odnímatelná tepelná vložka, chránič páteře,chránič krční páteře, kapsy atd. Prosím kombinéza je nová nikdy použita na cestách, tudíž stav není třeba vypisovat .kalhoty S bundou nelzou sepnout zipem!! rozdílné modely-možnost ZA 1000 KČ DÁT nový spojovací ZIP, proto TOP CENA. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně
Suzuki GSX-R-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Suzuki GSX-R-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

8000 8 000 Kč
zánovní zakázková moto kombinéza o firmy Force, dvoudílná, velikost cca 62-XXXL(poslední foto rozměry), pas-63, celková délka 157, délka nohavic 90, prsa 65, rukáv do podpaží 50,rukáv ke krku 77,urcite třeba vyzkoušet jak píši zakázková výroba pro opravdu velkého chlapa cca 130 a více kg, kombinéza nevhodnější pro straší modelovou řadu GSX-R (krásná věc k té správné motorce),veškeré nápisi ručně vyřezávané a šité, barvy jako nové, chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, chránič krční páteře, vnější titanové chrániče ramen a loktů, kapsy, všechny zipy a jiné v zánovním stavu, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná-vyjela párkrát, nutné prohlédnou stav a ještě starou dobrou poctivou práci. Teď komplet vyčištěná a navoskovaná, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení, u této kombinézy není možné zaslání-vyzkoušet a prohlednout, díky za pochopení.
D-Fakto-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudíl,nová

D-Fakto-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudíl,nová

7000 7 000 Kč
nová moto kombinéza dvoudílná, velikost 58-XL (poslední foto rozměry odpovídají ),chrániče holeně, chrániče kolen,chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, strečové panely,odnímatelná tepelná vložka, chránič páteře,chránič krční páteře, kapsy atd. Prosím kombinéza je nová nikdy použita na cestách, tudíž stav není třeba vypisovat. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
D-Fakto-Pánská kožená moto kombinéza, nová, dvoudílná

D-Fakto-Pánská kožená moto kombinéza, nová, dvoudílná

2024 7 000 Kč
nová moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M (poslední foto rozměry odpovídají ),chrániče holeně, chrániče kolen,chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, strečové panely,odnímatelná tepelná vložka, chránič páteře,chránič krční páteře, kapsy atd. Prosím kombinéza je nová nikdy použita na cestách, tudíž stav není třeba vypisovat. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
D-Fakto-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

D-Fakto-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

6000 6 000 Kč
nová moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M (poslední foto rozměry odpovídají ),chrániče holeně, chrániče kolen,chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, strečové panely,odnímatelná tepelná vložka, chránič páteře,chránič krční páteře, kapsy atd. Prosím kombinéza je nová nikdy použita na cestách, tudíž stav není třeba vypisovat. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Suzuki GSX-R-Pánská kožená moto kombinéza, nová, dvoudílná

Suzuki GSX-R-Pánská kožená moto kombinéza, nová, dvoudílná

8000 8 000 Kč
nová zakázková moto kombinéza o firmy Force, dvoudílná, velikost cca 52 (poslední foto rozměry), dle tabulky rozměry souhlasí jen je o cca 10 cm celkově kratší, vhodná cca 170 cm, určitě třeba vyzkoušet jak píši zakázková výroba, je to nikdy nejela kombinéza tudíž bez jakýchkoliv vad,kombinéza nevhodnější pro straší modelovou řadu GSX-R (krásná věc k té správné motorce),veškeré nápisi ručně vyřezávané a šité, chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, kapsy, nutné prohlédnou stav a ještě starou dobrou poctivou práci.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení, u této kombinézy není možné zaslání-vyzkoušet a prohlednout, díky za pochopení.
Tschul 736-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudíl

Tschul 736-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudíl

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 44-M(poslední foto rozměry, dle tabulky odpovídá velikosti 46-M)- 1,2 - 1,3 mm silná full-grain hovězí kůže s matným povrchem pro excelentní pohodlí a odolnost.100% polyester Mesh-vnitřní prodyšná podšívka.85% hovězí kůže, 15% polyamid.Odnímatelný zádový chránič.Odnímatelné chrániče ramen, kolen a loktů.Titanové chrániče na ramenou,loktech a kolenou.Aerodynamický hrb.Zdvojená kůže na hýždích,loktech a ramenou.Vyměnitelné PU kolenní slidery na suchý zip.Bezpečnostní švy.Rozsáhlé Cordura streč panely v oblasti rozkroku,podpaží,zad,kolen a zadní strany kolen.Měkký neoprenový materiál na krku,v obvodu kotníků a zápěstí pro extra pohodlí,1 vnitřní kapsa (bunda).Perforovaná, slidery. Kombinéza je v pořádku bez poškození a bez pádu, drobná kosmetika se najde když se bude z provozu. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Bmw-Pánská(Dámská) vatová vesta, nová

Bmw-Pánská(Dámská) vatová vesta, nová

2024 1 500 Kč
Nová, nikdy použitá, velikost psaná L ale spíše M, límec, kapsy, zateplená, originál BMW,
KTM Racing-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

KTM Racing-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

13000 13 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, originál KTM,velikost 58-XL bunda, 56-XL kalhoty, kdo má objem přes prsa tak super (poslední foto rozměry). Tato kombinéza je navržena tak, aby vám poskytla veškerou volnost pohybu, kterou potřebujete. Tato dvoudílná kombinéza s certifikací CE vyrobená z pružné hovězí kůže, s dílci rukávů a nohavic vyztuženými aramidovými vlákny a odnímatelnými kolenními a loketními chrániči nabízí maximální ochranu a vynikající odolnost proti oděru. Mikroperforace v předních dílcích v kombinaci s podšívkou ze síťoviny poskytuje dostatečné odvětrávání, aby vás udržela v chladu a pohodlí, i když jste pod tlakem. Hovězí kůže, streč vyztužená aramidová vlákna: 78% polyamid- 14% aramid - 8% elastan. Elegantní chránič na Rameni. Nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad,plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
4SR TT Replica Tricolor-Pánská(Dámská) moto bunda

4SR TT Replica Tricolor-Pánská(Dámská) moto bunda

5000 5 000 Kč
moto bunda kožená, velikost 48-M(poslední foto rozměry) spíše L-1,2 mm silná hovězí kůže, vnější plastové slidery na ramenou, které jsou testovány závodníky BSB, bunda je vybavena špičkovými chrániči Safe Tech v oblasti ramen a loktů - vše certifikované dle EN 1621-1:2012 Level 2, dostatečnou prodyšnost a ventilaci v horkých letních dnech Vám zajistí lokální perforace na prsou a v podpaží, maximální pohodlí a lepší pohyblivost je umocněno rozsáhlou flexibilní strečí na rukávech a koženými panely, bunda je osazena YKK zipy, střih rukávů odpovídá stylu jízdy na sportovních motocyklech, mezi standartní prvky patří prodloužená délka zad, kožený límec a manžety rukávů z kevralové streče použití dvojitých a trojitých švů zajistí maximální odolnost a životnost opět máte možnost spojit bundu s moto kalhotami 4SR pomocí zipu. Bunda je v naprostém pořádku, po prvnim majiteli od nova,plně vybavená!! Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Suzuki Vintage-Pánská(Dámská) retro kombinéza, jednodílná

Suzuki Vintage-Pánská(Dámská) retro kombinéza, jednodílná

3000 3 000 Kč
retro moto kombinéza jednodílná v dobrém stavu, velikost 48-M (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je jako v dobrém stavu, všechny zipy plně funkční, hlavni zip nový, nese známky opotřebení, nikdy nebyla padlá, má kosmetické vady z provozu, zohledněno v ceně, hlavně na bílé kůži. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně
BMW Atlantis 4-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

BMW Atlantis 4-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

12000 12 000 Kč
moto kombinéza originál BMW, velikost 56-XL bunda, 54-L kalhoty (poslední foto rozměry), Patina vašich zážitků je věrným společníkem.Atlantis 4 je klasika v novém, dynamicky elegantním designu. Rychleschnoucí hovězí nubuková kůže je velmi dobře utěsněna podlepenými švy a pogumovanými zipy. Strečové zóny zvyšují komfort nošení této prodyšné bundy. NP chrániče na ramenou, loktech a zádech jsou odnímatelné.Turistická bunda do každého počasí vyrobená z hydrofobizované hovězí nubukové kůže (1,2 - 1,4 mm). Vynikající klimatický komfort díky přirozené prodyšnosti kůže. Reflexní pruhy na ramenou. Nastavení šířky na pažních manžetách. Kolem zipu pro spojení 2dílného obleku. Strečové zóny v oblasti ramen a zad, límce a rukávů, u kalhot stejná specifikace. Tento komplet lze zakoupit v zastoupení BMW za astronomické peníze, dá se rict vlaková loď kolekce BMW. Tento komplet byl profesionálně vyčištěný suchou chemii a je pořádku. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení. nubuková kůže
Suzuki GSX-R-Pánská(Dámská)moto kombinéza,originál

Suzuki GSX-R-Pánská(Dámská)moto kombinéza,originál

13000 13 000 Kč
Limitovaná edice kombinézy Suzuki GSX-R-originál Suzuki, velikost 50-M (poslední foto rozměry), chrániče holeně,chrániče kolen,slidery, chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen, páteřový chránič, chránič krční páteře, vnější karbonové chrániče, kolen, ramen a loktů.Odnímatelné textilní vložky jak bunda tak kalhoty, neoprenový límec, rukáv, kalhoty atd, kapsy. Rád u kombinézy pohovořit a ukážu vyškere výhody této vlakové kombi od dealera Suzuki. Tato kombinéza top věc ke GSX-R se týká designu a kvality materiálu ,velmi kvalitní kůže. Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v pořádku,nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození v originál stavu,cena nové byla astronomická. Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně, prosím jen vážný zájemci kteří ví, o co jde a dokážou ocenit jak stav tak kvalitu této kombinézy.
BMW Atlantis 4-Pánská(Dámská)kožená  kombinéza, dvoudílná

BMW Atlantis 4-Pánská(Dámská)kožená kombinéza, dvoudílná

12000 12 000 Kč
moto kombinéza originál BMW, velikost 50-M, (poslední foto rozměry), Patina vašich zážitků je věrným společníkem.Atlantis 4 je klasika v novém, dynamicky elegantním designu. Rychleschnoucí hovězí nubuková kůže je velmi dobře utěsněna podlepenými švy a pogumovanými zipy. Strečové zóny zvyšují komfort nošení této prodyšné bundy. NP chrániče na ramenou, loktech a zádech jsou odnímatelné.Turistická bunda do každého počasí vyrobená z hydrofobizované hovězí nubukové kůže (1,2 - 1,4 mm). Vynikající klimatický komfort díky přirozené prodyšnosti kůže. Reflexní pruhy na ramenou. Nastavení šířky na pažních manžetách. Kolem zipu pro spojení 2dílného obleku. Strečové zóny v oblasti ramen a zad, límce a rukávů, u kalhot stejná specifikace. Tento komplet lze zakoupit v zastoupení BMW za astronomické peníze, dá se rict vlaková loď kolekce BMW. Tento komplet byl profesionálně vyčištěný suchou chemii a je pořádku. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení. nubuková kůže
Dainese Vintage-Pánská(Dámská)retro moto kombinéza

Dainese Vintage-Pánská(Dámská)retro moto kombinéza

5000 5 000 Kč
Retro moto kombineza jednodílná z 80 let od značkového výrobce Dainese,velikost 46-S(poslední foto rozměry),vhodná jako pánská tak dámská, chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza je plně funkční-pečlivě uschovaná, nálezový stav, všechny zipy v pořádku a kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená,nikdy opravovaná, žádné kosmetické vady je ve stavu velmi dobrém. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům, na své stáří velmi pěkný stav).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná-voňavá.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Laguna Seca D1-Pánská moto kombinéza, dvoudílná

Dainese Laguna Seca D1-Pánská moto kombinéza, dvoudílná

14000 14 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L (poslední foto rozměry), S1 bielastická tkanina. Tutu hovězí kůže, vstřikované rameno s hliníkovou vložkou, Kompozitní chrániče certifikované podle normy, Elbow Slider RSS: Vyměnitelný posuvný systém, Pro-Shape: měkké chrániče certifikované podle normy EN 1621.1 na bocích, Oblek certifikovaný podle CE - kat. II - Směrnice 89/686/EHS, Aerodynamický spoiler, Biaxiální elastické vložky, Límec s elastickou vsadkou, Dvojitý lýtkový zip, Elastické vsadky, Vsadky z elastické látky, Mikroelastické elastické vložky, Lokalizovaná perforace, Vyjímatelná vložka NanoFeel, Větrací systém s hrbem a větracími otvory a potrubím, 1 vnitřní kapsa, Vyměnitelné loketní jezdce, Vyměnitelné kolenní jezdce. Kombinéza je v krásném stavu bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad. Kompletně vyčištěná a navoskovaná prohlédnout stav. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Büse Spirit-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Büse Spirit-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, perforovaná kůže, všechny zipy v pořádku nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Probiker-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Probiker-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

4000 4 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 52-L (poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, chránič páteře-páteřák, slidery dám ke kombinéze, 2x kapsa, všechny zipy v pořádku, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez kosmetických vad,hezky zachovalí stav. Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně
FLM-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

FLM-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

4000 4 000 Kč
Velikost odpovídá 46-M(poslední foto rozměry), kombinéza je vybavena všemi chrániči-holeň-kolena-kyčle-lokty-ramena-páteřový chránič, 2 xkapsa bunda, reflexní prvky, co se týče stavu tak je v naprostém pořádku , nebyla ještě nikdy voskovaná, nikdy padená ani nijak opravovaná-prohlédnou. Prosím osobní odběr a vyzkoušení nejlépe.,pripadne po dohodě mohu zaslat ale nerad je třeba to obléct
Spyke Phoenix-Pánská moto kombinéza, dvoudílná

Spyke Phoenix-Pánská moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M vhodná i jako dámská (rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Spyke,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře.Perforovaná kůže.Kombinéza je v naprostém pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, nutné prohlédnout, kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Avro D2-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Dainese Avro D2-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

12000 12 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M (poslední foto rozměry), Oblek Dainese Avro D2 s vylepšenou ergonomií a pohodlím. Zadní strana kolena, třísla, paže a záda jsou opatřeny obousměrnou strečovou vložkou S1 pro vysokou úroveň pohybu k vodítku. Interiér s vrstvou Nanofeel, ošetřený antimikrobiální technologií s ionty stříbra. Měkké chrániče Pro-Shape certifikované podle EN 1621.1 na bocích. Spolu vstřikované rameno s hliníkovou vložkou. Oblek vyrobený z hovězí kůže Tutu S1 way stretch tkaniny, 1 vnitřní kapsa, reflexní vložky. Límec s elastickou vsadkou. Dvojitý zip lýtkový aerodynamický hrb. Tato kombinéza je plně vybavená všemi chrániči, je ve stavu bez vady na kráse, nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku v originál stavu. Kompletně vyčištěná ale ještě nikdy voskovaná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Tschul 187 Sandra-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Tschul 187 Sandra-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 38-XS (dle tabulky velikosti na poslední foto odpovídá velikosti 42-S), Tato sportovní, dámská kombinéza má skutečně ohromující design. Dynamický, agresivní a přitom hravý vzhled, 1,2 - 1,3 mm silná full-grain hovězí kůže s matným povrchem pro excelentní pohodlí a odolnost, vnitřní prodyšná podšívka. Odnímatelný zádový chránič Level 2 - CE (EN 1621-2), Odnímatelné chrániče ramen, kolen a loktů Level 1 - CE (EN 1621-1). Zdvojená kůže na hýždích, loktech a ramenou. Vyměnitelné PU kolenní slidery na suchý zip. Bezpečnostní švy. Rozsáhlé Cordura streč panely v oblasti rozkroku, podpaží, zad, kolen a zadní strany kolen. Měkký neoprenový materiál na krku, v obvodu kotníků a zápěstí pro extra pohodlí, 1 vnitřní kapsa (bunda).Kombinéza je v pořádku bez poškození a bez pádu a vad, všechny zipy v pořádku, kompletně vyčištěná a navoskovaná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Avro-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudílná

Dainese Avro-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudílná

13000 13 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M (poslední foto rozměry), Oblek Dainese Avro s vylepšenou ergonomií a pohodlím. Zadní strana kolena, třísla, paže a záda jsou opatřeny obousměrnou strečovou vložkou S1 pro vysokou úroveň pohybu k vodítku. Interiér s vrstvou Nanofeel, ošetřený antimikrobiální technologií s ionty stříbra. Měkké chrániče Pro-Shape certifikované podle EN 1621.1 na bocích. Spolu vstřikované rameno s hliníkovou vložkou. Oblek vyrobený z hovězí kůže Tutu S1 way stretch tkaniny, 1 vnitřní kapsa, reflexní vložky. Límec s elastickou vsadkou. Dvojitý zip lýtkový aerodynamický hrb. Tato kombinéza je plně vybavená všemi chrániči a je v krásném stavu-nutné prohlédnout , nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku v originál stavu. Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Repsol-Letní tenisky Honda Racing Corporation

Repsol-Letní tenisky Honda Racing Corporation

2000 2 000 Kč
velikost 40, nové, pro fanoušky týmu Repsol. Repsol Honda je oficiální tovární tým Honda Racing Corporation ve třídě MotoGP motocyklových závodů Grand Prix, za kterým stojí hlavní sponzor Repsol
Wintex Difi-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Wintex Difi-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 56-XL bunda, kalhoty 54-L (rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře.Perforovaná kůže.Kombinéza je v naprostém pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, nutné prohlédnout, kompletně vyčištěná a navoskovaná.Tuto kombinézu jezdím jako nahradní, více dotazů pište a volejte,velmi měkká a lehká kůže-pohodlné, spíše letní hodně streče a perforace jak na prsou tak nohavicích.Kapsy jak bunda na, zip tak kalhoty.Moznost stáhnutí kalhot v pase, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese-Pánská(Dámská)retro moto kombinéza

Dainese-Pánská(Dámská)retro moto kombinéza

5000 5 000 Kč
Retro moto kombineza z 80 let od značkového výrobce Dainese,velikost 44-M(poslední foto rozměry),vhodná jako pánská tak dámská, chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza je plně funkční-pečlivě uschovaná, nálezový top stav, všechny zipy v pořádku a kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená,nikdy opravovaná, žádné kosmetické vady je ve stavu nové. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům, na své stáří neuvěřitelný stav).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná-voňavá.Platba předem na učet nebo osobní převzetí a vyzkoušení.
PSí Hubík-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza

PSí Hubík-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná ,vhodná i jako dámská,barva Kawasaki, velikost 50-M(poslední foto rozměry) chrániče holeně, chrániče kolen, slidery, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič,reflexní prvky, vnitřní kapsy, venkovní kapsy, dvojitá kůže, žádný potisk jen ruční šití, starší poctivá práce od kvalitního výrobce,cena nové byla velmi vysoká, vše plně funkční bez pádu a jiných vad.Nějaká kosmetika se najde když se bude hodně hledat jinak v pořádku. Kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
RST Voltage-Pánská kožená moto kombinéza, jednodílná

RST Voltage-Pánská kožená moto kombinéza, jednodílná

7000 7 000 Kč
moto kombinéza jednodílná v zánovním stavu, velikost 50-M ale odpovídá děl tabulky 52-L(poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery RST, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, chranič krční páteře,kompletně perforovaná kůže, reflexní prvky,vsechny zipy jsou v naprostém pořádku, kombinéza je v zánovním stavu,nalezená a nevyužitá asi desetkrát vyjela. Zajímavé je že ještě nikdy nebyla čištěná ani voskovaná, od nová vůbec nevyužitá-nutné prohlédnout!!! Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese DS 72 Super Sport-Pánská(Dámská) kombinéza, dvoudíl

Dainese DS 72 Super Sport-Pánská(Dámská) kombinéza, dvoudíl

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M(poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery Dainese, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič, perforovaná kůže, všechny zipy v super stavu, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, komplet vyčištěná a navoskovaná. Nutné prohlédnout stav. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Tschul 726-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Tschul 726-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 46-M(poslední foto rozměry, dle tabulky odpovídá velikosti 48-L)- 1,2 - 1,3 mm silná full-grain hovězí kůže s matným povrchem pro excelentní pohodlí a odolnost.100% polyester Mesh-vnitřní prodyšná podšívka.85% hovězí kůže, 15% polyamid.Odnímatelný zádový chránič.Odnímatelné chrániče ramen, kolen a loktů.Titanové chrániče na ramenou,loktech a kolenou.Aerodynamický hrb.Zdvojená kůže na hýždích,loktech a ramenou.Vyměnitelné PU kolenní slidery na suchý zip.Bezpečnostní švy.Rozsáhlé Cordura streč panely v oblasti rozkroku,podpaží,zad,kolen a zadní strany kolen.Měkký neoprenový materiál na krku,v obvodu kotníků a zápěstí pro extra pohodlí,1 vnitřní kapsa (bunda).Perforovaná, slidery. Kombinéza je v pořádku bez poškození a bez pádu, drobná kosmetika se najde když se bude hledat z provozu. Plně vybavená všemi chraniči.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Drudi Performance-Pánská(Dámska) moto kombinéza

Dainese Drudi Performance-Pánská(Dámska) moto kombinéza

dohodou
Limitovaná edice-dnes už retro kombinézy od značkového výrobce Dainese,velikost 48-M (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen, chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu,velmi kvalitní kůže ozdobená krásným ručním šitím všech znaků-žadné potisky, černá perleť, na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy jak nové,nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození v originál stavu tak jak šla před X lety do prodeje. Nálezový top stav nové,barvy oranž top-není poznat na foto, velmi vyrazné, zajímavost nikdy čištěná ani voskovaná. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat,prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům). Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně-nutné prohlédnout. Cena dohodou.
Alpinestars Motegi V2-Pánská kožená moto kombinéza, jednodíl

Alpinestars Motegi V2-Pánská kožená moto kombinéza, jednodíl

15000 15 000 Kč
Zánovní moto kombinéza jednodílná,velikost 54-L(poslední foto rozměry).Kožená kombinéza Motegi V2 je vyrobena z prémiové celozrnné kůže pro vynikající úroveň trvanlivosti a odolnosti proti oděru a je plně optimalizována pro výkonnostní jízdu. S vnější ochranou ramen z tvrdého polymeru s dvojitou hustotou a vnitřními CE certifikovanými chrániči nabízí tento oblek vynikající ochranné schopnosti, zatímco strategická ventilace a síťované obložení poskytují vysokou úroveň pohodlí. • Vyrobeno z prvotřídní 1,3 mm celozrnné hovězí kůže pro vysokou odolnost proti oděru, pohodlí a trvanlivost. • Vícenásobně prošívaná konstrukce hlavního švu poskytuje maximální odolnost proti roztržení v případě nárazu a nabízí zvýšenou odolnost. • Zóny s vysokou hustotou perforace v celém obleku plus perforované kožené panely na trupu a pažích nabízejí optimální chladicí výkon. • Prodloužené, zesílené panely ze strečových vláken na pažích, rozkroku a nohou. • Akordeonové kožené strečové vložky na beder, kolenou, loktech a zadních ramenech pro vynikající padnutí a snížení namáhání těla při jízdě. • Odnímatelné, CE certifikované chrániče na loktech, ramenou a kolenou. • Externí ochrana ramen Dynamic Fiction Shield (DFS) nabízí odolnost proti oděru v klíčové oblasti nárazu. • Integrované polstrování z PE pěny na hrudi, bocích, kostrči a horní části paží zlepšuje padnutí a pohodlí. • Snap spojovací systém umožňuje integraci s Alpinestars CE level 2 certifikovaný Nucleon Back Protector pro maximální ochranu. • Přihrádky na hrudní vycpávky s PE vycpávkami ( hrudní vycpávky Alpinestars Nucleon dostupné jako upgrade příslušenství). • Výměnné kolenní slidery Alpinestars PU Sport lze umístit podle stylu jízdy. • Vyjímatelná síťovaná vložka obsahuje vestavěné strečové vložky, které zajišťují přiléhavost a lze ji prát pro větší pohodlí. • Prémiové zipy YKK používané na oděvu včetně plochých zipů YKK® se semi-auto lock na zápěstí. • Zadní hrbol je aerodynamicky tvarovaný pro vynikající proudění vzduchu a výkon při vysokých rychlostech. • Měkký, 3D texturovaný látkový límec pro pohodlí, zatímco manžety na pažích a nohou jsou z měkké poly-látky. • Výrazné tištěné grafické detaily dodávají obleku jedinečný styl. • Lehké, tvarované strečové lýtkové panely plus rozšiřující klín na zip zlepšují padnutí a zajišťují pohodlí. • Reflexní detaily nebo paže a nohy zlepšují viditelnost jezdce za špatných světelných podmínek. • Vnitřní voděodolná náprsní kapsa na dokumenty pro bezpečné a bezpečné Kombinéza je nová jednou použitá,nová.
Spyke Phoenix-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Spyke Phoenix-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 50-M vhodná i jako dámská (rozměry poslední foto),chrániče holeně,chrániče kolen,slidery dodám,chrániče loktů,chrániče ramen,chránič páteře.Perforovaná kůže.Kombinéza je v naprostém pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, nutné prohlédnout, kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
4SR RR Edition-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

4SR RR Edition-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

6000 6 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 56-XL(poslední foto rozměry) 1,2 mm silná hovězí kůže, YKK zipy, použití dvojitých, na více namáhaných místech trojitých švů, značkové chrániče YF a Betac na ramenou, loktech a kolenou; certifikované dle EN 1621-1, paměťové protektory Viscofoam na kyčlích, kostrči a klíčních kostech, porotenové chrániče hrudi a zad, Schoeller Keprotec streč pro maximální pohyblivost a bezpečí, flexibilní kožené panely pro lepší pohyblivost na motocyklu, aerodynamický hrb, prodloužená délka zad, neoprenový límec a manžety rukávů, slidery jsou v ceně. Kombinéza je v pořádku bez poškození,nový hlavní zip bunda anovy spojovací zip s kalhoty.Kosmetika se najde ale vůči stáří běžné opotřebení.Kompletně vyčištěná a navoskovaná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
XRC Invista-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudíl

XRC Invista-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudíl

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost bunda 50-M a kalhoty 48-M(poslední foto rozměry)vhodná pro větší ramena a hruď.vrchní materiál: bůvolí kůže o tloušťce 1,1 1,3mm (90%) , Polyester Stretch (10%) mikro podšívka (100% polyester) vyjímatelné CE chrániče na loktech a ramenou, vyjímatelný pěnový chránič páteře, stresové panely nad lokty, v podpaží a dolní části zad, pásky na úpravu obvodu pasu, aerodynamický hrb, pevný zip na sepnutí s kalhotami reflexní prvky.Kalhoty:vrchní materiál: bůvolí kůže o tloušťce 1,1 1,3 mm (90%) , Polyester Stretch (10%), mikro podšívka (100% polyester), vyjímatelné CE chrániče na kolenou, strečové panely nad koleny a v rozkroku, pevný zip na sepnutí s bundou, přidaná guma v pase pro zvýšené pohodlí, reflexní prvky,zipy MAX.Kombinéza je v pořádku bez závad a poškození a pádu.Kompletně vyčištěná a navoskovaná, kompletně vybavená všemi chrániči, upřednostňuji osobní prohlídku a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání vyjímečně.
PSí Hubík-Pánská(Dámská) textilní moto kombinéza, dvoudílná

PSí Hubík-Pánská(Dámská) textilní moto kombinéza, dvoudílná

3000 3 000 Kč
Textilní moto kombinéza dvoudílná ,vhodná i jako dámská, velikost 50-M(poslední foto rozměry) chrániče holeně, chrániče kolen, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, páteřový chránič,reflexní prvky, vnitřní kapsy, venkovní kapsy, dvojitá pevná textilie, žádný potisk jen ruční šití, starší poctivá práce od kvalitního výrobce,cena nové byla velmi vysoká, vše plně funkční,lze sepnout bundu s kalhoty.Nějaká kosmetika se najde když se bude hodně hledat jinak v pořádku. Kompletně vyčištěná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.Cena je pevná!!!
Tschul 36-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudilná

Tschul 36-Dámská kožená moto kombinéza, dvoudilná

5000 5 000 Kč
Dámská kožená moto kombinéza dvoudílná, velikost 46-M-(dle tabulky odpovídá velikosti 48-L) pro mohutnější ženy s většími boky, kombinéza má všechny chrániče-holeně-kolena-kyčle-lokty-ramena-páteřový chránič. Na kombinéze jsou všechny zipy nové mimo spojovacího s kalhoty ten je zatím v naprostém pořádku, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, o kombinézu bylo velmi dobře staráno, nutné prohlédnout stav. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Alpinestars Challenger-Pánská(Dámská)moto kombinéza

Alpinestars Challenger-Pánská(Dámská)moto kombinéza

10000 10 000 Kč
moto kombinéza jednodílná, velikost 48-M(poslední foto rozměry), celozrnná hovězí kůže 1,3 mm. Perforované přední kožené panely pro ventilaci. Strečové panely na bocích paží, v rozkroku a na zadní straně kolen zlepšují padnutí a pocit,CE certifikované chrániče na ramenou, loktech. CE schválené chrániče kolen a holení GP-R mají plovoucí konstrukci pro přesné padnutí. TPR vyztužení ramen pro dodatečnou ochranu. Aero hrb pro lepší aerodynamický a ventilační výkon. Několik vnějších perforovaných kožených panelů s pěnovými chrániči. Velké akordeonové strečové panely napomáhají pohybu jezdce a pohodlí na kole. Vyjímatelná a pratelná síťovaná vložka.Vnitřní voděodolná kapsa.Přihrádky na hrudní vycpávky s PE vycpávkami. Integrované polstrování z PE pěny na hrudi, bocích, kostrči a zádech Kombinéza je v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, kompletně vyčištěná a navoskovaná. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání. Krásná věc.
Dainese YU Lady-Dámská moto kombinéza, jednodílná

Dainese YU Lady-Dámská moto kombinéza, jednodílná

9000 9 000 Kč
moto kombinéza jednodílná-dámská, velikost 42-XS(poslední foto rozměry), chrániče holeně, chrániče kolen, slidery ke kombinéze, chrániče kyčlí, chrániče loktů, chrániče ramen, 1x vnitřní kapsa, chrániče páteře, chránič krční páteře, reflexní prvky, kombinéza je plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového, nikdy nebyla padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických v krásném stavu, ruční šití všech znaků-žadné potisky.Nutné prohlédnou, velmi kvalitní kůže a krásný stav. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně. Mohu zaslat přesné rozměry, děkuji
Wintex Racing-Pánská(Dámská) moto kombinéza, jednodílná

Wintex Racing-Pánská(Dámská) moto kombinéza, jednodílná

3000 3 000 Kč
moto kombinéza jednodílná,velikost 50-M(poslední foto rozměry), kombinéza nebyla nikdy padla ani nijak opravovaná ale nese běžné známky opotřebení-kosmetika,všechny zipy v naprostém pořádku, textilní vyjímatelná vložka, chrániče holeň-kolena-slidery-kyčle-lokty-ramena-velky chránič krční páteře -velký páteřový chránič, kombinéza je kompletně perforovaná,tento model je starší věc ale v pořádku bez vad,určitě poslouží.Kompletně vyčištěná a navoskovaná, upřednostňuji osobní prohlídku a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání vyjímečně.Cena je pevná
A-Pro-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

A-Pro-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná,velikost 54-L(poslední foto rozměry),Hovězí kůže,Homologované CE protektory,Aerodynamický hrb,Vnitřní podšívka je v oblasti rukávů a nohavic vyrobena z elastického vlákna, kombinéza je plně vybavená všemi chrániči včetně páteřového.Nikdy nebyla padená ani nijak opravovaná, žádné kosmetické vady.Kompletně vyčištěná a navoskovaná.Upřednostňuji osobní prohlídku a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání vyjímečně.
4SR Speed Gold-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

4SR Speed Gold-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

9000 9 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 48-M(poslední foto rozměry). Vylepšená, dvoudílná závodní kombinéza s lokální perforací a slidery ramen, pod kterými jsou umístěny viscoelastické chrániče ramen Sas-Tec . V kombinéze je také umístěn chránič předloktí, který nejen zmírňuje poranění, ale zabraňuje také přetočení rukávu v případě pádu. Flexibilitu a komfort zajistí celo-neoprenové manžety rukávů a dvojité jištění hlavního zipu: 1,2 mm silná hovězí kůže, stylové 4SR zipy, použití dvojitých švů , paměťové protektory Viscofoam na kyčlích, kostrči, klíčních kostech a předloktí porotenový chránič hrudi, Schoeller Keprotec streč pro maximální pohyblivost a bezpečí flexibilní kožené panely pro lepší pohyblivost na motocyklu, aerodynamický hrb s reflexními prvky. Kombinéza nebyla nikdy padlá ani nijak opravovaná vše v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad. Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně
Alpinestars Orbiter-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

Alpinestars Orbiter-Pánská(Dámská) moto kombinéza, dvoudílná

10000 10 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 48-M(poslední foto rozměry odpovídají spíše 50-M),3mm celozrnné kůže. Zesílená konstrukce švů. Odvětrávaný zadní hrb profilovaný MotoGP. polstrování na hrudi, trupu, kostrči a zádech dále zvyšuje padnutí a pohodlí při jízdě.Rozsáhlý bederní zadní panel z kůže akordeonu pro vynikající pohodlí v jízdní poloze. Odnímatelná horní a spodní síťovina je vybavena vestavěnými strečovými vložkami, které zajišťují přiléhavý střih a lze ji prát pro větší pohodlí.Výkonnostní přizpůsobení poskytují napínací vložky z mikrovlákna akordeonu v klíčových kloubových bodech a rozsáhlé panely z mikrovlákna v rozkroku, podpaží, lýtku a zadní části kolen. 3D síťovaný límec, manžeta a kotník mají neoprenovou komfortní hranu pro vysokou úroveň prodyšnosti a pohodlí..Kombinéza je v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, kompletně vyčištěná a navoskovaná,upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
MBW Shark-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

MBW Shark-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

6000 6 000 Kč
zánovní moto kombinéza dvoudílná, velikost 54-L (poslední foto rozměry)1,2 1,3mm silná hovězí useň, Schoeller keprotec kevlarová streč (rozkrok, lýtka, podpaží), vyjímatelné CE chrániče na ramenou, loktech a kolenou, integrované holenní chrániče, integrované porotenové chrániče na bocích a hýždí, vyjímatelný porotenový chránič páteře, malý aerodynamický hrb, antiseptická polyamidová podšívka, flexibilní panely (ramena, kříž, kolena), 3M Scotchlite reflexní materiál, neoprenový límec, suché zipy na kolenní slidery, vnitřní kapsa na mobilní telefon. Kombinéza je v naprostém pořádku bez pádu a jiných kosmetických vad.Vybavená všemi chrániči včetně páteřového chrániče, chránič krční páteře, slidery ke kombinéze jsou v ceně, zachovalá kombinéza ve stavu nové,nutné prohlédnout. Kompletně vyčištěná a navoskovaná .Upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Dainese Lady-Dámská kožená moto kombinéza, XL

Dainese Lady-Dámská kožená moto kombinéza, XL

11000 11 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost IT 52, EU 46-XL ( největší možná dámská velikost od Dainese,tato velikost se ukáže jen zřídka -poslední foto rozměry) chrániče kolen, chrániče holeně, chrániče kyčlí, slidery, chrániče loktů, chrániče ramen, perfórovaná, reflexní prvky, chránič krční páteře. Kombinéza je v naprostém pořádku, všechny zipy plně funkční.Kompletně ve velmi hezkém stavu,bez pádu a jiných kosmetických vad.Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Richa-Dámský textilní komplet, dvoudílný

Richa-Dámský textilní komplet, dvoudílný

3000 3 000 Kč
Letní dámský komplet na motorku, velikost 48-L(poslední foto rozměry), komplet je vybaven všemi chrániči, kolenní, kyčelní,loketní,ramení, páteřový chránič.reflexní prvky,nikdy odřený,nikdy padlí,nikdy opravovaný,zipy jak nové, v naprostém pořádku jak nové, upřednostňuji osobní prohlídku a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání jen výjimečně.
Tschul Racing-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudíl

Tschul Racing-Pánská(Dámská) kožená moto kombinéza, dvoudíl

5000 5 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 48-M(poslední foto rozměry, odpovídá dle foto 50-M), Bunda je vyrobena z hovězí kůže (silná 1,2 - 1,3 mm) - ramena a lokty jsou prošity bezpečnostními švy - bunda je podšita síťovinou a díky tomu je prodyšnější- sepnutí bundy a kalhot pomocí obvodového zipu- vyjímatelné CE chrániče jsou umístěny na ramenou, loktech- vnější chrániče na ramenou zvyšují bezpečnost - z vnější strany jsou chrániče podšity temper pěnou pro větší absorpci nárazu při pádu - použité zipy na kombinéze jsou značky YKK (nejkvalitnější zipy), kombineza je v pořádku, vybavená komplet všemi chrániči včetně páteřového,kalhoty i bunda perforovaná, vnější titanové chrániče kolen a ramen, velký chránič krční páteře,nikdy padlá ani nijak opravovaná, komplet vyčištěná a navoskovaná prohlédnout, upřednostňuji osobní prohlídku a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně
Alpinestars Atem-Panská(Dámská) kožená moto kombinéza

Alpinestars Atem-Panská(Dámská) kožená moto kombinéza

12000 12 000 Kč
moto kombinéza dvoudílná, velikost 48-M(poslední foto rozměry),3mm celozrnné kůže. Zesílená konstrukce švů. Odvětrávaný zadní hrb profilovaný MotoGP. polstrování na hrudi, trupu, kostrči a zádech dále zvyšuje padnutí a pohodlí při jízdě.Rozsáhlý bederní zadní panel z kůže akordeonu pro vynikající pohodlí v jízdní poloze. Odnímatelná horní a spodní síťovina je vybavena vestavěnými strečovými vložkami, které zajišťují přiléhavý střih a lze ji prát pro větší pohodlí.Výkonnostní přizpůsobení poskytují napínací vložky z mikrovlákna akordeonu v klíčových kloubových bodech a rozsáhlé panely z mikrovlákna v rozkroku, podpaží, lýtku a zadní části kolen, manžeta a kotník mají neoprenovou komfortní hranu pro vysokou úroveň prodyšnosti a pohodlí..Kombinéza je v pořádku bez poškození a bez pádu a jiných kosmetických vad, kompletně vyčištěná a navoskovaná,upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení nebo po dohodě možnost zaslání výjimečně.
Alpinestars Motegi-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

Alpinestars Motegi-Pánská kožená moto kombinéza, dvoudílná

11000 11 000 Kč
zánovní moto kombinéza dvoudílná , velikost 50-M(poslední foto rozměry),hovězí kůže 1,3 mm.Perforace s vysokou hustotou. Prodloužené strečové panely a aramidové vlákno vyztužené po stranách hrudníku, paží a koňského hřbetu v oblasti kolen. Hrb odvětrávaný s exkluzivním profilem Alpinestars je aerodynamicky tvarovaný pro větší proudění vzduchu a menší odpor při vysokých rychlostech.Lehké síťované panely a profily na lýtkác.Chrániče kolena / holeně odvozené race Alpinestars GP-R,Integrované polstrování z PE pěny na hrudi, bocích, kostrči, horní části paží a po stranách trupu zlepšuje pohodlí a přilnavost při jízdě.Vnitřek odnímatelný strečovými panely ze síťoviny,lze je pro pohodlí prát v pračce.Kombinéza je v zánovním stavu,nikdy voskovaná,nutné prohlédnout stav jako nová, upřednostňuji osobní prohlídku a převzetí a vyzkoušení, zaslání možné jen výjimečně po dohodě