Foto Inzert Provoz Najeto Cena
Sadu zamků s klíči Honda CBR 900 RR

Sadu zamků s klíči Honda CBR 900 RR

1993 1 500 Kč
Prodam sadu zamku na motocykl Honda CBR 900 RR Fireblade, Sada obsahuje spínací skřínku, víčko nadrže, zadní zamek sedla a dva klíče, které fungují ke všem třem, tak jak to má být. Cena je pevná, nesmlouvám. Inzerát platí do smazaní, ideálně osobní odběr, nebo pošlu po platbě předem na účet, na dobírku neposílam. Pokud mate dotaz volejte, na sms a email neodpovídam. Děkuji.
Prodám zpětná zrcátka na moto Honda CBR 900 RR Fireblade

Prodám zpětná zrcátka na moto Honda CBR 900 RR Fireblade

1993 1 500 Kč
Prodám zpětná zrcatka na moto Honda CBR 900 RR Fireblade model SC 28. první model 1992-1993, ale asi bude pasovat i na novější SC 28 i SC 33. pravé i levé zrcátko, tak jak je na foto. Pěkný stav, jako nové, všechny držáky ok, nic utrženého, nebo prasklého. Koupil jsem spolu motocyklem jako náhradní a nevyužiji je. Cena je pevná za vše co je na foto, nesmlouvam. Osobní odběr, nebo pošlu po zaplacení předem na účet. Na dobírku neposílám. V případě zajmu volejte, na sms a email neodpovídam. Doprava PPL k ceně je 150,- Platí do smazaní.
Prodam přední masku na Hondu CBR 900 RR SC28  92

Prodam přední masku na Hondu CBR 900 RR SC28 92

1992 5 500 Kč
Prodám přední masku na moto Honda CBR 900 RR Fireblade model SC 28. Barva trikolora, první model 1992-1993 s kulatými světly, ale bude pasovat i na novější SC 28. Přední maska je tak jak je na foto. Pěkný stav, jako nová, všechny držáky ok, nic utrženého, nebo prasklého. Koupil jsem spolu motocyklem jako náhradní a nevyužiji ji. Cena je pevná, nesmlouvam. Osobní odběr, nebo pošlu po zaplacení předem na účet. Na dobírku neposílám. V případě zajmu volejte, na sms a email neodpovídam. Doprava PPL je + 300,-
Prodám univerzalní zpětná zrcátka na moto, cafe, scrambler

Prodám univerzalní zpětná zrcátka na moto, cafe, scrambler

2021 850 Kč
Prodám zpětná zrcatka na motocykl, montaž možná i na konce řidítek. Pravé i levé zrcátko, tak jak je na foto. Jsou to univerzaly vhodné na jakékoliv moto, ale idealní jsou na scrambler, caferacer, nebo retro stavbu, jawa perak apod. Nové včetně obalu. všechny držáky ok, nic utrženého, nebo prasklého. Cena je pevná za vše co je na foto, nesmlouvam. Osobní odběr, nebo pošlu po zaplacení předem na účet. Na dobírku neposílám. V případě zajmu volejte, na sms a email neodpovídam. Doprava PPL k ceně je 150,- Platí do smazaní. Cena je za pár, ale mohu prodat i jen jeden kus za 500,-
Prodam boční držaky číselníky na motorku motokros

Prodam boční držaky číselníky na motorku motokros

2022 550 Kč
Prodám univerzalní držáky zavodních čísel . Uvedená cena za jeden kus. Při koupi obou sleva na cenu 980,- za oba kusy. Boční ovály na retro motokros, vintage enduro, na veterána, apod. Levá / pravá strana . Nové, nepoužité, pěkné. Ideální na starší motorku, retro, vintage,60, 70, 80. 90. léta. Měl jsem je na renovaci staré DR 400 S - retro enduro scrambler. Prodávam tak jak je na foto. Lze přelepit na libovolné číslo, nebo obrazek, plastový ovál, kovový držák s oky, lze upravit a použít i dopředu na masku, podčíselníky jsou kvalitně udělané, neprohýbají se, nemají ostre hrany a nejsou těžké . Cena je pevná, nesmlouvam a na prodej nespěcham. Nejlépe osobní odběr, nebo pošlu po zaplacení předem na účet. Na dobírku neposílám. V případě zajmu volejte, na sms a email neodpovídam. Doprava PPL k ceně je 150,- Platí do smazaní. Pokud inzerát vidíte, je to stale na prodej. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. Děkuji. Vhodné pro enduro, terénní a klasické motocykly všech značek: Jawa, Kawasaki, Suzuki, Honda, Yamaha, triumph, Yuki, Ducati, Harley Davidson, Aprilia, BSA, ČZ, Fantic, moto guzzi, SWM. atd..
Prodam kompletní kapoty na Hondu CBR 900 RR SC28

Prodam kompletní kapoty na Hondu CBR 900 RR SC28

1992 19 500 Kč
Prodam kompletní kapoty na Hondu CBR 900 RR SC28 Trikolora Prodám kompletní plastové ABS kapoty na moto Honda CBR 900 RR Fireblade model SC 28 , dnes již retro model youngtimer - veterán. první model 1992-1993, ale bude pasovat i na novější SC 28. Všechny vrchní kapoty bez nádrže, tak jak je na foto. Pěkný stav, jako nové, všechny držáky ok, nic utrženého, nebo prasklého, pravděpodobně nebyly nikdy namontovany na moto. Koupil jsem spolu motocyklem jako náhradní a nevyužiji je. Cena je pevná, nesmlouvam. Osobní odběr vítán, nebo pošlu po zaplacení předem na účet. Na dobírku neposílám. V případě zajmu volejte, na sms a email neodpovídam. Podívejte se i na mé další inzeráty. Doprava PPL k ceně je 350,-
Prodám novou retro koženou moto bundu JAWA

Prodám novou retro koženou moto bundu JAWA

2022 5 900 Kč
Prodám motorkářskou bundu z pravé buvolí kůže, černá barva, rukávy na zip, motocyklová bunda má protektory - chraniče na předloktí a loktech, v oblasti ramen a na zádech měkký páteřový chránič. Bunda na fotografiích je ve velikosti L - na postavu cca 170- 183cm 73 - 85kg. Limitovaná série vytvořená pouze pro zákazníky/ kupující nový motocykl jawa pérak, 300cl, scrambler, OHC a další v dealerství jawa DD Technik s.r.o. Velešín, retro / vintage střih, vhodná i pro starou jawu / veterána, kvalitní měkká, ale pevná kůže, lze i na normální denní nošení - protektory lze vyjmout. Motocyklová bunda je nová /nenošená. Cena je pevná. Nesmlouvám. Ideálně osobní odběr, nebo pošlu po celé ČR po zaplacení předem. + 200,- Na dobírku neposílam. V případě zajmu volejte, na SMS a email neodpovídam. Platí do smazání. V případě jiných velikostí volejte, možná budu moct vyhovět. Děkuji.
Honda CBR 600F

Honda CBR 600F

1994 84 000 km 38 000 Kč
Prodám motocykl Honda CBR 600 F PC 25, . najeto 84000km, výroba 1994. CZ TP v depozitu, přihlašeno na mou osobu. Pěkný retro stav. Zajímavá barevná kombinace červeno modra. Moto má originální koncovku výfuku a plexi. Původní kapotáž - kosmetické vady, jinak ok. Důvod prodeje , je redukce sbírky. Na prodej nespěchám. Cena je pevná. V případě dotazu, volejte, na email a SMS nestíhám odpovídat.Děkuji. Jižní Čechy, České Budějovice.
Jawa 350 OHC Special

Jawa 350 OHC Special

2020 1 000 km 199 000 Kč
Prodám téměř nový motocykl Jawa 350 OHC Special. Nehavarovaný, nelakovany, najeto jen 1000 km. Serviska, 1. majitel. Ojedinělý typ, který již nevyrabí. Na moto jsou nějaké individuální vratné upravy, původní díly jsou samozřejmě k motocyklu. Cena pevná., nesmlouvam. Značky v depozitu. Inzerat platí do smazaní, pokud jej vidíte, je aktuální.