Foto Inzert Provoz Najeto Cena
Enduro bunda Taurus

Enduro bunda Taurus

2018 5 800 Kč
Prodám málo ježděnou enduro bundu bez poškození jako nová. Vel.54 na postavu 180-185cm.Ultra lehká textilní bunda, která vás ochrání na outdoorových cestách. Koncepčně je řešena pro použití jak v extrémních klimatických podmínkách s rozpětím teplot 0 - 40 °C, tak pro jízdu v náročném terénu. Bunda má implementované chrániče, které se používají i do kombinéz v MotoGP. Všechny jsou snadno vyjímatelné, pokud byste používali samostatnou ochranu jako motokrosový krunýř nebo triko s chrániči. Důmyslný systém rozsáhlých větracích panelů minimalizuje nadměrné pocení, přičemž zůstává maximální ochrana díky kombinaci pevné síťoviny a stahovacích pásků. Bunda je střižena pro optimální přilnavost k tělu. Část pevné cordury je nahrazena strečovou se stejnými parametry proti prodření. Model se řadí do série "rallye edition". Vychází ze zkušeností dakarových závodníků i cestovatelů, kteří nám předávají své poznatky již desítky let. V chladnějším počasí nebo při jízdě v dešti potřebujete navléci horní vrstvu tzv. nepromok, který vám zajistí být v suchu, ale nezapařit se uvnitř. Chrániče ramena, lokty: PSí® třívrstvé ergonomicky tvarované chrániče ze speciálního plastu záda: Sas-Tec® 3D chrániče z viskózně elastické pěny zesílení ramen: Kevlar® od firmy Schoeller® bezpečnostní švy pro zviditelnění: reflexní prvky a signální panel na zádech Kapsy přední díly: 1x vnitřní kapsa na zip pod légou s vyjímatelným 100% nepromokavým váčkem na doklady, mobil, ..., 2x vnější kapsa nakládaná, 2x kapsa na ruce levý rukáv: 1x vnější kapsa na zip se slídou zadní díl: 1x podélná kapsa přes celá záda podšívka: 1x kapsa na suchý zip Komfort důmyslný větrací systém: ovládací větrací panely na hrudníku a zádech větrací kapsy na zipy v rukávech dlouhý zip (80cm) pro spojení s kalhotami - zabraňuje foukání na záda a zvyšuje bezpečnost límec: velmi pohodlný savý materiál lemovaný měkkou kůží, zapínání na magnet 3D podšívka na zádech pro dobrý odvod potu regulace obvodu paží a pasu regulace obvodu zápěstí pomocí suchého zipu regulace obvodu boků pomocí pružného tkalounu zipy na rukávech s aretací
Pánské kožené kalhoty Psí Hubík

Pánské kožené kalhoty Psí Hubík

2015 8 000 Kč
Prodám pánské kalhoty Psí Hubík vel.L-XL. Kalhoty šité na míru na stíhlou postavu 190cm pas 90cm. Málo ježděné jako nové bez oděrek ,všechny zipy bez poškození.Všité pevné chranče kolena-holeně,kyčle.Pružné panely v rozkroku a na stehnech viz foto. PC 14 000. Možnost zipem spojit s bundou. Ošetřeno Psí včelím voskem na kůži.
Dámské jeans Trilobite Parado

Dámské jeans Trilobite Parado

2020 1 000 Kč
Prodám Dámské kevlarové jeansy Trilobite jeté jen 2x jako nové vel.46.Chrániče kolena,kyčle.Na stehnech větrací rozepínací kapsy.V rozkroku a na zadku strečové panely pro příjemné nošení. Obvod v pase 70cm,délka nohavic od rozkroku 75cm.
rukavice Alpinestars

rukavice Alpinestars

2000 200 Kč
Prodám rukavice Alpinestars,odřené od lehčího zkluzu po asfaltu,ale stále nositelné.viz foto Velikost 9-10.