Tým Repsol Honda Trial v pozměněné sestavě

Do sezony 2022 nastupuje úspěšný tým Reposol Honda Trial v pozměněné sestavě. Zůstává vícenásobný šampion a úřadující mistr světa Toni Bou, jeho týmovým kolegou ale bude mladý jezdec z Galície Gabriel Marcelli. Bývalý jezdec týmu Takahisa Fujinami, je nyní na pozici manažera.

V barvách týmu Repsol Honda Trial bude v roce 2022 závodit dvojice Toni Bou a Gabriel Marcelli, jejichž cílem je bojovat o světové tituly v TrialGP a X-Trial World Championship. Toni Bou nastupuje do šestnácté sezony s týmem Repsol Hondy jako jednička a největší favorit, jelikož má na kontě neuvěřitelných třicet titulů. Jeho týmovým kolegou bude Gabriel Marcelli, který má za sebou úspěšnou éru v Trial2, kde slavil titul mistra světa.

Po šestadvaceti sezonách ukončil aktivní jezdeckou kariéru Takahisa Fujinami, který v týmu Repsol Honda Trial zůstává, ale na pozici manažera týmu. Japonec tým dobře zná, takže lepšího šéfa si přát ani nemohli. „Je pro mě velkou ctí, že můžu od této chvíle reprezentovat barvy týmu Repsol Honda Trial jako její manažer,“ uvedl Takahisa Fujinami. „Je to pro mě velká výzva. Tým dosáhl velkých úspěchů a mým cílem je v tom i nadále pokračovat.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist