Závody v San Juan, domácí podnik pro Argentince Mercada

Výhodu domácího prostředí bude mít o nadcházejícím víkendu argentinský závodník Leandro Mercado, který je jezdcem týmu MIE Racing Honda se sídlem v České republice. Mercado postupně zlepšuje výkony ve světovém šampionátu a pokud má formu dobře načasovanou, mohl by s podporou domácích fanoušků zajet kvalitní výsledky.

Na okruhu San Juan Villicum bude o víkendu rušno, jelikož tam má MS superbikových motocyklů předposlední podnik sezony. Tým MIE Racing Honda je jeho součástí společně s jezdcem Leandrem Mercadem. Argentinec bude chtít zajet podobně jak v posledním podniku v Portimau, kde bodoval celkem třinácti body a podpora domácích fanoušků mu to může ulehčit.

Leandro Mercado před závody v Argentině uvedl: „Jsem rád, že jsem po dvou letech zpátky doma v Argentině. Je to pro mě speciální podnik, protože jednak uvidím své domácí fanoušky, ale také celou svoji rodinu, kterou během roku vůbec nevidím a v San Juan budou přítomni. Bude to výjimečný víkend a my se chceme ukázat v tom nejlepším světle, takže se nadále budeme snažit zlepšovat a učinit další krok vpřed. Především si ale budeme chtít víkend užít. Trať se mi líbí, v roce 2019 se mi tam dařilo, takže si před závody věřím.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist